Köszi , most már értem , gondoltam h csak filler volt és ezért
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Hát átvezető résznek nem volt rossz. Son Gokun meg a látogatáson jókat lehetett azért mosolyogni Zen-chan, amikor meghallották xD
Kövi résztől indul be igazán végre a harc, előzetes se volt olyan hosszú mint szokott, remélem végig harc és azért, le ne lőjenek valamit Várós nagyon! Bár kíváncsi leszek mi lesz ha legyőzték Blacket, valamit tenni kell majd Zamasuval is.
viking, ez változó, gyorsan dolgoznak a fordítók, szóval már akár estére is kint lehet, legkésőbb holnap.
Dova Az az előzetes azért volt rövidebb, mert az fnf filmet is "reklámozták" benne ugyebár. De itt a teljes preview, ebben már egy kicsit több van: https://www.youtu...Z-u9BL5Xlo
KingBradley írta:
Csak nekem szúr szemet, hogy a Dragon Ball Super Magyarország FB oldala jó ideje stagnál..
Morbyd írta:
metrooman Már hogy lett volna ez filler? Sok új infót tudtunk meg amiknek valószínűleg mindnek lesz jelentősége a későbbiekben. Attól, hogy egy rész nem full akció és nem is külösebben viszi annyira előrébb a cselekményt, még nem lesz filler
Jó kis rész volt, bár van egy sejtésem, hogy a kövi résznek is csak a vége lesz harc, az utolsó pár perc és az új átalakulással zárul a dolog.
Amúgy sok érdekes infó volt a részben, Goku megint látott egy nála erősebb karaktert.
Beerus hogy ki volt, hogy Whis elmondta, ha meghal a Kaioshin Beerus is meghal vele. Biztos lesz jelentősége, ahogy annak is, hogy Goku kapott egy hívó gombot Zeno-tól.
Goku a játszópartnernél csak nem Pan-ra gondolt? Elég jól ellennének Zenoval.
Trunks idősíkjában amúgy, ha még él Chi-Chi megérdemelné, ha Goku egyszer ellátogatna hozzá.
Érdekes rész volt, de hogy őszinte legyek ez is inkább csak valami későbbinek a felvezetésére volt jó.
Ez a Zenó is szerintem olyan mint egy gyerek. Játszó partner kell neki!? Esetleg tényleg Pan, vagy inkább a másik nagy gyerek Buu!
DE már én is tényleg a jövő heti részt várom. Onnan lesz már megint érdekes.
Ugrás a fórumra: |