Dungeon, nem azért a két fillérért, de a FT-t BŰN volt ehhez a fejezethez hasonlítani.
Oké, először jöjjenek a negatívumok: most már én is csalódtam Sanjiban, de hát kell a dráma, meg a történet, még mindig bízok Odában, hogy nem véletlenül csinálja, amit csinál.
De azért azt vártam volna, hogy valahol megtörik benne valami, és egy csesszétek meg felkiáltással nekiugrik a családnak. Szóval tagadhatatlan, Sanji (EGYELŐRE) mélyrepülésben van.
Pozitívumok: TE JÓ ÉG. Zseniális, hidegrázós fejezet volt, legutóbb http://naruto-kun...ece/816/16 itt fordult elő ilyen, ezelőtt meg én már nem is emlékszem.
Amikor Luffy csak állt ott, és nem ütött vissza, sőt, nem is védekezett, már tudtam, hogy igen, ez hiányzott nekem már nagyon régóta, egy igazi Luffy pillanat. És aztán folytatás, folytatás, egészen a végéig. Már hirtelen csalódtam volna, hogy Luffy kidőlt, és akkor minden mehet tovább, de nem, hála Istennek, és kaptunk egy olyan utolsó négy oldalt, ami...számomra tényleg hidegrázós volt.
Persze, ez egyéni vélemény, de szerintem most is megmutatkozott az, hogy mi az, amiben a One Piece egyszerűen utolérhetetlen, és miért lett a kedvenc mangám.
""when the fuck will I learn never to read one piece at work - now I gotta go bitch-cry in the bathroom "
Ezzel a hozzászólással értek egyet Még hogy ehh. Még hogy Enies Lobby. Kérdezted Hiei múlt héten, hogy oké, akkor mire számítok, mondtam, hogy fogalmam sincs, de biztos, hogy Oda nem fog Robin 2-t csinálni Sanjiból, és lám. Egyetértek azzal, amit leírtál, innentől Sanji döntéskényszerben van, és ez már csak azért is jó, mert innentől nem arról szól a történet, hogy mentsük meg Sanjit, hanem arról, hogy Sanji tegyen lépéseket ez irányba, neki kell kitalálnia valamit.
És így végre tényleg megkaphatja azt a szerepet, amit mindenki követelt. (Jogosan.)
Dungeon hányszor kellett olvasnom azt a véleményed, hogy Oda tanulhatna Kishitől, meg hogy csalódtál Luffyban.
Szerintem gondold át, mert az, hogy egy elvileg egysíkú főhős 850 fejezet után is bámulatot tud kelteni bennem, és nem csak fáradtan legyintek rá, az pont azt jelenti, hogy tessék, lehet tanulni tőle (mármint Oda-tól).
"That last line. I don't know about anyone else, but that really hit me. This was an excellent chapter. Score: 5/5"
De tényleg. 10/10. Fantasztikus fejezet volt számomra Luffy miatt, és sajnálom, ha mások nem így élték meg (legalábbis itt, mert ms fórumon mindenki oda van érte). Régóta most először juttatta eszembe Oda, hogy miért is szerettem meg Luffy-t.