Na hát akkor, én is megnéztem a hétvégén a két záró epizódot (ha lehet így nevezni őket, de szerintem nyugodtan), aztán tegnap este a múlt heti fillert is.
478- nem értek egyet Krisoffal, szerintem ez lett A tökéletes rész Nincs is mit hozzáfűzni, mindent eltaláltak, a kiegészítések, ahogy a múlt helyszíneit végijárták, a felébredés, Sasuke monológja, a végén a leszakadt karok, aztán még a legvégén Sasuke beszólása, a zenék, minen, számomra tényleg minden tökéletes volt. Méltó lezárása ennek a történetnek. Mert ha úgy vesszük, igazából itt ért véget a történet, a többi már mind csak epilógus, hiszen a lényeg az volt, hogy Sasukét meg kell menteni.
És megmentette, ráadásul álmomban sem reméltem, hogy ilyen szépen ki fogja ezt dolgozni Kishi, és nem valami giccses, elkapkodott lezárást ad a kapcsolatuknak.
http://i2.wp.com/...64x245.jpg
Te ezt kristof negatív példának hoztad fel, de nekem nagyon bejött az egész részben ez az animáció, sokkal jobban átjött, mint ha csak a szokásos stílusban rakták volna össze
Szóval 10/10, nem is kérdés.
479- Számomra meg ez nem lett tökéletes Nagyon szépek, meg jók, meg viccesek voltak a kiegészítések, de ezeket én mind a befejezés után tettem volna, mert (engem legalábbis) kizökkentenek a főszálból. A főszál pedig Sasuke monológja volt, ami a mangában nem volt hülyeségekkel (jó értelemben hülyeségekkel, de akkor is hülyéskedés) megszakítva, és így sokkal...drámaibb és hatásosabb volt a mangában. Számomra, persze.
A végén, Sasuke és Naruto beszélgetése alá is kicsit...lágyabb zenét tettem volna, nem ilyen harciasat, de igazából ez már tényleg egyéni ízlés kérdése, tök jó volt így is. Akárhogy is, ez:
http://naruto-kun...uto/699/20
Szerintem tökéletes lezárása a Narutonak Köszönök mindent
Aztán az ending végén még betették Sarutobi epilógusát Hát ott meg majdnem sírtam. Gyönyörű volt )
Furcsa, hogy vége. Persze, már átéltem egyszer, de azért mindig az anime maradt az első számú nálam, és most érzem azt, hogy TÉNYLEG vége. Gyönyörű évek voltak, köszönöm a készítőknek és a naruto-kun csapatának
És, pont ebből kifolyólag, én örülök, hogy lesznek kiegészítések. Várom őket, most, hogy véget ért, tőlem már annyi fillert raknak, amennyit csak akarnak, én maradok, és nézem Ha csak nem lesz nagyon rossz, de kétlem,
Merthogy nekem a 480 is nagyon tetszett Nagyon...szép volt. Egyszerűen ennyi, szép volt. Igazából csak most gondoltam bele, hogy mit is jelentett az, hogy Naruto TÉNYLEG egyedül, árván nőtt fel, és élt nagyon sokáig. Sarutobi meg... minél több idő telik el, annál inkább szeretettel gondolok rá, ilyen nagypapafiguraként
Hinata szála is nagyon szép volt, a lezárás is. Én örülök ezeknek a kiskori részeknek, ha ilyen szépek lesznek (bár Sasuke és Sakura nem érdekel annyira ), úgysem hiszem, hogy sokáig fognak tartani. De egyébként Naruto hogy élhette túl azt az ugrást le a kőarcokról?
Az opening meg nagyon jó lett! Kifejezetten, a zene is, az animációk is (végre az új karakterdizájnokkal), a vége is nagyon szép. Az ending mondjuk annyira nem jön be, de ez a baseball-os téma tök eredeti, tetszik Különösen Jiraiya, persze
Igazából ez a lényeg már, szerintem. Szép Ilyen részeket várok, kicsit nosztalgiázós, kicsit megmutatja, mi lett velük, de már nem kell ellenség, nem kell harc...csak legyen szép
Úgyhogy hajrá
Bocs, hogy rohadt hosszú lett
Ja, és még valami. Azért sokan vannak itt még akik nem tudják, hogy mi lesz, nem is csak az epilógusban, de a filmekben és a gaidenben. Binda pl.
Nem kéne nekik spoilerezni Vannak kérdések, amikre majd kapunk választ, és vannak, amikre nem.
Ja, és még valami Anko benne volt... asszem a 479. részben, talán a temetésnél, most lusta vagyok visszakeresni, de egészen biztosan ott állt a többi konohai között valahol.
Jounin vizsgáról meg én nem tudok. Szerintem csak kinevezés alapján történik, nem kimondottan vizsga újtán. Akit alkalmasnak találnak rá, azt kinevezik, mint pl. most Narutot.
Szerkesztette: Jon - 2016.10.26. 15:07