Nem tudjuk Lucci mennyit fejlődött, így sztem felesleges ezen elmélkedni. Sabo meg Dragon legerősebb embere, még egy yonkou-nak is fejfájást okozna.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Annak tudatában, hogy nagyjából láttuk mire képes Cracker, igy mindenképp el gondolkodtam egy jó kis harcon. Doffy vs Cracker. Haki ide vagy oda, szerintem Doffy lenyomná hosszutávon, változatosabb a képessége szerintem, habár lehet Cracker fog még valamit mutaatni? Mindenesetre kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Szerintem Cracker fog még mutatni dolgokat, persze az jó kérdés...hogy mikor.
Mindenesetre Luffy le tudta győzni Doffyt egyedül, Crackert meg nem.
Habáááár. Igazából Doffyt sem tudta egyből és teljesen egyedül legyőzni. Ugye eleinte Law-al harcoltak közösen, (ill. Doflamingo egyedül is), de az is igaz, hogy Luffy sem full erőnléti állapotban kezdte meg a harcot.
Mindegy, akárhogy is, ha Luffy nem hülyéskedik (és ha még egyszer találkoznának, nem hülyéskedne), és bevetné a G4-et, akkor azzal hamar kiütné Doffyt, ez biztos. Már így is csak egy ütés hiányzott (ami nyilvánvalóan dramaturgiai húzás volt Odától).
Cracker meg bírta ellene 11 órán keresztül.
Szóval jó meccs lenne szerintem is, de Cracker győzne, ebben azért... biztos vagyok.
Egyetértek TDrakkel. Azért örülök ennek a Cracker vs Luffynask, mert így sokkal jobb színben látom Doffit.
Egy biztos én nagy összegben mernék fogadni Mingora. Ő is tud klónt csinálni. Ráadásul, ahogy Tdrake írta gyógyítja a sérüléseit. Egy elnyúló hosszú csata is neki kedvezne. Ráadásul a húrokkal könnyűszerrel távol tarthatja Crackert és ez egy kardforgató ellen hatalmas előnynek számít.
Cracker stílusa miatt azt mondom könnyű győzelem lenne Mingonak. Ez persze nem azt jelenti, hogy Doffi ennyire durva vagy Cracker gyenge inkább ekkora előnye van képességben Mingonak. Hála égnek tényleg eljutottunk oda, hogy már lassan nem az erő dominál, hanem hogy ki mivel rendelkezik és hogyan használja azt. Persze egy erős haki nem árt
Lehet Mama másik tisztje, aki veszítene Crackertől emg simán elverné Mingot.
Jó lenne, logikus amit mondasz, csakhogy szerintem még mindig csak elméletben áll az fönn, hogy nem az erő számít, hanem a képesség előnye-hátránya.
Szoros meccs lenne, kétségtelenül, de ha Luffy, a G4-el nem látott más megoldást Cracker katonáinak az elpusztítására, akkor Doffy hirtelen majd fog? Luffy sokkal nagyobb pusztító erővel rendelkezik, mint Doffy.
És az lehet, hogy Cracker nehezebben tudná elérni őt, mint Luffyt, (ezért szoros a meccs) de ettől függetlenül, nem látom, hogy hogyan tudná elkapni őt.
Mondjuk lehet, hogy Luffy sem használta a King Kong Gun-t Crackerrel szemben, és azért az annál kisebb támadásokra még volt válasza Doffynak.
Akárhogy is, szerintem kikapna, ha szorosan is.
Doffy védelme is erős, nekem ennél a párosításnál az a bajom hogy Cracker valóban nem rendelkezik elég pusztító támadásokkal Doffy elérésére, de abban biztos vagyok Cracker hakija irgalmatlan szívatós lenne Doffynak. Nem véletlenül hangsúlyozta ki Luffy hogy eddig ez a legkeményebb amivel találkozott. És azt se felejtsük el hogy majdnem levágta a hakis kardjával a G4es!!!! luffy karját.
Hiei írta:
Egyetértek TDrakkel. Azért örülök ennek a Cracker vs Luffynask, mert így sokkal jobb színben látom Doffit.
Lehet Mama másik tisztje, aki veszítene Crackertől emg simán elverné Mingot.
Mindig is elismertem, de számomra csalódást okozott Dressrosán. Sokkal többre tartottam, mint egy mezei tankot. Ráadásul nehéz volt úgy megítélni, hogy gyakorlatilag ő volt time skip óta az egyetlen említésre méltó ellenfele Luffynak. Így Luffyt se tudtuk hova tenni.
Amúgy Doffi ellen azért nem volt hosszú harc, mert a kalitka időhöz kötötte a dolgot. Így sietni kellett és nem volt idő taktikázni meg rohangálni.
A két sort viszont tartsuk be még, ha nem is egész az a második sor legyen meg. Köszönöm.
Jon97 írta:
Annak Akainunak kell lennie, nem is kérdés. Doffy ott lehet az admirálisok környékén, de azért nincs ott, ebben biztos vagyok.
Akainura ráadásul nagyobb szerep fog hárulni, mint egy sima admirálisra. Luffynak kell levernie, ez nem kérdés, ahogy az sem, hogy Luffy még nem tudná leverni jelenleg. Doffyt meg leverte. Innentől nem is kérdés, ha valaha az volt, akkor sem
Hops bocsánat elfelejtettem a szabályt btw:mikor irtam a hozzászolám akkor még nem olvastam a tiédet ezért nehéz lett volna bármit is értelmezni lOl
Afelől semmi kétsem hogy Akainura komoly szerep fog hárulni a későbbiekben viszont a sorozat címe még mindig One Piece és nem Monkey D Luffy. Kicsit unalmas séma lenne ha az összes főbosst Luffy intézné el. Mi maradna Sabo bosszujával és azzal hogy Akainu kijelentette hogy a tüz gyümi semmit se ér az ő magma gyümiéhez képest. Ebből következik az hogy Akainut Sabo fogja legyőzni ezzel pedig méltó revansot vesz a bátyja haláláért. + Luffy crew+ vs BB crew
Mint, a mangában láttuk Jack sikertelenül járt DOffy mentő akciójában, lehetséges , hogy összecsapott Sengokuval is. Szóval , a tankok csatája Buddha Sengoku vs JAck. Egy nagyon kemény csata lenne szerintem. Amit szerintem egy hajszállal ugyan ,de Sengoku nyerne meg.
Ugrás a fórumra: |