Azért erről a képről nem sok minden látszik, de lényegében úgy néznek ki mint a Z-ben csak kék hajjal.
Whis szimbólumát én nem látom rajta. Páncél tényleg nincs, viszont a csizma az olyan mint amit Vegita hold.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Sziasztok!
Lassan a kezdetektől követem a topicot. Igaz eddig még nem szóltam hozzá, de ez a nagy kavarodás Black körül már arra késztet, hogy írjak pár sort.
Onnantól, hogy Black elárulta mégis ki Ő valójában szerintem elég kézenfekvő volt, hogy ő egy 3. számú idősíkról származik.
1. Idősík (még mindig az eredeti) F.Trunks idősíkja.
2. Idősík az anime jelenlegi base vonala, ahol Beerus elpusztította Zamasut
3. Idősík pedig Black idősíkja
Ez az idősík az, ahol lezajlott a két GoD csapata közötti torna, de F.Trunks nem tért vissza. Gokuék nem tudtak arról, hogy Black megjelent F.Trunks idősíkján így Beerus se pusztította el Zamasut. Zamasu meglátta Goku erejét, amikor az öreg Gowasu a tévéjén nézte a torna felvételeit a folytatást pedig már elmesélte maga Black.
Kurosawa Igen az elég érdekes. Bár én nem hinném, hogy Beerus a tettével hozott volna létre új idősíkot (vagy, hogy lehetséges ez egyáltalán). Szerintem inkább csak arról van itt szó, hogy attól a ponttól különbözik lényegesen a miénk és Black idősíkja. Mivel Beerus megöli Zamasu-t, így lényegesen megváltozik a történelem.
KingBradley írta:
Még mindig helytálló, hogy az időgyűrű védi Black et az eltörlésétől?
Morbyd írta:
Nbz Igen, ez így van. Még annyi, hogy ehhez hozzájön 2 plusz idősík, egy ahol Cell megöli Trunks-ot és egy másik amit ez, a később megölt, Trunks létrehozott. De nyílván ezek nem befolyásolják a mostani cselekményeket.
Nbz írta:
Viszont a mai napig sokan elfelejtik azt a tényt is, hogy a Super is alapból alternatív idősík és F.Trunks ideje lenne az eredeti.
Kurosawa Ez így nem helytálló, mivel az idősíknak amit Cell létrehoz, ugyan olyannak kell lennie, mint amiből létehozza. Azaz egy "jövő" idősíknak, ahol szintén mindenkit megölnek a kiborgok (más szóval az általunk ismert Trunks idősíkját). Azaz ha azt a zöld vonalat a képen a negyedik helyett a harmadikhoz húznánk, már jó is lenne
Ugrás a fórumra: |