Akkor egyszerűen fúzionálnának és egy olyan harcos keletkezne ami kb 5x erősebb Whisnél is.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Mondjuk ez esetben egy Isten kavarta meg a rendet, szóval bármi lehet, de szerintem is ebből fúzió lesz. Amikor megjelent elsőre Black átváltozva egy képen, ott volt Vegito/Gogeta (kinek melyik tetszik) is.
http://honestanim...4a494f.jpg
Ha kelleni fog az a gomb, akkor azt max a saját idővonalukon fogják használni Zamasu ellen, Trunks idővonalán Zeno nem tudja ki Goku.
Apropó... Miért jött be, hogy ha a Kaioshin meghal, a pusztítás istene is?..... Csak nem így akarják megmagyarázni, hogy Zamasu miért pusztít szabadon?
Amúgy így belegondolva, Pan még kicsi Zenohoz hogy játszótárs legyen, nem fogja fel még mit csinál. Buu túl labilis, egy puding miatt is harcolni kezdett Beerussal. Viszont a két lurkó, Trunks és Goten kisgyerekek még, ők jó játszótársak lennének. Őket is legalább visszalehetne hozni a storyba, főleg Gotent... eléggé eltűnt.
Igen, én is a fúzióra tippelek. Meg is indokolom.
Két lehetőség van.
1. Fúzió
2. Átváltozik kék 2.szintbe Goku.
A szintlépést azért tartom kizártnak, mert ez inkább a harcművészeti tornán lenne logikus. Ha most lépne szintet akkor a tornán biztos nem lépne 3.szintre, szóval ellőnék a poént.
Na szóval én általában az ilyen folytatásokat mindig külön veszem és ey teljesen külön álló sorozatnak tekintem. Szerintem a DB -t és a DBZ-t egy sorozatnak kell venni és ezt a Super-t hiába szánták folytatásnak muszáj lesz elkülöníteni tőlük , mert túl sok lesz a logikátlan dolog és nem marad hű a DB , de inkább a DBZ-hez
Első körben szerintem nagyon hülyeség ez a kaioshin meghal akkor bills is meghal , most komolyan Buu mikor ölte a kaio-kat , bills semmit nem tett volna meg nem hozzá fordultak volna , meg buu mennyi kaiot elnyelt , ez szerintem baromság
Második szerintem zavaró h vegita úgy ért el egy komolyabb szintet h az ssj 3 nincs meg neki , persze ezt meglehet magyarázni h más érzésekkel jön elő , de sztem akk is hülyeség
Magáról a részről sztem jó volt azért sztem zen-chan sejt valamit , nem lepődnék meg ha képes lenne látni a jövőt , a múltat és ezt minden dimenzióba és látta gokuék halálat vagy valami olyan dolgot ami nem tetszet neki és igazából ezért hívatta és adta neki a gombot Végül is csak ő a mindenség teremtője
Ami Black vagy mondhatnám Rózi elleni harc sztem valami történni fog fúzió sztem tuti nem lesz előbb tippelnék ez Zen-chan közbelépésre
a barát meg vagy egy kiskutya vagy pan vagy goten sztem
és még valami sztem a csillagharcosok az egyik pusztítás istennének a leszármazottjai és goku lesz a reinkarnáció vagy valami hasonló és billsnek azért nem tűnik fel a hasonlóság vagy azért nem tud róluk mert az elpusztított galaxisnak volt az istene gondolom nem ok nélkül pusztították el, hódítani akart vagy valami hasonló én erre gondolok és lehet ezért szimpatizált azonnal gokuval zeno , de majd kiderül ez csak egy kis találgatás
demonsss írta:
Első körben szerintem nagyon hülyeség ez a kaioshin meghal akkor bills is meghal , most komolyan Buu mikor ölte a kaio-kat , bills semmit nem tett volna meg nem hozzá fordultak volna , meg buu mennyi kaiot elnyelt , ez szerintem baromság
Második szerintem zavaró h vegita úgy ért el egy komolyabb szintet h az ssj 3 nincs meg neki , persze ezt meglehet magyarázni h más érzésekkel jön elő , de sztem akk is hülyeség
demonsss "most komolyan Buu mikor ölte a kaio-kat , bills semmit nem tett volna meg nem hozzá fordultak volna , meg buu mennyi kaiot elnyelt , ez szerintem baromság"
Nyílván ahhoz, hogy Beerus meghaljon az összes kaioshin-t meg kell ölni. Amit meg Buu elég nehezen tudott volna megtenni, mivel ugyebár az öreg kaioshin el volt zárva a kardban (lehet pont valami hasonló miatt (is) zárta el Beerus).
"Második szerintem zavaró h vegita úgy ért el egy komolyabb szintet h az ssj 3 nincs meg neki , persze ezt meglehet magyarázni h más érzésekkel jön elő , de sztem akk is hülyeség" Mondjak valami ennél még nagyobb hülyeséget? Azt hinni, hogy Vegetának nincs meg az ssj3/nem tudná bármikor elérni
Morbyd
Hát vegitának tuti nincs meg az ssj3 és nem is tudja elérni , meg már minek mikor komolyabb szinten van , amit nem értem miért , de ez baj , mert ha mondjuk ha előbb eléri az ssj3-at az elején amikor bills megütötte bulmát , és utána isten szintre lép amikor edzenek egy szót sem lehetet volna szólni
a másik bills miért félt volna ha mindegyik kaio shint megkell ölni h ő is meghal , csak azt az egyet féltette Logikátlan szerintem ez a kaioshines dolog
Ugrás a fórumra: |