A tornán biztos lesz Gokutól egy szintlépés SSJ2-be, mert már nagyon ideje lenne.
Mármint ssjb2-re gondolsz? Mert az tuti nem lesz. Ha ilyen logika alapján működne az ssjb és lenne lehetőség egy ugyan olyan második szintre mint az ssj2, akkor azt már rég elérték volna, mivel az ssj2 már ugyan úgy természetes nekik mint a sima ssj. Az, hogy még nem érték el mutatja, hogy nincs is ilyen. Goku nem folyamodott volna még a kaioken elővételéhez is, ha nem tudta volna, hogy már efölött (legalábbis ilyen módón) már nincs több szint.
A tornán biztos lesz Gokutól egy szintlépés SSJ2-be, mert már nagyon ideje lenne.
Mármint ssjb2-re gondolsz? Mert az tuti nem lesz. Ha ilyen logika alapján működne az ssjb és lenne lehetőség egy ugyan olyan második szintre mint az ssj2, akkor azt már rég elérték volna, mivel az ssj2 már ugyan úgy természetes nekik mint a sima ssj. Az, hogy még nem érték el mutatja, hogy nincs is ilyen. Goku nem folyamodott volna még a kaioken elővételéhez is, ha nem tudta volna, hogy már efölött (legalábbis ilyen módón) már nincs több szint.
A Dragon Ball logika szerint már a SSJ KÉK-nek sem kellett volna bekövetkeznie. Elérték azt a rózsaszín Base formát, ami az isteni formát jelképezte és annyi. De ez már a marketingről szól. Nyilvánvalóan a KÉK formának is kezdik elérni a határát és a KÉK formával a harcművészeti tornán esélytelenek lesznek a Whisnél is erősebbekkel szemben.
Volt a sima Base formában isten forma, volt SSJ1, abszolút magától értetődik, hogy el fogják érni a 2. és a 3. szintet. Egyszerűen azért, mert a nézők követelik. Marketing. A nézők megunják előbb utóbb a KÉK formát, kell az új forma. Ellenkező esetben a KÉK sem lett volna.
Szerkesztette: laszlo222 - 2016.10.24. 08:24
laszlo222 írta:
Nyilvánvalóan a KÉK formának is kezdik elérni a határát és a KÉK formával a harcművészeti tornán esélytelenek lesznek a Whisnél is erősebbekkel szemben.
Tudtommal a 12 univerzum halandói közül válogatnak majd harcosokat, és nem Zénó lakájait küldik a tornára.
laszlo222 "már a SSJ KÉK-nek sem kellett volna bekövetkeznie."
De be kellett következnie, hisz kellett egy mód rá, hogy el tudják érni az ssjg-ot/ssjg szintjét rituálé nélkül.
"Elérték azt a rózsaszín Base formát, ami az isteni formát jelképezte" Nem tudom milyen rózsaszín base formáról beszélsz, de ha az ssjg-ra gondolsz, attól, hogy olyan a haja mint base formának, attól még nem lesz az.
"Volt a sima Base formában isten forma, volt SSJ1, abszolút magától értetődik, hogy el fogják érni a 2. és a 3. szintet." Igen, pont erről a logikáról beszélek, ami egyszerűen csak rossz. Mint mondtam, ssjg nem base forma, ahogy ssjb sem ennek az ssj változata attól, hogy ssj haja van. Ha így lenne, ssjb már jóval Beerus felett lenne, mivel ssjg már alapból nem volt olyan messze Beerus-tól (semmiképp nem kevesebb mint az 50-ed része). A kettő között a különbség csak az elérésben van. Ahogy Kaio-sama is mondta, ssjb nem más mint ssjg rituálé nélkül, nem pedig egy ssj az ssjg-on. Így nem is kell lennie ssj2/3 változatnak sem (amit már el is kellett volna rég érniük, ha lenne).
"Egyszerűen azért, mert a nézők követelik." Én azért nem általánosítanék, én például nem követelem. Ami nem is számít, hisz a nézőközönség véleménye, japánon kívül, alapból nem befolyásol semmit. A japánok meg nem hinném, hogy nagyon követelőznének. Persze, új formát sokan akarnak és simán elképzelhető, hogy lesz is, de ilyen formában tuti nem.
Shiro Na igen. Jól is nézne ki. Nem is értem honnan jött ez, hogy Whis-ékkel küzdenének majd a tornán.
