Az már filler! De ami azt illeti az maga a film. Szóval az nem sorozat, szóval azt nem hinném. A manga is még javában a filmet adja. Ha csak nem a Gaiden lenne az?
Naruto és Naruto Shippuuden anime
AZT A MINDENIT! Azt a rohadt! Ez a rész: hihetetlen, király, remek, az egyik legeslegjobb (ha nem A) legjobb rész!!!!
Akció, érzelmek.... tényleg eszméletlen!!
Hol is kezdjem....akk először az animáció: gyönyörű, méltó a harchoz. Az akciók: remekül lettek mindenütt kiegészítve kicsit, a taijutsu az elején király, a Kyuubi vs Perfect Susanoo a levegőben és a felhők felett jutsukkal és taijutsuval király, a végén az ökölharc szintén epic! A zenék....úgyis tudjátok, hihetetlenek mint mindig, nem lehet többet mondani
Annyi király jelenet volt ebben a részben hogy sorba kell haladni nagyjából velük, de a számomra leg epic-ebbek:
- Kyuubi vs Perfect Susanoo: az egekben ütlegelik egymást, valami hihetetlen király jelenetsorozat!!
- az ökölharc: ahogy elkezdték már lehetett érezni a feszültséget és az erőt, de amikor napnyugtakor csak úgy mutatják őket ahogy alig állnak csak elesnek-felkelnek, azzal a zenével....végig az volt bennem hogy ez nagyon kemény!
- amikor meg megszólalt AZ A zene a sima Narutobol (mikor Sasuke Amaterasuval akart helyet cserélni csak nem ment neki) ....hát mondom kész, végem, ettől jobb nem lehet! de...
- akkor jött a végső Rasengan vs. Chidori, az a jelenet mikor Naruto előhívja a rasengant, és kb mindenki segíti ugymond az alakmanipulációt.........aztán meg a karaktermegjelenítések, majd az összecsapás.........te jó Isten......az egyik leg epicebb Naruto jelenet valaha!!!!!
Bocs hogy ilyen hosszú lett, meg h elég sok a király és hihetetlen szóismétlése, de ez a rész nagyon odavágott.......főleg úgy, hogy kb. senkivel nem tudok a környezetemben beszélni róla, itt most úgymond mindent leírtam ami csak eszembe jutott.
Még annyit, hogy ezer köszönet a készítőknek a részért
Dova írta:
AZT A MINDENIT! Azt a rohadt! Ez a rész: hihetetlen, király, remek, az egyik legeslegjobb (ha nem A) legjobb rész!!!!
Akció, érzelmek.... tényleg eszméletlen!!
Hol is kezdjem....akk először az animáció: gyönyörű, méltó a harchoz. Az akciók: remekül lettek mindenütt kiegészítve kicsit, a taijutsu az elején király, a Kyuubi vs Perfect Susanoo a levegőben és a felhők felett jutsukkal és taijutsuval király, a végén az ökölharc szintén epic! A zenék....úgyis tudjátok, hihetetlenek mint mindig, nem lehet többet mondani
Annyi király jelenet volt ebben a részben hogy sorba kell haladni nagyjából velük, de a számomra leg epic-ebbek:
- Kyuubi vs Perfect Susanoo: az egekben ütlegelik egymást, valami hihetetlen király jelenetsorozat!!
- az ökölharc: ahogy elkezdték már lehetett érezni a feszültséget és az erőt, de amikor napnyugtakor csak úgy mutatják őket ahogy alig állnak csak elesnek-felkelnek, azzal a zenével....végig az volt bennem hogy ez nagyon kemény!
- amikor meg megszólalt AZ A zene a sima Narutobol (mikor Sasuke Amaterasuval akart helyet cserélni csak nem ment neki) ....hát mondom kész, végem, ettől jobb nem lehet! de...
