Emlékeim szerint Luffy megközelítőleg mondja, hogy lesz úgy tíz társam. Ezt már ezerszer átbeszéltük mi is. Túl nagyok a Yonkouk csapatai és kevés a mugiwara még legalább két társra számítok. Jinbei meg bűzlik a halál szagátólxD
One Piece manga
Nem telik gyorsabban az idő az esküvős szálnál Csak most ugrottunk egyet az időben, már reggel van, és megmutatta Oda a Mamát. Kérdés, hogy közben éjjel hogy alakult a Luffy vs Cracker csata, gondolom meg fogjuk tudni, idővel De ez nem az a csata, amit kockáról-kockára megmutat nekünk Oda, hiszen biztos, hogy Crackernek is lesz még komoly csatája, csak nem Luffy ellen.
Sziasztok!!!
Véleményem ::
A manga kora szakaszán lévő Luffy féle kijelentések komolytalanok!! Már luffy is beismerte a Manga során, hogy a 10 tag az kevés lessz.. valamelyik részben (nézétek el nekem, hogy most nem írok episod számot..) Nami is mondta az elvarázsolt erdőben hogy lebecsülték Big mam erejét.. és valószínűleg nem csak rá gondolt.. A tagok száma nem mérvadó azzal amit Luffy anno állított!!! Meg amúgy is nem mindig szentírás amit mond...csak sokszór! Az én véleményem az, hogy Jinbei nem murder meg.. tag lessz majd.. Valamint Luffy flótája is biztosan gyarapodni fog még
Továbbá nézegettem annó valós időben egy kalóz hajó legénysége minimum 14 fő volt... szerintem ha már kalózos anime, akkor pici párhuzam biztos van.. máskülönben elég valótlanná válna az anime (bár oda szereti a váratlan húzásokat.. én még is eltudom képzelni, hogy ezt egy picit figyelembe veszi..)
Vivi meg szimplán egy tiszteletbeli tag... tökmind1 mit írtak... Anno Luffy a legénységről beszélt, szóval szerintem felesleges ezt a Vivi bizériát erőltetni... (a legénység az, aki a hajon van)
Én továbbra se hiszek a 3 női legénységbe... mint írta valaki.. ide már erős Haki használók kellenek.. nem töltelék emberek... egy Nami Chopper Robin Brook jelenleg a mutatotak alapján csak töltelék... bár hasznosak, hisz a saját területükön jók.. navigáció, orvoslás, történelem, zene.. de ezek nem harcosok... Vöröshajú emberei ellen semire nem menének.. (mivel, hogy neki a legerősebb a csapat a mangában)
Ide már olyan tagok kellenek, akik Hakit használják (ez a minimum) és erősek harcban... minimum Jinbei színtűek.. Nem mellesleg, ha valaki erős csatlakozik, még nem biztos hogy bomlik a "Szörny trió" főleg úgy, hogy a szereplők folyamatosan fejlődésen mennek keresztűl...
Én adom Hiei teoriáját!! és többnyire nem mond butaságot.. szóval a Chopperes megoldás elképzelhető.. valamilyen színten...
A Sanji leveri a családot is jó! Az is elképzelhető, hogy miután a Sanji féle fenyítés meg lessz... pár technológiai újítással lessz gazdagabb Sanji... Szerintem az elég bad ass Up. lenne neki.. főleg, hogy részben az ővé is!! (itt meg már akármi is lehet.. power erősítő szerkezet.. (a lábára, móndjuk a rúgás erejét erősítené...) az a villámos dárda is fantázia dús.. Annó mondta is Sanji, hogy a főzés miatt nem használja a kezét nehogy megsérüljön.. de ha kés vagy hasonló kerűl a keze űgyébe azt használja! Ez a vonatós résznél volt a Water szigetnél.. amikór ment Robinért egyedűl első körben és az egyik szerelvényen egy konyhába tévedett... Ha már hercegnek tituláják, akkor egy villámot szóró kard .. minden herceg álma!! stb...
Szóval szerintem a Mugiwara team minimum 14 fő lesz.. és nagy részűk harcos tipusú lessz!!! Viszont ez még akkor se zárja ki, hogy legyen "szörny trió" valamint azt se, hogy Sanji és Zoró ne legyenek a tagjai... vagy, hogy Zorro és Sanji mellet más legyen a harmadik... mint közvetlen a Parancsnok allati főtisztek...
egyszóval felesleges vitatkozni.. ötletelni lehet.. meg fantáziálni, ahogy csináljuk.. esetleg a véleményeinket megosztani!!! Szóval lessz ahogy lessz!!! Forza One Piece!!!
