Szerintem az a forgatókönyv valószínűbb, hogy most Gray-ben elkattant valami. Szóval legyőzi Invelt, de a sötét oldala átveszi felette a hatalmat. Utána Natsu megpróbálja megállítani, de nem sikerül neki és Gray közben megöli és felszínre tör END.
Vagy bonyolítva Invel elmondja az igazat, Gray vs Natsu, és úgy. Valami drámai dolgot várok az biztos. Esetleg ha Gray véletlenül megölné Happy-t vagy Lucy-t az nagyot szólna.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
A fire and ice cím utalhat arra is , hogy Natsuék visszamentek Grayékhez, ott találják Juviát és talán még tudnak rajta segiteni. Natsu meg Gray után megy és ekkor Invel elmondja Graynek , hogy Natsu= END
Egyesítve 2016.08.30 05:26:29:
A bekattanás odaáig nem hiszem h elfajulna, hogy megölni Natsut , Luvcyt, vagy Happyt ,mert szerintem Juvia vére menti őt meg a "sötétségbe borulástól."
A fejezetről nem tudok sokat mondani elment, de olvastam egy észrevételt és ez óriási D Azt érzitek hogy hivatalosan aug. 31.-én jön ki az 500. fejezet, ami nyár VÉGE?! Bírnám ha kapnánk egy Natsu halált vagy END-del lenne valami
Milyen jó lett volna, ha nincs az az egy hét szünet és tényleg most kaptuk volna meg az 500. fejezetet. :c Úgy bírom az ilyen szimbolikus dolgokat.
500. fejezetre két hete megírtam a tippemet a spoiler topicban, és még most is úgy gondolom, hogy ez lesz benne. "Kötve hiszem, hogy az 500. fejezetben megjelenik E.N.D., hiszen még csak előszele sincs annak, hogy felbukkan. Szerintem max annyi fog történni vele kapcsolatban, hogy Invel elmondja, hogy ugyan kicsoda is E.N.D. Persze lehet tévedek, de én még mindig korainak tartom azt, hogy megjelenjen."
És arra, hogy Gray megöli Lucy-t vagy Happy-t... Nem, biztosan nem. Ha valaki megöli Lucy-t, az Zeref lesz. Bár ha abba az irányba halad a történet, mint remélem, akkor egy Heartfiliát szintén nem ölhetnek meg, mint ahogy a DS-eket sem. ^^ Az meg totálisan durva lenne, ha egy olyan ártatlan élőlényt tennének hűvösre, mint Happy. ^^'
Ugyanmár, véglegesen egészen biztosan nem fog meghalni sem Lucy, sem Happy, sem senki ilyesmi Lucy a mesélő, már csak azért sem.
Sokszor mondtam már, de én az öregebb generációból számítok halálra, Makarov, vagy Gildartz, akik majd átadják a helyüket a fiataloknak.
Ez még mindig a FT, tehát happy END ( ) lesz, abba pedig nem fér bele, hogy a főszereplők hulljanak, mint a legyek.
De egyébként a következő fejezettel kapcsolatban én is arra számítok, hogy Gray megtudja, hogy Natsu END, és ebből lesz valami.
Miért gondolja mindenki úgy hogy E.N.D. egy külön személyiség? Persze lehet viszont ez az Eternas Natsu Dragnel monogramja szerintem elég elcsépelt lenne ha E.N.D. egy külön személyiség lenne.
Nem, Jon, szerintem sem halnak meg. Csak ha már ennyire akarják egyesek Lucy halálát, én is letettem a voksomat a gyilkosa mellett.
Miért lenne elcsépelt, ha külön személyiség lenne?
Azért Bloodbath mert a Brain srác is ilyen skizó volt http://naruto-kun...Tail/156/8 és mert minden ilyen mangában/animében bedobják a főhősben két tudat van egy testben vagy ilyesmi dolgot pl.: yugioh, naruto, bleach.
Megvédném Bloodbath-ot az E.N.D dolog ügyben. Igazából az eredeti Natsut nem ismertük, nem tudjuk milyen ember volt, mi már a Zeref által újraélesztett Natsut ismertük meg. Az s biztos szerintem hogy eredetileg Natsu hajszíne hasonló volt mint Zerefé, az ethernano miatt változott pink-é, ahogy annó Wendy-é is mikor dragon force-ban tolta.
