Most úgy érted ezt, hogy a történet végén, vagy a legvége előtt? Mert a történet végén szerintem ezek a posztok már nem fognak létezni.
A végéig pedig nem hiszem, hogy ekkora változások történnek majd.
One Piece manga
Buggy 2 év alatt egy ex-kalóz börtöntöltelékből Shichibukai-já lett. Traffi szintúgy könnyedén feltornázta magát. Feketeszakállról nem is beszélve.
Szerintem de, simán lesznek itt hatalmas változások.
Abban viszont egyetértek, hogy esélyes, hogy a történet legvégén gyökerestül megváltozik a világ. Azonban azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy kalóz világban, pont a kalóz császárok tűnjenek el.
Ehhez magának a kalóz világnak kellene eltűnnie, de mivel a főhősünk is egy közülük, ezt kizártnak tartom.
Ki tudja. De tegyük fel, Luffy leveri Kaidout, egy Yonkouval kevesebb, de gondolom Luffyt fogják majd annak tekinteni. Persze ez csak ideiglenes lesz, hiszen Luffy nem fog itt megállni.
Tegyük fel, történik valami Shanksel, amire azért sokan jó esélyt látunk, akkor megint megüresedik egy hely... Feketeszakállal nem fog történni semmi, amíg Luffy le nem veri, és amikor ez eljön, akkor már a legvégénél leszünk, azután már csak a One Piece jöhet, és utána a Világkormány. Az nem lesz egy hosszú periódus (mármint nem a fejezetek számában, hanem az eltelt időben).
Big Mommal ki tudja mi lesz, lehet ő is eltűnik a színről. Ki tudja.
Csak annyit akarok mondani, hogy itt már nem fognak évek eltelni, hogy valakit stabil Yonkounak tekintsen a világ. Feketeszakállnak is beletelt majdnem két évbe. Persze ez alól kivétel, ha mondjuk valaki nyíltan leveri az egyiket, de ezt meg csak Luffyról tudom elképzelni.
Szóval véleményem szerint a legvalószínűbb, hogy nem is lesz 4 Yonkou már a történet vége felé.
Shichibukai rendszer szintúgy nem lesz, a tengerészetnél meg ki tudja mi lesz, ha Luffy a végén leveri őket Azt is el tudom képzelni, hogy végül a tengerészet is (persze miután az Akainu félék eltűntek az útból) el fog fordulni a Világkormánytól, ők így sem védtelenek, mivel szerintem egy nagy fegyver legalább náluk van.
De amúgy konkrétan a jelöltjeidről:
- Buggy zseniális, de a Shichibukai pozíció csak egy cím, felajánlották neki, a Yonkou címet meg meg kell szerezni erővel Ezt nehezen tudom elképzelni. Persze alakulhatnak megint úgy a körülmények
- Law szerintem Luffy szövetségese lesz a végén, és kétlem, hogy valahogy úgy alakul majd a történet, hogy ő leverjen egy Yonkout, vagy hogy annak tekintsék majd.
- Kidre még lenne is esély, csak ahogy mondtam, szerintem senki sem fog 1v1-ben leverni egy Yonkout Luffyn kívül. Legalábbis az új generációból biztosan.
- Hancock meg...igazából őt te is csak azért mondtad, mert nő Azért ez elég vérszegény indok
- Aokiji- szerintem ő nemhogy forradalmár lesz, hanem már most is az. De hogy kalóz legyen, ezt végképp nem tudom elképzelni.
Mindenesetre ha Luffy leveri Kaidout, ill. valamelyikkel történik valami (igen, Shanks, sajnos rád gondolok) az egész rendszer borulni fog, és abszolút nem így fog az egész kinézni, ahogy most. Már a végső háború előtt sem, nemhogy utána.
Persze ha éveket veszünk, hosszú éveket, akkor simán lehet pl. Law-ból Yonkou. Csakhogy ehhez feltételezni kell azt, hogy a rendszer fenn fog állni azután, hogy az egész világ megváltozott Roger halála óta létezik ez a rendszer, és ha eljön ennek a korszaknak a vége (vagyis Luffy kalózkirály lesz), akkor a rendszer is véget ér. Elvégre...egy Kalózkirály mellett létezzen még 4 Yonkou? Nem hiszem. Riválisok lesznek, ahogy Rogernek is voltak, de mind alatta lesznek.