1. Ez a 14 egyáltalán nem mérvadó. Akár tényleg 10 tagú lesz Luffy legénysége, akár nem, az biztos, hogy nem fog bejönni még 5 új tag, erre már nincs idő, hely, meg...semmi. Egy-egy csapattag behozása egy teljes szálba kerül, 5-6 szál után meg már a legvégénél leszünk.
2. Értem miért akarnak sokan erős, haki használó embereket, de ennek is van egy határa...az biztos, hogy admirális szintű emberek (mint Aokiji) nem fognak csatlakozni a csapathoz, mert borulna minden, és én Jinbeiben is kételkedem, de az ő szintje már nem lóg ki egyáltalán. Én szeretném is őt nagyon, csak ahogy Hiei mondja...valahogy nehéz elképzelni.
Viszont azt már nem értem, hogy Carrott-ot miért Namiékkal veszik egy kalap alá...én szerintem ez a csaj rohadt erős, és hatalmas potenciál van benne, hiszen mink. Azon se csodálkoznék, ha Frankyvel pariban lenne.
3. Az, hogy kik a legénység tagjai, és az, hogy emellett Luffynak van flottája is, az nem ugyanaz. A Szalmakalaposok sosem lesznek 100-an, csak ez a 9-10-11 fő. Persze ez nem elég ahhoz, hogy leverjenek egy Yonkou-t, ezért alakult a Flotta. De ez két különböző dolog.
Mindegy, azon fölösleges vitatkozni, hogy hány tag lesz, kik lesznek azok, miért legyenek... mikor jelenleg a történet teljesen másról szól.
Még mindig lenézitek Namiékat vagy én becsülöm túl, de biztos, hogy ha eljön az ideje mindegyik villantani fog, ahogy Kalifát is megverte, pedig addig se volt erősebb.
W7-en pont ő mondta, hogy ha van miért harcolni nem fognak veszíteni.
Addig meg ott van a szörny trió.
A haki megtanulható, szóval semmi akadálya nincs, hogy akár többen is elsajátítsák a csapatból.
Nami meg a természetet manipulálja kevés olyan ellenfele akad, akit ne tudna ezzel megsebezni. Luffy biztos nagyot üt, de villámcsapás se lehet túl üdítő érzés.
Robin a forradalmárokkal edzett lehet ő is tud hakit használni egy biztos ismerete van róla.
Így nem aggódom ilyen téren, de már jó lenne egy faja harc mindenkinek , mert tényleg semmit nem tudunk az erejükről.
Számomra Usopp az egyetlen csalódás Trébolt simán el kellett volna picsáznia. Bár továbbra is bakinak tartom, hogy nem logia volt.
Az egész biztos, hogy lesz főboss utánuk. Nyugodtan kezeld tényként. Shirohige szavai e felől semmi kétséget nem hagynak. "Megjelenik majd valaki, aki a hátán hordozza az évtizedek terhét és az egész világot kihívja maga ellen. Amint megtalálja valaki a nagy kincset a világ a feje tetejére fordul majd."
Ha ehhez hozzá veszem Ray-san szavait. Hogy járják végig az útjukat hátha ők más döntést hoznak majd a végén. Nos Luffy eddig elég jól belefolyt a politikába a faji identitásokba és a szívén viseli a dolgokat. Ergo, ha ő eljut a One Piecehez és megtudja mi kínja van a világnak egész az elveszett évszázadtól. Nos igen egész biztos van élet a Yonkouk után.
Egyetértek Hiei-vel, énis hasonlóképp gondolom, csak az az egy zavar hogy Oda azt mondta hogy a sztori 70%nál tart. Nem tudom elképzelni hogy fogja mindezt belesűríteni és nagyon nem akarom hogy bleach 2 legyen a végéből csak itt 10 oldalnyi kimaradt dologgal. bár mondjuk ez alapból nonszensz, Odának sokkal jobb érzéke van sztorikhoz mint Kubonak.
De azért az is biztos, hogy miután már kalózkirály lesz (tehát megszerzi a One Piece-t) már csak egy, vagy két szál lesz.
Oda azt mondta 70%...én ezt azért még nem kezelném tényként. Mindenesetre szerintem 100-150 részen belül Kaidout le fogják verni, hogy Big Mom-mal mi lesz, az jó kérdés, fogalmam sincs.