Ezt vártam már... Vegita epic volt nagyon, végre...végre kicsit előtérbe helyezték, megmutatták igazi erejét.
Köv rész ismét teli lesz harccal, jön a fúzió is.
Mai Und Sniper: Azt talán még megértem hogy Mai kb 65 évesen elhiszi, hogy egy Head Shot hatásos lehet, hiszen az ember csak egyszer lehet fiatal az életében.
De hogy még Bulma is?
Ráadásul egy sima tölténnyel? Oké, fullos skúló de akkor is.
Akkor mondjuk egy BFG10K Railgun antianyag fekete lyuk ágyú, vagy valami ami kitermel magából egy napot, az reálisabb lett volna.
Vagy ha Mai meg akarja mutatni, hogy mit gyakorolt a búcsúban, akkor lője el a potarát, mikor azok fuzionálnának. S akkor tényleg egy rendkívüli tettet hajtott végre.
Amúgy szerintem is lesz új forma, még ha nem is blue 2-3. Mert a főpap is mondta Wish-nek, hogy én is szívesen találkoznák újra Gokuval. És ugye Gokunak jelenése lesz Zeno-nál a beígért baráttal, aki nem más lesz, mint Vegita. A főpap meg szépen elkezdi edzeni mindkettőt, majd elérnek egy új formát.
Vagy ha Mai meg akarja mutatni, hogy mit gyakorolt a búcsúban, akkor lője el a potarát, mikor azok fuzionálnának. S akkor tényleg egy rendkívüli tettet hajtott végre.
Nekem úgy jött le az animéből, hogy Mai a potarát találta el, aminek nem lett semmi baja. Magyarul elhibázta a lövését, aminek hangot is adott (cöhhh ). Ha eltalálja a szemét, lehet meghalt volna.
Szerkesztette: faiden - 2016.10.24. 09:33
laszlo222 "már a SSJ KÉK-nek sem kellett volna bekövetkeznie."
De be kellett következnie, hisz kellett egy mód rá, hogy el tudják érni az ssjg-ot/ssjg szintjét rituálé nélkül.
"Elérték azt a rózsaszín Base formát, ami az isteni formát jelképezte" Nem tudom milyen rózsaszín base formáról beszélsz, de ha az ssjg-ra gondolsz, attól, hogy olyan a haja mint base formának, attól még nem lesz az.
"Volt a sima Base formában isten forma, volt SSJ1, abszolút magától értetődik, hogy el fogják érni a 2. és a 3. szintet." Igen, pont erről a logikáról beszélek, ami egyszerűen csak rossz. Mint mondtam, ssjg nem base forma, ahogy ssjb sem ennek az ssj változata attól, hogy ssj haja van. Ha így lenne, ssjb már jóval Beerus felett lenne, mivel ssjg már alapból nem volt olyan messze Beerus-tól (semmiképp nem kevesebb mint az 50-ed része). A kettő között a különbség csak az elérésben van. Ahogy Kaio-sama is mondta, ssjb nem más mint ssjg rituálé nélkül, nem pedig egy ssj az ssjg-on. Így nem is kell lennie ssj2/3 változatnak sem (amit már el is kellett volna rég érniük, ha lenne).
"Egyszerűen azért, mert a nézők követelik." Én azért nem általánosítanék, én például nem követelem. Ami nem is számít, hisz a nézőközönség véleménye, japánon kívül, alapból nem befolyásol semmit. A japánok meg nem hinném, hogy nagyon követelőznének. Persze, új formát sokan akarnak és simán elképzelhető, hogy lesz is, de ilyen formában tuti nem.
itt véleményem szerint két lehetőség van:
- vagy lesz ssjb2, talán 3
-vagy marad "színváltozós" szintlépés, ami lehet fehér,zöld, lila stb. (csak toriyama tudhatja milyen szivárványt akar )
a fehérnek örülnék a legjobban, de nem hiszem hogy erőltetni fogják ezeket a szintlépéses dolgokat, max a tornán.
és őszintén, néha nem értem egyesek (nem rád értve) miért logikázzák túl a dolgokat,(pl. idősíkok) mikor magában a DB superben is van egy pár logikai baki.
Morbyd, ha a Super eltart még 60, szerencsésebb esetben még 100 részig, akkor úgysem fogják levinni ezeket a maradék részeket csak a KÉK formával, főleg, hogy a Vegetto lehetőséget hamarosan ellövik a készítők.
