ÁÁÁÁ a kövi résztől lesz izgalmas. Már alig várom,de Jack hangja nem jön be :/ .
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Hát nekem ez a rész nem nagyon jött be most.
Mi volt már az a jelenet a hídnál? Luffy mint valami 5 éves úgy viselkedett. Muszáj volt megnéznem mangába mondom ez biztos benne volt de nem nem volt benne. Akkor minek rakták bele? Időhúzásnak? Húha nyertek fél percet evvel. Így Luffyt tisztára lealacsonyítják egy 5 éves szintjére. Ok tényleg néha bolond de ennyire ez tiszta gáz volt
3 részt néztem most meg, és így szerintem még mindig baromi élvezhető. Igen, a részek végén észrevenni, hogy alig haladt a történet valamit, de...nem is tudom, nem voltak ezek rossz részek, sőt.
A minkeket meg továbbra is nagyon-nagyon szeretem, animében is Sőt, Sicilian pl. itt még menőbb
És jaja, tudom mire gondoltál Dungeon, az utolsó rész befejezésénél én is ezt mondtam, hogy: "a csudába, kár hogy vége"
Jó részek jönnek, az biztos.
Jon97 írta:
És jaja, tudom mire gondoltál Dungeon, az utolsó rész befejezésénél én is ezt mondtam, hogy: "a csudába, kár hogy vége" .
NA végre ez a rész volt egy ideje a legjobb szerintem, csak kár,hogy keveset láttuk harcolni a Nagy MAcskát, ugy látom,hogy talán kicsit bikábbb , mint kutya Úr, mivel nála Már JAck előhozta az emberi formáját. Ugy látom igazából csak csak egy tank, semmi xtra képessége nincs, ha a két mink főnök összefogott volna lenyomták volna. Ám igy beosztották az erejüket és tovább birták a harcot.
Szerintem Nekomamusi és Inuarashi ugyanolyan erős. Oké, hogy Jack Neko támadása után váltott emberi formába, de ne feledjük el, hogy utána még nagyon-nagyon sok váltásban harcoltak, és Inu is ugyanúgy harcolt Jack emberi formája ellen )
Amúgy jó rész volt, hiába, nagyon jók az új karakterek, érdekes a történet, harc is van, nem nehéz jó részt kihozni belőle.
Inu szövege Neko-ról nagyon tetszett, amit levágott Jack-nek Meg hát igen, Neko hatalmas arc, az biztos.
Egy kicsit csalódtam,de csak azért mert túl nagy elvárásom volt a mai résznél. Mostanában elég ritkán találok jó karakter a One piecenál,de Fujitora és Jack nagyon a szívemhez nőtt.Mind2 nagyon badass.
Összegségben megvagyok elégedve,de Luffyéktól több reakciót vártam 1milliárdos ellenféltől. Hála az animének Jack képességéről is többet megtudtok. Remélem a kövi rész is minimum ilyen jó lesz.
Már alig várom .Köszöntem a fordítást.
Áh, nekem nagyon tetszett ez a (múltkori) rész. A két mink herceg hatalmas arc, de összességében a minkek mind, és végre, annyi idő után láttuk Sanjiékat is.
A vége meg már a mangában is nagyon hatásos volt, itt meg különösen. Kicsit cenzúrázták, de ennyi baj legyen, nekem így is ütött.
Úgyhogy már várom is a következőt Nagyon jó részek ezek.
Behoztam az utóbbi pár részt. Most a vontatott és lassú tempón kívül nem igazán lehet rosszt mondani az előző részekre, bejöttek. Úgy voltam vele, hogy ettől a száltól, már az anime is jobb lesz, igaz volt bennem egy kis kételkedés, de szerencsére eddig emelkedett a színvonal. Mondanám, hogy innentől jobban várom és hetente nézem az animét, de a lassú tempó miatt inkább még maradok a szokásos 4-5 rész bedarálásánál.
Ez az utolsó rész mondjuk tényleg elég langyos volt, nem igazán történtek benne jelentős dolgok (mármint történtek, hiszen megmentették a minkeket, de na, azért mégsem volt semmi váratlan vagy súlyos történés).
De ahogy elnézem az előzetest, a következő érdekesnek ígérkezik, nem is kicsit
Korrekt rész volt.A hangulata,a zenék és Neku megjelenésére kirázott a hideg.Nagyon szépen megcsinálták .
Ez lesz az uccsó alkalom,ahol Sanji badass volt. Mert a innentől.... már leírtam mangánál,hogy miért.
Capone képességét nem tudom hová rakni,hogy erős vagy sem.Úgy, mint régen Lawnál.Kevesett tudok róla.De bírom a karakterét.Azért nem semmi,hogy Capone egy sérült Neku megijedt .Ezek szerint legalább Rayleigh vagy még nagyobb szinten van.Mert egy mink erősebb,mint egy ember.Zorro pedig szintén lenyűgözött.
Egyelőre ennyi.Várom a kövi részt.
Na ez aztán időhúzó rész volt a javából.
Egyébként lehet hogy csak nekem tűnik így, de szerintem Nami a legperverzebb a csapatból. Most komolyan!? Részek óta hogy öltözködik, full kirívó. Nem tudom hogy miért ilyen, de engem már kezd zavarni. Olyan mint egy kis ribi. Robin épp ezért IS(!) sokkal nőiesebb karakter.
Amúgy animében így ahogy lejött nekem olyan mint ha Nami vonzódna Sanji és Luffy irányába is.
Ezek az időhúzások még mindig élvehetetlenné teszik a részeket, még úgyis, hogy innentől azért már jobban beindulnak az események. Ezenkívül megvoltam elégedve a résszel.
Nami engem egyáltalán nem zavar. Itt azért nem erőszakolják ránk egyfolytában a fanservicet, és pont annyit kapunk amennyit kell és így még jól is esik.
Pedro hangja ismerős volt, egy darabig nem is jutott eszembe honnan, majd csak később esett le, hogy Urahara miatt.
Kivételesen egyetértek az időhúzó fillerel.Azonban...Brook dala mindenért kárpótolt és Franky hülyesége.Kezdem megérteni Jont,hogy miért van oda Nekomamushiért.Mangában nem találtam érdekesnek,de az animében szépen lassan megkedvelem ^^ .Érdekes figura xD Jaaaa és Chooper barátunk végre szerelmes lett XD .Ez volt az egyik kedvenc jelenetem az arcnál .
Ugrás a fórumra: |