Megérkezett a fejezet
http://mangastrea...506/3741/1
Fairy Tail manga
Megérkezett a fejezet
http://mangastrea...506/3741/1
Miután tegnap sikeresen elspoilerezték nekem itt a topicban a fejezet tartalmát, nem vártam sokat, de valszeg anélkül sem hatott volna meg túlzottan a feji.
Mavist sajnáltam egy kicsit, mivel ő nevezte el Makarovot és az ő átka miatt halt meg Rita is. Azzal viszont még mindig nem vagyok kibékülve, hogy a mester Laxushoz egy büdös szót sem szólt a halála előtt, utóbbi pedig még csak nem is könnyezett.
Tessék G3ri, most választ kaptál a múltkori fejezet kapcsán feltett kérdésedre, amire nem reagáltam. A 12 megmaradt tagjai sértetlenek.
A Gray-Natsu fight is hidegen hagyott; mint a dedósok, olyanok voltak. Natsu karmai viszont jól néztek ki (főleg, mint Lad is írta, itt: http://mangastrea...06/3741/11 ), kíváncsian várom a teljesen átalakult E.N.D. külsejét. :3
Annak viszont örültem, hogy nem Juvia meg Lucy szaladt a két civakodó majom közé, hogy leállítsák őket, hanem mint mindig, most is Erza választotta szét Natsuékat.
bloodbath írta:
Tessék G3ri, most választ kaptál a múltkori fejezet kapcsán feltett kérdésedre, amire nem reagáltam.A 12 megmaradt tagjai sértetlenek.
Aizen írta:
Jaj, a cicaharcot megszakítja vöröske... Nem mintha lenne értelme annak, hogy az a kettő veri egymást, de azért még ebbe is belehozni ezt a Frozen szökevényt már nevetséges.
Anyit azért megjegyeznék, hogy jelenleg egyáltalán nem kéne Natsunak meg Graynek egyszinten lennie, főleg úgy, hogy Gray túl van már egy komoly harcon ahol elvileg kimerült míg Natsu pedig 150%-on volt.
Ehelyett láthatunk egy Naruto vs Sasuke harcot, ami itt egyáltalán nem volt logikusan felépítve.
Szóval egyelőre meglátjuk. Annyi biztos, hogy most a két fiú lenyugszik és végre mehetünk Zeref meg Achno után.
Nem igazán tudok mit hozzáfűzni a fejezethez.
Nekem tetszett. Luxus reakciója nagyon érett volt, és ennek nagyon örülök, Erzáé és karakterhű volt, és átérezhető, és ennek is örülök.
Mavisé meg különösen, eddig nem tudtunk róla, hogy ő nevezte el, vagy igen? Szép volt.
A két ökör harca nem izgat, de szerintem jól megcsinálta Mashima, volt egy-két kreatív megoldás benne. Erza meg Erza, az, hogy ő most megállította őket, szerintem nem jelenti azt, hogy le is győzné őket. De Erza ilyen, és én ezt szeretem benne, örülök, hogy ő választotta szét őket.
Gondolom most megjelenik a két lány is, és megnyugszanak végre, az ostoba idióták, nincs rá jobb szó (de főleg Gray).
És nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy akkor most egy kicsit leülnek, és kiderül Natsu titka. (Ami már nem is titok...).
Más vágyam nincs a következő fejezetekre, de ez nagyon
Jon97 írta:
Mavisé meg különösen, eddig nem tudtunk róla, hogy ő nevezte el, vagy igen?Szép volt.
Aizen írta:
Jaj, a cicaharcot megszakítja vöröske... Nem mintha lenne értelme annak, hogy az a kettő veri egymást, de azért még ebbe is belehozni ezt a Frozen szökevényt már nevetséges.
Nem értem mi a probléma ezzel, ha visszaolvasol a mangában pár fejezetet láthatod, hogy nicsenek messze egymástól, egyébként is eléggé jellemző, hogy Erza választja szét őket (meg jegyzem nem tudom hogy avanzsált egy dalolászós Disney mese szereplőjévé szegény), bár ennyire komoly helyzetben ez még nem fordult elő, de ettől ez még egyáltalán nem probléma.
Egyébként van bármi a világon, amivel te elégedett vagy?
Csak mert nem olvastam még tőled egyetlen pozitív hangvételű hozzászólást sem ezen a forumon, persze lehet, hogy csak elkerültem őket.
Ugrás a fórumra: |