Egyébként én azt is eltudom képzelni mint happy end a végén, hogy Achnologia mindenkit megöl, a túlvilágon viszont minkenki találkozik azokkal akiket elvesztett. Pl: Gray a szüleivel, Ur-ral, Natsu Igneel-lel Lucy a szüleivel és a többi. igazából ez lenne az igazi happy end még ha kifordítottnak tűnne is
Szerintetek a full démonölő Gray lenyomná E.N.D-t? Én csak azért kérdezem mert azt beszélik hogy E.N.D partiban van Achnológiával. Akkor ezek szerint Gray partiban lenne Achnóval? Na ezt erősen kétlem Natsunak komoly érvei vannak hogy lenyomja Achnót, míg Graynak ugyan ilyen okai Zeref ellen vannak
sasa87 írta:
Egyébként én azt is eltudom képzelni mint happy end a végén, hogy Achnologia mindenkit megöl, a túlvilágon viszont minkenki találkozik azokkal akiket elvesztett. Pl: Gray a szüleivel, Ur-ral, Natsu Igneel-lel Lucy a szüleivel és a többi. igazából ez lenne az igazi happy end még ha kifordítottnak tűnne is
Jon97 írta:
Azt várom még Inveltől, hogy elmondja Graynek, hogy Natsu END. Ez hatalmasat szólna, és már ideje is lenne tisztába tenni mindenkinél, hogy miért harcolnak is pontosan. Ill. hogy milyen körülmények között.
100%,hogy megfog történi. Ez lesz Invel utolsó szavai.
Dungeon, muszáj volt ezt belinkelni? :c Ezen a részen sosem fogom magam túltenni.
Engem amúgy nem zavarna a két tudat egy testben dolog, és Sasának igaza van; nem tudjuk milyen volt Natsu, bár biztos nem egy őrült gyilkos, mint a többi etherious, szóval ebből gondolom én azt, hogy E.N.D. egy külön személyiség (de nyilván Natsu emlékeivel).
Egyébként szerintetek itt http://h.mfcdn.ne...d/p013.jpg van valami jelentősége annak, hogy Zeref azt mondja, hogy older brother? Ezen filóztam ma, hogy vajon direkt van-e kihangsúlyozva, mert mondhatta volna azt is csak simán, hogy I am your brother. Túlságosan elrugaszkodott lenne a fantáziám, ha azt hinném, hogy van egy younger brother is, aki Larcade névre hallgat?
Én spec ismerem a shounen mangák felépítését, s azt is tudom, kihalhat meg, s ki nem. Egyszerűen csak remélem, hogy jelen esetünkben nem lesz végleges.
Bár íróként azt is át tudom érezni, hogy az alkotónak meg kell húznia olyan lépéseket, amelyek ígyis-úgyis felezik a rajongókat - s ezt általaban a szereplők felöl való döntés szokott lenni.
Dungeon- moderátor vagyok, nem admin És nem régóta, talán egy hete.
sasa- Natsu haja rózsaszín, miért nem lehetett mindig is az? Zeref nyakláncában lévő képen is rózsaszínű a haja, azért túlzásokba nem kell esni
Egyébként jó kérdés, hogy END külön személyiség lesz-e, szerintem sem egyértelmű ez. Majd meglátjuk. Ha valamit, ezt rohadt jól csavarta Mashima, szépen adogatta az információkat, a hypot növelte, de nem tudtunk meg semmit És valószínűleg END megjelenéséig már nem is fogunk.
Egyébként azt hol mondták, hogy END pariban lenne Acnologiával? Mard Geer feltételezte, hogy Acno fél END-től, de ezt csak ő gondolta így...
De tegyük fel, END pariban van Acnologiával, Gray meg END-vel. Ez még nem jelenti azt, hogy Gray akárcsak meg tudná karcolni Acnologiát, lehet bármilyen erős, mivel ahhoz sárkányölő mágia kell. END meg valószínűleg fogja tudni használni a sárkányölő mágiáját, hiszen Zeref még hálás is volt Igneelnek, hogy megtanította rá Natsut. (Mondjuk ebből is arra lehetne következtetni, hogy egy személy END és Natsu...de legalábbis ugyanazokkal a képességekkel... áh, ezen még fölösleges találgatni.)
