Nagyon le vagyok maradva sajnos az animével, a nyáron nem volt rá időm, de tervezem, hogy behozom az elkövetkező két hétben.
A topicot sem nagyon olvastam ebből kifolyólag...de most idekattintottam, és te jó ég, mégis miről beszélgettek? Akkora spoilerek vannak itt, mint a ház.
Vagy már mindenki tisztában van a történet végével? ...
Szerintem nincs azzal probléma, hogy pár hozzászólás erejéig eltértünk az eredeti témától, elvégre valamennyien használtunk spoiler tag-et is. Ráadásul nem a Shippuuden végét spoilereztük el, hanem a Boruto mangából 1-2 dolgot beszéltünk meg, ami pedig sok embert nem érdekel. Tény és való, hogy mindennek megvan a helye, eredetileg én kezdtem el, de valahogy idekeveredett az aktuális rész valamelyikéhez.
Ha még is úgy látod, hogy problémás, ám legyen, de szerintem sokkal fontosabb lenne azokat a kommenteket átnézni, ami provokatív, ironikus, fikázó jellegű.
Jó rész volt, bár a végén kicsit epic-ebb ost-ra számítottam, de végül is az is passzolt. Plusz nagyon bízom benne hogy a hátralévő történet alatt jó sok epic moment lesz a király soundtrackokkal.
Azért kicsit vicces, hogy ezt pont te írod itachi01.
Ha jól emlékszem te ugyanúgy belementél a velem való társalgásba spoilerekkel, valamint te is, mint én vitába keveredtünk a sráccal a kifejezésmódja miatt. Ezek mind olyan dolgok voltak amik nem illenek a topicba, ennek ellenére nekem a szöveged kicsit úgy jön le, mint ha közöd sem lenne hozzá.
Fától az erdőt. Ha nem megy elsőre, akkor olvasd el még egyszer.
Szerintem működhetett volna a szemek kiszedése mielőtt elporlad. Csak a dráma, ami kialakult, kissé átfordult volna morbid horrorba. A karakter utolsó pillanatai, ezt nem érdemelte volna meg. De vannak okos emberek a készítők közt, biztos tudtak volna megoldást találni.
Kicsit sajnálom, hogy Kakashi ideiglenesen kapta meg a szemeket.
Tomee, egy spanomnak egyik szeme zöld másik barna. Ez hogy lehet?
Drax16:
Miért baj az, ha nem mindig az aktuális epizód kivesézése a téma? Ez a Naruto anime topic. Nem a Legújabb Naruto epizód topic. Bármiről lehet beszélni, ami a Naruto meganimált formájának 700 epizódja alatt történt.
Ott a Naruto manga topic. Amióta vége a mangának, meghalt az egész légkör. Tanulni kell belőle.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Jon97 a kérdésedre válaszul. fillernek fillerek, de érdemes megnézni őket, mesélő történet megismerő részek azok. Ezekre nem volt annyi fújólás, max szerintem hogy egy kicsit elhamarkodott.
Én nem hinném hogy levágnák 475 részre. Bár úgy is bőven jól befejezett lehet, de a történet ott nem ér véget, pláne akkor az csak 695 rész lenne a manga is 700 szóval nem hinném azt is kihozzák 700-ra. Szerintem csak nincs több cím kiadva.
Azzal kapcsolatban meg én is azt mondom, hogy már lassan mindegy miről van szó csak Narutóról szóljon a fórum. Ne haljon már ez is ki ha esetleg vége is lesz már az animének.
Őm, hát, én már tényleg nem akarok kötekedni, de linkelt cikkben természetesen rengeteg spoiler van, a csak animések (ha vannak itt még egyáltalán olyanok) ne nyissák meg. Legalábbis nem ajánlom.
Aztán nekem már mindegy.
És előre kérek mindenkit, hogy ha a cikket akarják kibeszélni (ami amúgy érdekes info, köszi érte), akkor figyeljenek a spoilerekre.
