Megint lemaradtam 5 résszel, és most daráltam le őket. Mindig megígérem magamnak, hogy na, ezentúl átállok hetire, de... lehet, hogy így, 4-esével, 5-ösével még jobb, élvezhetőbb is, mert nem tűnik fel, hogy ha alig haladtunk a történetben.
Mindenesetre tetszettek a részek (most főleg az utolsó háromról beszélek, nem a fillerekről), voltak benne jó, meg vicces pillanatok. Bartolomeon pl. sokkal inkább tudok nevetni itt, mint a mangában, nem is értem miért, ez általában fordítva szokott lenni.
Zou meg véleményem szerint az időugrás óta a legjobb szál a történetben, szóval várom, hogy hogyan valósítják meg itt is
Ui. És most már bejött Carrott is Imádom ezt a kiscsajt. És a támadása is baromi jól nézett most ki Zoro ellen.
Szerk.:
Na, nekem ez a rész is tetszett, bár kicsit el volt nyújtva, ill. Usopp kezd nagyon sok lenni az animében. Viszont a minkek menők, a rajzolás nekem most (egy-két kivételtől eltekintve, főleg amikor valaki a háttérben áll...) kifejezetten tetszett, és sok mindent csak most értettem meg, amit mangában nem vettem észre (pl. hogy Luffy körbe volt kerítve).
Mindenesetre az biztos, hogy nekem a minkek, meg egész Zou, úgy ahogy van, rettenetesen bejött, úgyhogy itt is élvezem, és várom a következő részt.
Szerkesztette: Jon - 2016.09.01. 00:41