Pláne, hogy borzasztó helyesírási és nyelvi hibákkal teszed ezt.
Egyszer válaszolok, megpróbálom leírni a véleményemet, aztán ha akarsz válaszolsz, ha akarsz nem, de részemről zárjuk le a témát:
1. Természetesen nem akarom, hogy a One Piece hamar véget érjen. De azt sem, hogy értelmetlenül legyen elhúzva. Amikor Oda befejezi, akkor befejezi. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség, és igen, inkább fejezze be 350 fejezet múlva, mintsem hogy húzza kegyetlenül még +800 fejezetre, ahogy te állítod, hogy a manga a felénél tart. Ami egy bődületes baromság, hadd tegyem hozzá, irreális.
A One Piece a kedvenc mangám, szeretném még sokáig élvezni, de ez nem azt jelenti, hogy azt akarom, hogy a végtelenségig húzza, mert annak már nincs értelme.
2. Luffy azt mondta, hogy mind a négyet le akarja verni... nos, nyugodt lehetsz afelől, hogy nem fogja mind a négyet leverni, ha másért nem, akkor azért, mert Shanksel nem fog harcolni. (Valószínűleg történni fog vele valami...mondjuk Feketeszakáll miatt.) Kaidou fel lett építve, az biztos, hogy vele fog harcolni, ahogy az is, hogy Feketeszakállal. Viszont Big Mom-ban sem vagyok biztos már. Gondolj bele, a One Piece története sosem volt séma-szerű (mármint a NAGY, átívelő történet...egy-egy szálon, szigeten természetesen baromi egyszerű séma szerint mennek a dolgok). Akkor Oda szerinted eljátszaná, hogy megy, leveri Big Mom-ot, aztán megy, leveri Kaidout, aztán megy, leveri Shanks-et, aztán megy, leveri Feketeszakállt? Ehhez kéne vagy 500 fejezet, és közben az igazi történet nem haladna. Merthogy a történet nem arról szól, hogy Luffy mindenkit kicsinál.
3. Doflamingo egészen biztos, hogy nem erősebb Crackernél és Jacknél, erre most kaptuk meg a bizonyítékot. Ott lehet valahol mellettük/alattuk, de ha azt veszed, hogy Doffy hozzá se tudott érni Luffyhoz amikor ő G4-ben volt, csak védekezett, azért az árulkodó.
4. Ahogy Germa is mondja, az armada baromi fontos lesz. Biztos, hogy Kaidou tisztjeivel a Szalmakalaposok fognak harcolni (és nem a "Mugiwara Crew"- fölösleges ez az anglicizmus), de mivel van még emellett több száz embere, az biztos, hogy velük nem ők fognak megküzdeni. Ahogy Germa is mondta, olvasd el még egyszer azt a fejezetet.
5. Zoro tényleg badass (és nem Bad Ass, tudtommal nincsen rossz segge), de ne aggódj, mire eljön az idő, a többiek is megmutatják, hogy nem ment el pocsékba az a 2 év. És igen, abban van valami, hogy Kaidoutól még messze állnak, de Luffyék harcról-harcra fejlődnek, erre rengeteg példa volt már. Luffy ha megtanulja az "ébredést" (bár ezt szerintem nem tanulni kell, hanem csak simán...felébred benne ), akkor már ott is lesz Kaidou szintjén. Már így is ott van alatta.
6. Tény, hogy még rengeteg minden van előttünk. Itt van először is ez a probléma Sanji körül. Továbbra sem hiszem, hogy komoly harc alakulna ki Big Mom és Luffy között, másfelé megy ez az ív, és amúgy sincs itt a fél csapat. A Germa viszont le lesz verve, másként Sanji sosem lehetne igazán szabad.
Aztán valahol be kell jönnie Weeble-nek, aki amúgy szerintem Luffy oldalára fog állni, miután Luffy elverte, hiszen a bemutatása alapján ő csak az "anyja" miatt csinálja, amit csinál. Feketeszakáll ellen viszont szerintem harcolhatnának együtt, hiszen láttuk, hogy ő csak bosszút akarna állni, igazából. És valahol itt bejön majd Marco is, aki ha Luffy leveri Weeblet, akkor szintén csatlakozhat a csapatával Luffy flottájába, mert bizonyít neki, hogy már nem csak egy kölyök, akit védelmezni kell, hanem... benne megtalálhatják azt az embert, akit lehet követni Fehérbajusz után is. Persze ez csak az én elméletem, de szerintem gyönyörű lenne, nem beszélve arról, hogy Marco EPIC, és mekkorát szólna, hogy Fehérbajusz bandájának maradéka már Szalmakalapos zászló alatt hajózik.
Aztán jöhet Wano, ahol rengeteg minden lesz, de szerintem ott fog kialakulni a végső konfliktus Kaidou csapata és Luffy csapata körül.
És itt már biztos, hogy eltelt minimum 150, de az is lehet, hogy 200 fejezet...ki tudja, lehet még sokkal több, Odán múlik. És még ott vannak a Forradalmárok, Feketeszakáll, egyre közelebb jutnak Raftelhez, Shanksel is biztos lesz valami, majd a One Piece megtalálása után a Gorosei, és a világ elleni csata.
Rengeteg minden van itt még, ez tény. Én csak annyit mondtam, hogy ha akarná, 400 fejezet alatt be lehet ezt fejezni...a végső háború amúgy is már "csak" háború lesz, a legjobbak háborúja sem tartott éppenséggel olyan sokáig.
De nem mondtam, hogy 400 fejezet alatt be is fogja fejezni. Itt csak arról beszéltünk, hogy ÁLLÍTÓLAG Oda mondott valami olyasmit, hogy a történet a 70%-ánál tart, és én ezt el is tudom képzelni.
De ismerjük már ennyire Odát, rengeteg mindent útközben talál ki. Először azt nézzük meg, hogy a Mamával mennyit tökölünk, mert ha 100 fejezet múlva is itt leszünk, akkor nyilván borul minden.
De azért ebben én erősen kételkedem.
Szerkesztette: Jon - 2016.09.07. 11:43