- akkor jött a végső Rasengan vs. Chidori, az a jelenet mikor Naruto előhívja a rasengant, és kb mindenki segíti ugymond az alakmanipulációt.........aztán meg a karaktermegjelenítések, majd az összecsapás.........te jó Isten......az egyik leg epicebb Naruto jelenet valaha!!!!!
Bocs hogy ilyen hosszú lett, meg h elég sok a király és hihetetlen szóismétlése, de ez a rész nagyon odavágott.......főleg úgy, hogy kb. senkivel nem tudok a környezetemben beszélni róla, itt most úgymond mindent leírtam ami csak eszembe jutott.
Még annyit, hogy ezer köszönet a készítőknek a részért
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááá...............................
Ez nagyon ott volt ezért bőven megérte várni!
Nagyot ütött akárcsak ők maguk.
Bár számomra érdekes volt, hogy ennyire emberivé váltak a chakra módok. Mind a Susanó mind a Kuramma mód. Egy az egyben úgy harcoltak abban a formában akárcsak ha emberek lennének. Ugyan úgy idézték meg a technikákat is.
És ím az összefogás és csökönyösség bemutatása. Király volt. Alig várom a folytatást, mit adnak még le benne.
ADSFDSFHGTRFGGHTRU/RURUJGRH. TUDTAM! Tudtam hogy képesek rá! Megcsinálták talán éeltük legnagyobb munkáját! Gyönyörűen nem volt pillanat mikor ne rázott volna ki a hideg egy epic momentumnál, vagy oylan amikor soknak éreztem volna a flashbacket. A kiegészítések MINDEN! Amikor kicsi Sasuke mellett áll nagy Naruto és látják egymsát stb. Áh hihetetlen. Nagyon köszönöm a stúdiónak meg midnenkinek akik dolgoztak rajta és nem utolsó sorban az NKWT-nek!! Következő 1 vagy 2 rész már nem tudja elrontani nekem!
Hát ez a rész, egyszerűen király volt, mozgalmas, szép, de ezeket már írták előttem. Régen nem volt már ilyen, sőt talán sosem Amit viszont külön kiemelnék, az az ahogy az animét kiegészítették a mangához képest, gondolok itt Sasuke bansho tenin-ére, vagy a kirinre amit szerintem nagyon elfelejtettek... itt viszont bitangul örültem, hogy behozták.
Kb egy év kihagyás után megnéztem azt a kb 15 NEM filler részt, ami a mangát tükrözi, de azt kell mondjam ezt a végső csatát nagyon odatették, és visszaadta azon harcok hangulatát ami miatt megszerettem a shippuudent pl: chio/sakura vs sasori
Nem akarom senki jó kedvét elvenni, de lássuk a tényeket. A 477. rész a manga 698. 2/3-ig megy el. A manga utolsó része a 700. Ebből kifolyólag ha a végét is kipótolják pár jelenettel, akkor is max 3 rész van hátra az animéből. Az, hogy a naru és a boru -to között lesz e filler csinálva az megmondom őszintén pont annyira érdekelne mint az utóbbi évben általam kihagyott fillerek.
Én köszönöm, de nem kérek több fillert. Így részekbe ágyazva pár képkocka vagy jelenet erejéig tökéletes volt, zárják végre le, és utána jöhet 2 év "filler".
A részek bitang jók voltak, magas színvonalat hoztak, és átjött a hangulat. Amit még kiemelnék, hogy nekem nagyon tetszett a tervezettség, ahogy fokozatosan építették fel. Hogy nem mint 2 gyerek esnek egymásnak, hanem megadják a módját. Ahogy felépülnek a jutsuk, és végül le, sok helyen a zene hiánya adta meg az érzést, a "nyomasztó" hangulatot. Ezeket a részeket nagyon eltalálták, kár hogy nem ez a színvonal volt jellemző az egész Naruto-ra.