Ha Kaidout legyőzik, akkor már csak egy kő hiányzik Raftelhez. Biztos, hogy még Feketeszakállat le kell győznie Raftel előtt, legalábbis szerintem, utána már nem gátolja meg senki és semmi abban, hogy megszerezze a One Piecet, és Kalózkirály legyen.
És utána nincs már más hátra, csak a nagy háború.
Ha a 800 fejezet volt a 70%, akkor még egy 350 fejezet van hátra...és azért szerintem ebbe bőven bele lehet sűríteni ezeket a dolgokat. Tegyük fel, Kaidou 2-3 éven belül le lesz győzve, onnantól viszont már nagyon felgyorsulhat a történet, ahogy az időugrás előtt is felgyorsult, amikor Sabaody-ra értek. Még egy 3-4 év, és vége...és ez még így is 7 év
Édes Istenem, lehet gyerekeim lesznek, és én még mindig Luffyékat fogom olvasni hétről-hétre
Mindenesetre csak azt akarom mondani, hogy nem lesz ez elkapkodva sehogy se. Csak Odaval ne történjen semmi baj.
Szerk.: Mondjuk jobban belegondolva, egyáltalán nem biztos, hogy 150 részen belül Kaidout lefogják győzni... attól függ, hogy mennyit hülyéskednek Big Mommal, de azért remélem, hogy egy 50 fejezet múlva már túl leszünk az öregasszonyon
Nem nagyon adok erre a becslésre, amúgy ezt mikor nyilatkozta Oda?
Több lesz az 150 fejezetnél. Most fut a Totland arc, talán olyan 40 fejezetet becsülnék rá maximum. Aztán jön Wano, hát megmondom őszintén nem hiszem, hogy hosszabb lesz ennél, szóval azt is olyan 40-50 fejezetre lehet becsülni. Elvileg a 4 csapat abban egyezett meg, hogy Wanon találkoznak, ha nem tévedek. Továbbá kétlem, hogy Luffyék útja Wanora zökkenőmentes lenne, szóval van egy olyan érzésem, hogy összefutnak Nekomamushival és Marcoval. Marco és Luffy egy helyen eléggé Weeble gyanús, én amondó vagyok, hogy ő még tuti be lesz iktatva Kaidou előtt. Még ha ezeken kívül nem is lesz más még az előkészületeken, a Világtanácson és egy kis kitekintésen az Újvilág alakulására már 100 fejezet körül van. Plusz még ugye a Kaidou legyőzése történetszál. Ez is jó pár év lesz szerintem.
Kaidou utánról meg szándékosan nem írok semmit, mert épp elég kikövetkeztetni Kaidou legyőzéséig mi lesz, nem hogy a történet végéig, tuti lesz még 1-2 csavar amire senki sem gondolt, hiszen Odáról van szó. Nem azt mondom, szeretek belegondolni, hogy hogyan alakul a történet, de azután már tényleg csak vaktába tippelget az ember. Bár mondjuk most megint szünet lesz, és egyre nehezebb kibírni, szóval kell valami téma.
Teljesen igaza van Kristofnak. Úgyis olyan dolgok lesznek még behozva, amire senki sem számít...én csak annyit mondok, hogy 350-400 rész alatt be lehet ezt fejezni. Azért az rengeteg önmagában, ha belegondoltok, és nem hiszem, hogy mindenhol Dressrosás hosszúságon kell gondolkodni. Legalábbis azért remélem.
Janesz- szerintem a forradalmárok úgy Istenigazából majd csak az utolsó történetszálban kapnak szerepet, Luffy oldalán.
Jasek- én nem hiszem, hogy az összes Yonkout le fogja győzni. Legalábbis Shankset biztos nem, és én Big Mom-ban sem vagyok biztos. Az, a felvezetések után egyértelmű, hogy Kaidouval le kell számoljon, Feketeszakáll meg evidens...de a Mamánál lesz valami csavar szerintem.
Hogy mi, arról fogalmam sincs.
Hiei: Hidd el nekem is fájt amikor leírtam, de tényleg ez a legnagyobb félelmem hogy nem jut mindenre ideje.
Sztem Weeble és Marco is Wanon lesz behozva, de a Weeble szálat valszeg Feketeszakáll fogja végleg elvarrni, vagy kidobják őt is a Shichibukaiból.
A Forradalmárokra viszont kíváncsi leszek hogy hol hozza be őket igazán Oda.
Ugrás a fórumra: |