Na visszatértem...
Capac írta:
Kérdés: Be lehet állítani valahogy, hogy csak offline módban legyen a chat és hogy ne ugorjon fel mindig a chat ablak? Baromi zavaró tud lenni.
Elvileg ha beállítod, akkor úgy marad, gyakorlatilag ahány böngésző annyi szopás. Viszont ha nagyon zavaró jelezd és el tudom totál tüntetni a chatet, hogy abszolút ne jelenjen meg nálad.
Kai-san írta:
Jaa akkor az most nem lehetséges azoknak akik csak 1-2 hónapja találtak az oldalra :/ Na mindegy, de jó másoknak
Ha eléred a 10.000 hozzászólást, választhatsz saját rangot.
renkin írta:
Sziasztok.
Valamiért nem tudok letölteni animét az oldalról. Kikeresem oda megyek a letöltési linkekhez és mikor rákattolok fehér lap és nem történik semmi sem!
VAlaki tudna segíteni?
előre is köszönöm
Ha otthonról próbálod, akkor valszeg nem jó a böngésződ. Próbáld Chrome-mal, vagy Firefox-szal és ezeknek is a legújabb változatával. Ha munkahelyről, vagy suliból próbálod, akkor valszeg le van tiltva a Mega mint letöltőoldal.
Igzo írta:
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Mostantól kéthetente, három hetente lesz naruto új részek? Ha igen, akkor miért?
Mármint anime? Anime az általában hetente van, bár most asszem lesz egy kisebb szünet, amit dupla résszel kárpótolnak.
Misi sensei írta:
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne hogy szeretnék régebbi naruto részeket, és mozifilmeket letölteni, de mikor rá kantintok, hogy beadja a letöltési linket, csak fehér üres lap, nem mutat semmit . kérem nézzetek utána, mert nagyon érdekelne a régebbi részek. Előre is köszönöm. Misi sensei
Ha otthonról próbálod, akkor valszeg nem jó a böngésződ. Próbáld Chrome-mal, vagy Firefox-szal és ezeknek is a legújabb változatával. Ha munkahelyről, vagy suliból próbálod, akkor valszeg le van tiltva a Mega mint letöltőoldal.
Lgabobabo írta:
Sziasztok!
Most a nyáron kezdtem el nézni a Bleachet innen letöltve a részeket, de a 200. résztől több mint száz felirat hiányzik.
Ha megvannak ezek a részek is, fel tudnátok őket tenni (feliratokat vagy égetett videókat)?
Remélem jó helyre írtam, ha nem, elnézést
Ezeket mi (még) nem készítettük el, viszont rákeresve találhatsz ehhez más forrást is.
Greenboy írta:
Sziasztok!
Nem tudom mennyire illik ide a kérdésem, ezt a helyet találtam megfelelőnek a feltételéhez.
A Fairy Tail anime részeit megtaláltam az oldalon, de szeretném kérdezni, hogy fel lesznek-e töltve a részek indavideóra, vagy van-e esetleg olyan formátumban videó, mint az első részeknél, beleégetett feliratú? (Csak mert a fehér felirat, pl a edolas szálnál zavaróak tudnak lenni.) A segítséget előre is köszönöm!
Minden fel lesz töltve indavideóra a tervek szerint. A videókból nekünk csak az áll rendelkezésre ami fel lett töltve az oldalra.
______
Pár napja visszakerült a pergamenes barna háttér a főoldalra, a fórumon egyelőre még nem elérhető ez a háttér, de hamarosan itt is átállítjuk majd.