Most van az ajándékátadás nem? Bírnám ha Cracker az ajándékok tetején landolna.
One Piece manga
Azért ez durva nem?XD
http://www.mangap...iece/220/6
Leírom, emrt hátha nem esik le a másik még a testvéreinek a képe is ott van lent a nagy kép mellett a falon. Pont 5 darab icipici kép.
Jézusom, Hiei. Ne sértődj meg, de most eléggé Akashi Amidamaru szerűen viselkedtél.
Egyébként azt tudom elképzelni, hogy amikor Oda megrajzolta ezt a fejezetet 2002-ben (!!!), egy teljesen random jelenetet prezentált, amivel csak ki akart tölteni néhány oldalt, ezzel is színesítve az akkor még nem annyira tág világot.
Aztán jöttek az elvetemült fan teóriák, és bizonyára ő is kapott ezzel kapcsolatban kérdéseket, hogy Huh, Sanji biztos azért nézett szomorúan a képre, mert az anyját látta rajta. (Sanji egy istenverte nőzabáló! Persze, hogy fáj a szíve. De ha tegyük fel, Zoro látta volna meg a képet, talán még ő is ugyanilyen arcot vág.)
Majd jött a többi cseszegetés, hogy Sanji el van nyomva, így elkezdett kitalálni neki egy második eredettörténetet (mert ugye egy már volt neki). Fellapozta a régi köteteit, és összeszedte, miből tud építkezni. Mibe tud belemagyarázni plusz dolgokat. Hiszen ő az író. Akármit hozzá tud tenni akármikor a saját történetéhez.
Szóval gondoljunk már bele. Ez 14 évvel ezelőtt volt. És majd pont egy ilyen jelentéktelen töltelékjelenetnek szánt volna velős tartalmat...
Itt most Dániel oldalán állok, szerintem sem az anyja van a képen. Azért az egy kicsit több reakciót váltott volna ki belőle.
Ez 14 évvel ezelőtt volt. És majd pont egy ilyen jelentéktelen töltelékjelenetnek szánt volna velős tartalmat...
Mennyi az esély arra, hogy neked van igazad és nem nekem? Ötven százalék pont, mint nekem.
Biztosra tudod mondani,hogy nem az anyja? Valóban lehet igazad van, de pont öt kis kép van a nagy kép mellett ráadásul szerintem hasonlít az anyjára.
http://i.imgur.co...
Tágította világot azt mondod egy random nővel? Akinek semmi jelentősége nincs?
Egyáltalán nem volt Akashis a dolog. Én érveltem és vélek benne hasonlóságot. Különben nem írtam volna le ide.
A másik meg pont azért jó ez a manga, mert van miről beszélni benne és érdemes megnézni 4-5 alkalommal mert vannak dolgok amik csak akkor tűnnek fel.
Btw az anime után a hajszín majd segít valaki oldala felé billenteni a mérleget.
Simán lehetséges, hogy az anyját ábrázolja a kép, nem is erről van szó. Hanem arról, hogy Oda már akkor kitalálta-e ezt, vagy csak később magyarázta hozzá, mert kapóra jött neki az a kép, amihez lehet vonatkoztatni.
Azért lássuk be, arra tényleg kicsi az esély, hogy előre eltervezte Sanji anyjának a karakterét annyira, hogy betegyen egy képet 14 évvel előre egy random oldalra. El tudom képzelni, hogy van egy csomó ötlet a fejében, nagyon vázlatosan, és sokszor rajzol apró dolgokat, utalásokat, mert ez gyakorlatilag kimeríthetetlen alapot szolgáltat neki, amiket később vagy felhasznál, vagy nem, de mondhatja (ill. mi mondhatjuk), hogy jéé, már akkor kitalálta.
Pl. itt, rajzol egy nőt, mert miért ne, később kapóra jöhet valamikor, Sanji múltjában volt még egy nagy lyuk (hogy hogy került a hajóra), Sanji nézzen rá merengően, és kész is. Ha később valamikor fogok foglalkozni Sanji múltjával, akkor felhasználom, ha nem, akkor meg marad random töltelékoldalnak.
Abban teljesen biztos vagyok, hogy azt előre kitalálta, hogy Sanjinak be lesz majd mutatva a családja, és a gyerekkora. Nem véletlenül lőtte le az elején, hogy nem East bluen született, csak ott nőtt föl, és belegondolva amikor bemutatta a "múltját" miszerint éheznek Zeffel, az átfogó történetet nem adott. A másik pedig, most, hogy újra megnéztem az elejéről, így hogy már ismerem mi lesz később, jó pár olyan utalás van, amit első végignézésre kizár az ember, de így másodjára, Jinbei(vagy hogy írják) is meg volt említve már Arlong parknál, ami persze elsőre nem tűnik fel, hogy mondanak egy nevet. Nagyon ki van találva ez a történet. Odától bőven kitelik, hogy a fejében volt már akkor Sanji családja, miért ne tehetne előre ilyen utalásokat a hajóroncsban. Szerintem pont azért csinálta, hogy mikor megnézi az ember, gondolkozzon el, hogy ki lehetett a képen, aztán úgyis elfelejtik az egész jelenetet, ilyenkor pedig evoálá.
Jon97 írta:
....
Azért más egy regényt megírni, amit előre eltervez minden normális ember, vagy akár egy regényfolyamot (bár az már más tészta), mint egy évtizedre előre eltervezni a főbb szálakat. Még akkor is igaz ez, ha nyilvánvalóan csomó apró dolgot úgy intéz el, ahogy azt már kifejtetted, meg kifejtettük.
Ugrás a fórumra: |