Trunks, miután visszament az időben elmesélni mi történt a jövőben, azt mondta, hogy Son Gokuként mutatkozott be, és Bulma nevezte el a sötét színű ruhája miatt Black Goku-nak, röviden, Black-nek.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
faiden írta:
Blamasu. Remélem nem halhatatlan, mert akkor elég lenne Bulma vagy Trunks halála a legyőzéséhez.
faiden írta:
Blamasu. Remélem nem halhatatlan, mert akkor elég lenne Bulma vagy Trunks halála a legyőzéséhez.
Azt mondta,hogy halhatatlan. Én más befejezést szeretnék mint a Vegito-s,de éppen most már ő se tudna mit kezdeni vele.
mjay50 írta:
Vagy jön bulma ssb-je.
Üdv mindenki!
Már vagy 30 oldal óta nem okoskodtam én sem, most lett rá időm
Még mikor aktuális volt akkor akartam írni. Ugye van ez a végső isten vagy ki. Mindenki itt tolta ezerrel, hogy tuti Gokuék lesznek, vagy Zen Chan. Igazából ez a Végső Isten Zamasu lesz/lett. És a fejemet rá, hogy ezt álmodta meg Beerus. Ahogy néztem az előzetest most a 65. részről, Gokuék befürödnek rendesen, a fúziójukra meg csak akkor lehet számítani, ha kiderül h Zamasu még sem hallhatatlan. Mert oké, hogy azt mondta, hogy az, de nem tudhatja, csak amikor megsérül.
Sztem itt vagy Zeno vagy Beerus tesz rendet valahogy. De én inkább Beerusra tippelek erősen, hiszen ő akart nagyon harcolni az SSJ istennel és az is lehet csak ő győzhetné le valahogy a hallhatatlanság ellenére, ha tényleg az ugye.
Én csalódtam ebben a részben. Vegeta kapott ugyan egy kis reflektorfényt, de pff. Még mindig azt mondom, hogy kellene ebbe a brutalitás ami a Z -ben volt... It max Black arc kifejezésén láttad h jajj fájnak az ütések, de ennyi. Se vér se csont ropogás se semmi. Persze tudom nem lehet, más időket élünk már.
Na meg az a mafuba is, beszarok... Hogy tanulta meg 5 perc alatt? Vajon csak a szerencsén múlott, hogy bele talált? Gokunak miért kellett ehhez egy nap, míg Trunksnak csak 5 perc? Jah és igen a kéztechnika, bár mondjuk azt Gokunál sem láttuk mikor tanulta. Meg ezt a csavart? Otthon hagyni az amulettet XD, vicces vicces, de régen nem a vicc miatt néztem és szerettem.
Kicsit sokat adnak Trunksnak 0 edzéssel. Igaz a halál közeli állapot erősíti őket, de könyörgöm, akkor csak arról kellett volna szólni a Z-nek is, hogy Goku és Vegeta agyon verik egymást, majd Senzu és Loop!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázzák meg majd Zamasu erejét, hiszen Black-nél nem kellene, hogy erősebbek legyenek, elvileg. Az előzetesből viszont láthatjuk, hogy eléggé elkalapálták Gokuékat
Jas0nx
Most komolyan?
Olykor, olykor, újra felbukkan Beerus álma, egyéb szereplőkkel azonosulva itt a fórumon. Nem értem mi végre...
Az álmában látott Saiyan god maga Goku volt.
Ez ott és akkor, az első ARC ban le lett zárva/tisztázva. Csak is azért, mert a látomásban szereplő sziluett, esetleg illik "Ultimate" Zamasu ra, Vegitára, 8ne adja ég) Vegeto ra, attól még nem ők azok.
F.Trunks edzett Vegeta val. Az, hogy mennyit, milyen intenzitással, az már derült ki.
De gyakorlatilag, ennek eredményét láthatjuk.
Jas0nx írta:
Ugye van ez a végső isten vagy ki. Mindenki itt tolta ezerrel, hogy tuti Gokuék lesznek, vagy Zen Chan. Igazából ez a Végső Isten Zamasu lesz/lett. És a fejemet rá, hogy ezt álmodta meg Beerus. Sztem itt vagy Zeno vagy Beerus tesz rendet valahogy. De én inkább Beerusra tippelek erősen, hiszen ő akart nagyon harcolni az SSJ istennel és az is lehet csak ő győzhetné le valahogy a hallhatatlanság ellenére, ha tényleg az ugye.
Ez egy jó fejezet volt, különösen örültem annak is, hogy mafuba-val nem tudják legyőzni, így marad az ökölharc.
A kétszeres Zamasu nagyon erősnek tűnik az előzetes alapján, így Goku-ék csak Vegetto-ként vagy Gogeta-ként tudnának harcba szállni vele. Mivel a dance fúzió-ra nem nagyon lesz energiájuk és idejük, így marad a Vegetto. Kérdés mennyire fogja majd ezt engedni Zamasu, hogy Goku és Vegeta felvegyék a potarat, Majin Buu ellen is csak az utolsó pillanatban sikerült.
A másik opció pedig a gomb, amivel előhívja Goku Zenot, viszont az ultraciki lenne rájuk nézve, ráadásul magára haragítaná Zenot is, mert nem ezért adta neki a gombot.
Viszont ha Gokuék egyesülnek, akkor problémás lehet még a szétválásuk, mivel a hatása örök. Viszont nem lehetetlen elvégre Kibitoék is sikeresen széttudtak válni.
jasek89 írta:
Viszont ha Gokuék egyesülnek, akkor problémás lehet még a szétválásuk, mivel a hatása örök. Viszont nem lehetetlen elvégre Kibitoék is sikeresen széttudtak válni.
KingBradley írta:
Jas0nx
Most komolyan?
Olykor, olykor, újra felbukkan Beerus álma, egyéb szereplőkkel azonosulva itt a fórumon. Nem értem mi végre...
Az álmában látott Saiyan god maga Goku volt.
Ez ott és akkor, az első ARC ban le lett zárva/tisztázva. Csak is azért, mert a látomásban szereplő sziluett, esetleg illik "Ultimate" Zamasu ra, Vegitára, 8ne adja ég) Vegeto ra, attól még nem ők azok.
F.Trunks edzett Vegeta val. Az, hogy mennyit, milyen intenzitással, az már derült ki.
De gyakorlatilag, ennek eredményét láthatjuk.
Ugrás a fórumra: |