Ami még plusz pont, hogy nem szedték szét: 2 részben teljesen letolták a harcot, nem kell rá várni. Így maximálisan élvezhető. Ami még szintén tetszett: csak kettőjükről szólt, nem avatkozott bele senki (egy pillanatig féltem, hogy Sakura vagy beleszól a harcba vagy már megint a sírását kell nézni, de szerencsére nem )
(Azért egy repülő Kurama... az nagyon durva! Egy dolgot furcsállok: anno Raikage ellen ment a sárga villanás, de azóta nem láttuk, pedig fejlődött. Tény azzal azért még erősebb lenne, gondolom ezért is hanyagolták. Viszont végre valahára klón nélkül megy a rasengan normál formában, ideje volt )
Le a kalappal. Először is szerencsére a híresztelések ellenére nem fekete-fehér lett a rész, ami már magában plusz pont.
Tényleg zseniális lett a rész és tökéletes munkát végeztek minden szempontból. A rajzolás és animáció és szép volt, élvezet volt nézni. A másik még a zene, na arra sem lehetett panasz. Amikor felcsendült az a zene az Amaretasus jelenetnél, ami már ezelőtt is megemlítettek, libabőrös lettem. Tudom, hogy Naruto után a Naruto Shippuudenbe kellett a vérfrissítés, azonban megtarthattak volna ilyen epic ost-okat.
Ezek a szempontok általában többé-kevésbé jók voltak, igaz a legtöbbször nem egyszerre hanem külön-külön. Na és akkor jöjjön egy másik fő szempont, amiben a Shippuuden nálam szinte mindig elvérzett: a töltelék, fillerjelenetek. Nem mondom kicsit aggódtam, hogy ezzel viszont elfogják rontani a részt, azonban nem így lett. Az államat a földről kellett összeszednem olyan jó filler jelenetek voltak, hírtelen azt hittem, hogy nem is Narutot nézek. Főleg ahogy fel lett vezetve a harc a szimpla tai jutsuktól fokozatosan az időközben elsajátított technikákon keresztül a legerősebb támadásukig, ez nagyon nem volt rossz húzás, nagyon tetszett.
Annak ellenére, hogy nem darálták a fejezeteket, mert kevesebb mint 4,5 fejezet két részre nekem egyáltalán nem darálás, dinamikus volt az egész, egyszer sem kellett beletekernem, mert unatkoztam volna vagy bármi. Ilyet sem mondtam még sokszor itt, de ez jobban átjött, mint a manga, mondjuk azért az is közbejátszott, hogy több mint egy hónap volt, mire ennyi törtrénés lement.
Kétségtelen megérte várni, még a 3 hetes szünet bejelentésekor sem voltam egyáltalán felháborodva. Ha ilyen részeket kaptunk volna egész végig én azt mondom, hogy megérte volna kicsit többet várni az ilyen minőségért. Emlékszem még amikor régen, minden héten egyből megnéztem a Shippuudent, amint lehetett angol felirattal, mert annyira vártam, na ez azt a szintet ütötte, hanem még túllépte.
A következő rész előzetesét jól oldották meg, nem spoilereznek semmit. Bár a ostani teljesítménytől függetlenül még kicsit van bennem aggály a következő részhez fillerek szempontjából. Bocsi a kicsit hosszabb hsz-ért, és amiket már leírtak, csak próbáltam minden szempontból végigmenni a részen.
Ezek az úgymond "Borutós" kifejezések igencsak spoilleresek, de látom már ilyenkor rajtam kívül mást sem igen érdekel. Ilyenkor más szerintem is fölösleges amikor már lényegében vége a műnek.
Már csak tényleg azokat a Novella alapú műveket várom miről fognak szólni jók lesznek-e. Mert hogy az elmúlt két részt nehéz lesz bármivel is szinten tartani.
De azért remélem hogy a 700. fejezetet kiegészítik egy egész részesre, na meg leadják akkor már a Gaident is, ha még nem fejezik be.
Ugrás a fórumra: |