Hú srácok én tűkön ülök már Hol van még az a hétfőő?! Amúgy azon járt az eszem most bár Grayen van a hangsúly de a közeljövőbe nagyon szeretném ha Natsut érintené valami érzelmi löket mert azok a kedvenceim. A srác majdnem megtudott midnent és úgy viselkedik mintha nem is tudna semmit. Nagyon jól leplezi. Ott van Future Lucy halálánál is pl hihetetlen ahogy dühbe gurul. Nagyon remélem hogy amikor pl itt megtudja mi történt látunk megint egy halál komoly mérges Natsut Majd a beszélgetést Gray és közte, amikor már tudja az előző is hogy Natsu END, NAGYON VÁROM. Óriási érzelmeket lehetne kihozni ebből Még mindig annak örülnék ha Gray is meghalna és találkozna Juvia-val az Arany réten mint tudjuk kik
Én is ezt várom Oliver. De szerintem Natsu a végére fog maradni Lucy-val egyetemben. Olyan érzésem van mintha a sensei végigmenne a párokon. PL Gajeel-Levy, most Gray-Juvia aztán a többiek jönnek majd. Azért azt kedvelem Natsuban hogy minnél dühösebb annál erősebb és úgy Isten igazából nem láttuk még Rage módban, na jó egy kis százalékában mikor Future Lucy meghalt
Számomra vannak olyan pillantok amiket nagyon várok, ilyen pl: mindenki megtudja ki is E.N.D, kiderül a titok a legújabb Dragneel srácról ( személy szerint örülnék ha Natsu küzdene meg vele) mi is történt 400 évvel ezelött, kik voltak Natsu és Zeref szülei és milyen sárkány ölte meg őket és a többi.
Az igazán jó izgalmak csak ezután fognak jönni a Fairy Tail-ben
http://mangastrea...499/3643/5
Megint elment egy oldal az előző fejezet utolsó oldalának másolásával. Nem lehetne leszokni az ilyenekről? Elhiszem, hogy néhány embernek rövid az esze, de 7 nap alatt csak nem felejti el teljesen, mi volt az előző fejezetben...
http://mangastrea...99/3643/19
Ahogy már többen megjegyeztétek, Gray-nek nagyon nincs szerencséje a fontos nőkkel az életében. Mikával Deliora végzett. Ur azért halt meg, hogy megvédje őt ...Deliorától. Urtear közvetve, de őt is megmentette a fiatalsága árán. És most Juvia...
http://mangastrea...99/3643/22
Valakinek egy picit bedurrant az agya... Erről a következő jutott eszembe: Super-Sayajin Gray, vagyis röviden SSJ Gray. Amúgy meg ha jól látom, akkor nem látom a fekete jeleket rajta. Vagy felszívódott a lényébe és ahogy Invel akarta, Gray tényleg áttért a sötét oldalra, vagy egyszerűen csak nem használja. Akkor viszont lehet lesz itt olyan Ice Make, hogy még a kilométerre lévő céh ablakai is jégvirágba borulnak.
A "Tűz és jég"-ről egy elsősorban Natsu és Gray jut eszembe. Illetve a KGB együttes hasonló című száma. Ha nem lenne ismerős az együttes, akkor csak annyit mondok, hogy ők adták a nyitány ("Az én városom" ) és zárány ("Nincs üzenet", "Sose múljon el" ) zenéjét a "Kisváros" c. magyar filmsorozatnak. ^^
Sokan ugye END-et vártak az 500. fejezetre. Ez valószínűleg nem lesz így. Hacsak Mashima-sensei nem akar 31 oldalba (amiből 2-3-4 valszeg "nem-történeti" színes oldal lesz) belesűríteni annyi mindent, mint pl.: Gray megtudja, hogy Natsu=END, Gray rátámad, de véletlen nem vele végez, hanem Lucy-vel, vagy Happy-vel, erre Natsu agya is elszáll, és END-et tesz a dolgok végére... de ez egyrészt túl sűrű lenne így, másrészt nem hiszem, hogy véletlen markoltatta fel őket Brandish-sal a sensei, direkt nem voltak itt. Bár... a Jégzár igen érdekes lett volna Lucy és Natsu esetében. Natsu tudatának elhalványításával talán pont END tért volna vissza. Ez nem is rossz ötlet! Lehet pont ez lesz...?
Juvia halála... ha ez végleges lesz, akkor ez egy szép lezárás volt. Ha nem lesz végleges, és valahogy visszahozzák, akkor errrrrrősen remélem, hogy valami értelmes módon.