Ha Luffy túléli, persze. Amit azért remélek
Nem tudjuk, hogy mióta létezik a rendszer. Ahogy azt sem Roger volt-e az első "kalóz király" az emberek kezdték el így hívni. Ugyan ez igaz a Yonkoukra. Kurohigét is annak emlegetik. Nem tudjuk, hogy ezt választja-e bárki.
Ebből kifolyólag egyetértek Danival. Buggy valóban Yonkou lesz a végén. Viszont szerintem Big Mom az marad, miután elveri Luffy szövetséges lesz belőle.
Kaidou, Kurohige és Shanks viszont elveszti a rangját.
Aokiji, ha nem lesz Luffy társa forradalmár lesz. Ő egy nehéz eset mindig úgy képzeltem el, hogy történet végén neki és Robinnak vezető szerep jut. Kövezzetek meg, de szerintem Law, Robin, Aokiji, Shirahoshi az a mink csaj tagjai lesznek az új "Goroseinek".
Admirálisok egyértelműen Koby, Smoker és talán Helmeppo. Fujitora meg a főadmirális.
Két Yonkou még mindig hiányzik. Itt is Daninak igazat adok Kidből az lesz bár ennek nem örülnék túlságosan.
Hancock jól hangzik, de kevés esélyt látok rá. Utolsóra nem mernék tippelni.
Az biztos, hogy mind a négy császár Luffy bárhova követni fogja, ha a szükség úgy hozza és úgy fogja.
Viszont ez már teória szagú, annak meg van külön témája. Szóval ha nagyon bele akarunk ebbe, menni ami nincs ellenemre menjünk át oda.
Fura fejezet volt ez számomra. Sanji flashbackjét egész gyorsan ledarálta Oda, vagyis úgy tűnik ennyi volt, lehet még ki lesz később egészítve kisebb dolgokkal. A szétveretése kicsit felháborított. Én azt mondom simán vernie kellene mindháromat egyszerre, még a cyborgok is lennének. Anno még a timeskip után közvetlen egy támadással elintézett egy pacifistát. Jó most erre lehet mondani, hogy Zoro is elkapta, de szerintem mindkettejük lenyomott volna egy-egy pacifistát simán.
Az utolsó oldal meg teli volt információkkal. Luffy nem keveset fejlődhetett, ha nem dőlt ki a G4 után, de még harcolni is képes, mert tuti valahogy az elején, maximum közepénél használta a G4-et.
Amúgy lehet nem pont a legjobb megfogalmazás volt, hogy Cracker lestrapált, azonban nem nagyon áll tőle messzire. Itt most nem azt értem, hogy veri Lufy, szerintem az előttem szóló se teljesen így értette, csak az, hogy nem pont úgy alakul a harc, ahogy Cracker gondolta. Ha lett volna rá lehetősége, elintézte volna Luffyt, csak hát kicsit lenézte és pofára esett. Kíváncsi leszek hogy fog végződni ez a harc.
Jon97 írta:
Sanji hagyta magát. Pedig egyértelmű, hogy mind a három nyomorékot el tudná intézni, ha akarná.
Jaj, ne aggódj Dungeon. Előbb-utóbb Sanji úgy is elveri őket, hogy élvezet lesz nézni, és megkapja a neki kijáró rivaldafényt.
Más karakter, mint Zoro, nem ő lesz az, aki mindig menő, és rezzenéstelen lesz, de ne aggódj, nem marad el sokkal tőle, ez is biztos, ahogy az is, hogy nem véletlenül került most középpontba, és hogy Oda nem fogja kihagyni ezt a lehetőséget.
Csak, hogy tisztázzuk Sanji ember. Születésük után lettek felboostolva valamivel. Ami Sanji esetében nem működött valamiért. Viszont ő húsvér ember.