Még ha 3. szintet nem is, de még egy SSJ White szintlépést könnyen el tudok képzeni. A Faiden által leírt elmélet teljesen helytálló. A főpap elkezdi edzeni őket, amiért Goku adott Zenonak egy jó barátot. (Egy jó barátot ami szerintem egy kutya lesz, legalábbis ez lenne a leglogikusabb).
Erre az edzésre meg a torna előtt kerülne sor. A torna előtt megedzi őket a főpap, amitől átmennek White szintbe. De majd meglátjuk kinek lesz igaza.
Volt is egy hír régen, miszerint ezek az SSJ formák a tűz színeit jelképezik. A sárga az alap SSJ, van a piros vagy rózsaszín, fene se tudja milyen szín az, van a kék, illetve a legerősebb színe a tűznek az a fehér. Biztosra veszek egy fehér formát. (hacsak Vegettot meg nem csinálják fehérnek, bár inkább kék lesz ő is).
Végezetül továbbra is mondom. Marketing szempontból nem jönne ki jól, ha már nem lenne már szintlépés és maradna a mostani kék forma. Ma már a pénz diktál és kizárt, hogy a maradék részeket az SSJ1 KÉK-ben nyomják le. Rengeteg lehetőségtől, bevételtől esnek el, gondolj akár a játékfigurákra.
Minek edzené őket a "főpap" mikor, egyelőre még Wish el se bírnak?
Bármilyen szempontból is, de érdekesebb lenne hosszabb távon a sorozat, ha nem holmi szintekkel, hanem egyedi technikákat hoznának be.
Az, hogy ugyan úgy harcolnak egy esetleges fehér, vagy szivárvány színben, mint egy kék formában, engem, pl. nem igazán hozna lázba.
Csak gondoljunk bele.. A DB alatt és a DBZ első 2 ARC jában, nem igazán voltak formák (az SSJ érkezéséig) Csak technikák és azok ötvözése.
laszlo222 Persze, mint mondtam nem kizárt, hogy lesz új forma, csak nem ebben a "kék ssj2/3 haj" formában. Bár én inkább jobban örülnék, ha technikáikat fejlesztenék, mintsem hogy végigmennek a szivárvány összes színén. Max még egy végső/utolsó forma elmenne így a vége felé, de nem hinném, hogy fehér lenne. A fehér haj amire Toriyama "utalt" (igazábol nem kimondottan a hajra értette) valószínűleg Zamasu-Black fúziója lehetett vagy csak simán maga Zamasu (hisz a következő ellenfélre mondta, hogy ütközne a színe, ha Gokuéknak fehér hajat adott volna kék helyett). Akinek meg a formáját nem hiszem, hogy Gokuék el tudják sajátítani, hisz ez nem egy kölün új forma.
Mégis milyen technikákra gondolsz? Most kapott Goku egy elzáró technikát, a mafúbát. Az energialövetekből meg már így is van rengeteg fajta, nem kell még több.
faiden Szerintem nem csak Gokura érti. Például Vegetának semmi technikája nincsen (az ilyen final flash, galick ho meg társait nem venném technikának, mert azok nem másak mint erősebb ki lövések és ennyiben ki is merül a dolog), szóval ő is tanulhatna valamit. Goku arzenálja is kb kimerül a már megszokott kaio-ken-genki dama-teleportáció trióban (a mafubát szintén nem venném ide, azt amúgy sem fogja használni normális harcban, most jó esetben beveti Zamasuék ellen és valószínűleg többé nem is látjuk), szóval de, kelle még pár új értékelhető technika.
faiden szóval de, kelle még pár új értékelhető technika.
Így gondolod, én elfogadom. Szerintem teljesen felesleges, nem lennének előrébb vele, tudnak ők már mindent, amit tudniuk kell. Szerintem csak erősebbé kell válniuk, mint mindig.
Egyesítve 2016.10.24 14:04:39:
Meg amúgy a kérdésemre nem kaptam választ, mégis milyen új technikára gondoltok, amikor tudnak teleportálni, elzárni, erőt megtöbbszörözni, többféle ki sugarakat lőni. Mit vártok még, telekinézist vagy mit?
Szerkesztette: faiden - 2016.10.24. 14:04