Sajnáljuk Coelho, ilyen a multikulti.
Duma topic 14
Elég szomorú is vagyok miatta, hogy nem tart tovább a sale. Muterom elkérte a lóvémat, amit összekuporgattam, így sajnos nem fogok venni semmit. Amúgy a KF2 lehet még érdekelt is volna, vagy talán egy kicsivel több leértékeléssel az Inside. Nem baj, van Penumbra meg Dead By Daylight, meg Amnesia, Meg Outlast, meg.. szóval el vagyok látva. Valami cuccost viszont jó lenne venni. Egy játék kell a 730-hoz. xD
Asszem a friendlistemen vagy, Capac, de BTW: http://steamcommu...awedacunci
Mondom, egy kell hozzá. xD Ingyenesben acsikért játszottam 1-2-vel, de nekem az a galambos randizós valami kell majd amúgy.
Akkor szoktalak látni, amikor elindítasz valamit. Egy ilyen kiscsajszi az avád. Igen tudom hogy 729, azért írtam h egy kell a 730-hoz. A Hatoful Boyfriendre gondoltam, talán ez a címe. Egyébként könnyen megtalálsz, mivel ha rámész a profilodra, én vagyok a legnagyobb lvl 49-el. xD
Ahogy felgyülemlettek a játékok, iszonyat sok kártyát sikerült összeszednem mikor elkezdtem farmolni őket. Van ez az Idle Master nevű progi, amivel ki lehet szedni a játékaidból a kártyákat, anélkül hogy a játékokat leszednéd. Nekem is van megint egy jó pár biztos de lusta vagyok kiszedni, nem mellesleg mivel telefonos netem elég gyér és nem routerröl nyomom így 1 sell kérelmet elfogadni 2 perc, ami 500 kártyánál húzós. xD Szóval kártyacserékkel, meg 3 centes kártyák vásárlásával.
Mindenki érti, csak már kurvára unalmas, hogy minden évben ellövöd egyszer ugyanezt a szöveget.
A NaNe-ban vicc az is, hogy a bemutatkozásában leírja, hogy mindenféle diszkriminációt ellenez, és bemásolja oda a szokásos emberi jogi szöveget ("kortól, nemtől, nemzeti, etnikai, vallási vagy politikai hovatartozástól függetlenül" stb), de a nemet kitörölte (helyette van szexuális orientáció). : (((
Na tehát Capac, szőke verzió
A Steam szinted azzal tudod növelni, hogyha kitűzőket craftolsz a profilodra. Nagyon sok játék van, ami kártyákat szokott adni, általában 3DB-ot, de megesik egyes játékoknál, ahol 12 darab kell egy kitűzőhöz. Néha 5DB-ot, néha 7-et kapsz. Ez game függő. Ha a profilodon rákattintasz a Badges gombra, akkor ott láthatod egy menüben, hogy milyen játékokhoz dobhat még kártyát. Ahol azt írja, nem kapható több kártya, az nyilvánvaló, a többinél meg írja, hogy pl: 3 kártya eshet még, vagy kettő, stb. Ahhoz hogy ezeket megkapd, csak futtatni kell az adott játszást, még tolni sem kell vele. Mivel nagyon sok olyan humble bundle (gondolom ismered az ilyen 1 dollárért 6 játék packokat) csomag és ingyenes kisebb féle játék van ami ad kártyákat, így könnyű összeszedni nagyon sokat elég hamar. Miután az adott kártyák kiestek, teszem azt dob 3-at, és kell még kettő egy kitűzőhöz, akkor a steam marketről tudsz eladni illetve venni kártyákat, és ha megvan az 5 darab, ki lehet craftolni. Illetve vannak olyan oldalak, ahol ugye kulcsokat csereberélnek, és oda is bedobhatod, hogy mid van, és mi kéne érte. Ha megvan az adott kitűzőhöz az összes kártya, akkor kicraftolhatod a kitűzőt, és kapsz 100 XP-t minden 1. szintű kitűző után. Minden kitűzőnek 5 szintje van, és vannak ritkább kitűzők is, ilyen ezüst színű kártyák kellenek hozzá de azokból nekem egy sincs. Illetve a másik program működését is leírom, amit fentebb írtam.
Ez az IdleMaster azt csinálja, hogy ha belépsz az accodra vele, végigmegy a kitűzős oldaladon, és megnézi, hogy milyen játékaidból nincsenek ezek a kártyák kifarmolva, és szépen csinálja magától. Persze a Steam azt jelzi, hogy az adott játékban vagy, és a játékóráid is nőnek, de attól még kidobja a kártyákat. Kb. annyira fontos mint egy Utorrent. Leteszed tálcára és végzi a dolgát, illetve kiírja azt is, hogy mennyi kártya esett ki, és eshet még ki az adott játékból. Ha végzett, megy a következőre.
Coelho írta:
Valami értelmesebb témát be kellett dobnom, mert manapság dögunalmas a duma topic.
Ugrás a fórumra: |