Imádom az ilyen linkeket. Semmi jel arról, hogy mi van benne vagy miről szól. Amúgy meg pláne nekem és gondolom még pár valakinek mindegy mert nem mindenki tud angolul (én se) szóval nem értem mi van benne. Ha már linkel valaki valamit írja már le szerintem miről van benne szó.
azért nem írta le valószínűleg, mert 2016ban már szinte alapkövetelmény angolul alapszintű tudást birtokolni. Ha beszélni nem is fogsz, a szöveget elfogod tudni olvasni és értelmezni is lehet.
goku5: Japánban megjelent 10 Narutos könyv, amiből egyet már meganimáltak (Itachis szál). Most két szereplőről lesz elvileg ilyen, nem írom le kikről, mert valószínűleg spoileres lenne. Azt írták, hogy a 699. fejezet után lesz, szóval valószínűleg a befejezés előtt. Ami akkor elfog tartani egy darabig, mert az Itachis szál se volt annyira rövid. A másik 7 könyvről még nem nagyon írtak semmit, hogy meg lesz-e animálva, de szerintem utólag úgyis megcsinálják. Le van írva, hogy melyik könyv miről szól, de nem akarok spoilerezni. Remélem ezzel se spoilereztem, és remélem nem mondtam hülyeséget, csak azoknak próbáltam leírni, akik nem tudták elolvasni.
A lapos küzdelmet aláírom.
Tessék nekem elmagyarázni, mi volt már az a fekete Raikiri Kakashitól, és az a teleport gyorsaságú támadás Narutotól, amivel lecsapta Kaguya bal karját?
Az ilyent nem bírom. Már 200 rész óta semmi lélegzet elállító dolog nem volt. Erre most itt van ez a gyors támadás. Emlékeim szerint utoljára ilyent Kisame ellen indított támadásakor és a Yondaime Raikage elleni kitérésnél láttunk.
Meg most. Szemmel láthatóan annyira gyors volt, hogy nem volt ideje lereagálnia Kaguyának. KAGUJÁNAK! Érted?! Aki kitért Sasuke helyváltoztató támadása elől. Akkor viszont jogosan tesszük fel a logikus kérdést. Biztos, hogy leakarják őt győzni? Miért nem használta ezt a gyorsaságát minden támadásnál. Komolyan mondom - egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi jár a készítők fejében ilyenkor... 1000 és egy ember életét menthette volna ezzel meg... fck logic!
kristofkristof Köszi az infót! Bár nekem jöhet nyugodtan a spoillerzeés mert én még ilyet szeretek is tudni. Bár ha tényleg lesz akkor aztán jócskán több lesz az 700 résznél, pedig az a szám most még elég reális és pont illene a mangához is. (700 fejezet)
Az angol tudás szerintem sem alapkövetelmény. (pedig nem vagyok fiatal 29 vagyok) Bár nekem is próbáltak angolt tanítani 2 évig de nem sok maradt meg belőle. Igaz én is azért felvettem pár szós ismeretet, de szöveget azért nem értem.
Annak ideén (amikor csak animét láttam) még én is szerettem hallani és kérdezni a haveromat aki olvasta a mangát, miatta kezdtem én is olvasni azt.
Na meg valahogy én is úgy vagyok vele ahogy dungeonlord írta. Ilyenkor már lassan tényleg fölös a spoillerezés. Már nem nagyon van tényleg olyan animés aki eddig végig megnézet már az összes anime részt és nem olvasta volna még a mangát. Már elég sokan belefáradtak a sok animés fillerezésbe és elolvasták a mangát. Bár biztos van aki nem olyasat, de nem hinném hogy sok van olyan.
itachi01 jó kis kérdések, most hogy olvasom nekem is érdekesnek tűnik így utólag. Az a kakashis támadás meg az Obitós féle dimenzióváltáshoz köthető, gondolom én de ez sem biztos.
itachi01: Na látod. erről van szó! fekete Raikiri Kakashitól: Na ez egy jó kérdés, jogosan keresed benne a logikát, egy dolog jutott eszembe ezzel kapcsolatban, talán Obito chakrája tartalmazott valamennyi Rikudou chakrát (ugye jinchuuriki utáni állapot) és ezért változott meg a szine.
Naruto teleportálása: Fú ez op volt nagyon, cheater Naruto! Kurama adhatott neki egy kis boostot, mind 3 esetben amit felsoroltál, használta a kyuubi módot. Naruto amúgy se a gyorsaságáról hires, inkább Ninjutsu illetve Taijutsu.