Warriors meg a Worlds Collide nekem nagyon adta, ami érdekel igazán a VB alatt, az a koreai dominancia maradása, vagy hanyatlása lesz.
League of Legends(PC)
Remélem utóbbi. Különben öcsém most hívott Ranked Teambe. Ha ilyen ADC/Junglerük lesz mint én, akkor csomagolhatnak azok a koreaiak.
Ejj, de mi már nem gyakorolunk. Különben is, hozzám fogható Jhint úgyse találsz.
Az lehet, de nem hátrány, ha mindenkinek akad egy komolyabb vasmainje, ha épp nincs bannolva, nagyon jól jön. Nyilván úgyis a Selectnél dől el, ki mivel, hova és hogyan, ha úgy adódik. De, idő mire összeszokunk. Így se könnyű, pár havert is azért dobtunk ki, mert nem hozta a szintet.
Platinumnál estünk szét. Mindenképp eldől még, hogy az esélyesek közül kik hullanak ki, de mindenképp visszajelzünk. Különben is láttalak már.
Nem tudom, de még mindig megvan, ahogy elpicsáztam a Zededet Jhinnel.
Hogy is mondtam?
"Én Zhonya helyett skillt vennék magamnak a helyedben."
5CP Keiter írta:
"Én Zhonya helyett skillt vennék magamnak a helyedben."
5CP Keiter írta:
Az úgy nem elég alapos! Őrangyal + Zhonya. Menjünk biztosra.
Hát én inkább nem kommentálom... Katarinát hova a francba kell pl. mozgékonyabbá tenni? Vagy Rengarhoz miért kell hozzá nyúlni, amikor így is elég erős? Talont még megértem, oké. Ő amúgy is el lett felejtődve az utóbbi időkben és érthető, miért. De, a többit nem értem...
Hát a Pink Wardos műveletük meg haláli. Szó szerint... A Riot mit akar még elbaszni és hogy? Annyira irigylem, hogy nem fogynak ki az ötletekből.
Ugrás a fórumra: |