Azért Oda egy dolgot okosan megoldott. Egyszer sem lehetett érezni, hogy Sanji gyengébb lenne ezeknél a férgeknél.
Az apja meg is jegyzi neki, hogy pont ő képes hakit használni mint közül. Ergo már van amiben felül múlta őket.
Az egyik tesót agyonverte offscreen és egy karcolást se szerzett.
Tényleg idegesítő, hogy ennek ellenére agyonvereti magát. Bár engem jobban idegesít, hogy zsarolják egy számomra nonszensz dologgal.
Már csak az a kérdés mi lesz az utolsó csepp a pohárban? A visszaemlékezésre való tekintettel azt mondom Reiju-t fogja megvédeni.
Esetleg Luffyék ellen akarnak valami gusztustalan dolgot tenni, amit már nem tud lenyelni.
Egyébként a pacifistát Diablo Jumble-el intézte el. Ellenük még nem használta csak Jajji ellen.
Nem hiszem, hogy Sanjiban bármi felfog ébredni. Maximum előjön mit tanult a két év alatt. Isten adja, hogy nem okama kenpotXD
Egyébként Sanjinak mindig kellett ok a harcra. Nem is harcolni jött ide. Azt hajtogatja, hogy tea partinak legyen vége és lelécel. Ki tudja lehet nem akarja meghúzogatni Big Mom bajszát és ezzel gondot okozni Luffynak.
Oda pedig szerintem Ph-n meggondolhatta magát és nem harcoltatta Sanjit mert tudta, hogy kapni fog egy egész arcot. Kár lett volna ellőni vele a képességeit ott és Doffi ellen. Utána már nehéz lett volna kitalálni neki újat és mint előbb is említettem nem akart neki semmit adni, ami ettől a féreg családtól ered.
Most komolyan ti örülnétek, ha Sanji neki állna ilyen harci szerkót és cuccot használni? Vagy belőle is Franky lenne? Hagyjuk már.
Cracker csak pofázás szintjén nézi le Luffyt, azóta hogy kinyomta a páncéljából valójában eléggé fos helyzetbe került, mivel maga is mondta mindennemű fájdalomtól fél/ki nem állhatja. Ebből következik az hogy persze hogy biztosra megy és csak a kekszeit küldi Luffyra. Én vmi olyan legyőzési módot várnék mint anno Moria ellen elsütött Luffy hogy két Geart kombinál: az én gondoltam az volt hogy gear 2ben kimanőverezi a keksz katonákat majd amikor Cracker arca elé ért instant vált G4be és KingKong Gunnal kiüti. De most hogy Luffyban egy kisebb kekszgyár van ez nem valószínű hogy meg fog történni.
Miért gondolod, hogy a G2 gyorsabb, mint a G4? Doffy nem nagyon tudta követni:
http://naruto-kun...ece/784/15
Mondjuk lehet, hogy szlalomozni jobban tudna a G2-vel.
Én nem tudom elképzelni, hogy a Gear 2-ben gyorsabb lenne, mint Gear 4-ben. Doffynak nem okozott gondot Luffy gyorsasága G2-ben, amikor meg már Gear 4-ben volt, sokszor azt sem tudta, hogy honnan jön a támadás, nem hogy védekezni tudott volna.
Szerintem senki sem szeretné, hogy Sanji cyborg legyen, pláne még az okama kempót sem. Csak pont ezért féltem annyira Sanjit, hogy Oda az utóbbit beadja, mivel szereti megalázott helyzetbe tenni Sanjit és mivel két évig az okamák szigetén volt. Én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne.
Nekem nem volt Doffy 2 Sanji flashbackje, én Hieivel értek egyet, én is a Saulos dolgot éreztem rajta.
Hiei!! Csalódtam benned!! Elég jókat szoktál írni, de az utolsó pár komented kicsit szánalmasra sikerűlt! (legalábbis egy része..) Ne érts félre, minden tiszteletem a meglátásaidért, de itt most kicsit kezd olyan érzésem lenni, hogy úszol a többi idiota teoriával....
Ne vedd sértésnek!
Ugrás a fórumra: |