hupsz, nem, a gépen is ezt írja..
Szal van még vki, akinek ugyanez a baja? Amikor a duma topikba lépsz ott 1...31 itt meg már 41. az utsó oldal.
Duma topic 14
mac001 írta:
hupsz, nem, a gépen is ezt írja..
Szal van még vki, akinek ugyanez a baja? Amikor a duma topikba lépsz ott 1...31 itt meg már 41. az utsó oldal.
Nikucci írta:
Én speciel egyiket se választanám, megbizharatlannak tűnik mind, főleg az, aki nem eszil húst. Jobb listát nem írnál inkább?
Gondolkoztam, hogy megnyitom a témát az új fórumon is, de rájöttem, hogy nem lelnék benne semmi örömet. A Toriko tönkretette számomra a shounen élvezetét. Nézem az OP-t és nem értem, hogy miért nem esett még atomjaira az a nagy elefánt, ha erős karakterek harcoltak a hátán. Olyan mangákat kell olvasnom, ahol a történet a lényeg, mert az epicségmérőm már rég szétrobbant.
A Forest Gump ismegmondta, hogy az a hülye, aki mondja. Kleopátra részben volt csak egyiptomi, Dr Szöszi, néger pedig max akkor, ha én laoszi.
Nagy Sándor leszármazottjaként macedóniai eredet7, kitartó, hűséges és a történelem egyik legszebb fáraónője, fontos különbség az is, hogy nem né. Egyiptom kis ideig nagy hatalomnak számított ismét , amíg ő vigyázott a népére. Jobb, mint egy Hitler pl.
Sabaku, te eddig vicces voltál nekem, de mostm már kezdem azt vélni rólad, hogy tényleg csak szimplán az vagy, ami; egy rosszindulatú, folyamatosan szitkozódó kiscsaj. Mióta hiszed, hogy beszélhetsz mással ilyen lesajnáló hangnemben?
Kezd légyszi sorolni inkább egyből, amit én olyan nagyon nem tudok. Már csak kíváncsi is vagyok, mennyire fogod fel ezeknek a személyeknek a munkásságát. Messze nem csak politikusokat soroltam itt fel, talán a hős kifejezés találóbb őrájuk. =)
Ez történik néha, az emberek hirtelen és megmagyarázhatatlanul megváltoznak, mint te, amióta visszatértél.
Ha meg valaki keveri a 48-as szabadságharcot 56-tal, akkor megalapozottan vélhetem róla azt, hogy Caesarról se tud semmit.
Bár kíváncsivá tesz, hogy mi hősiest látsz ezeknek a személyeknek az életében.
Kleopátra részben volt csak egyiptomi, Dr Szöszi, néger pedig max akkor, ha én laoszi.
Meg ha már itt tartunk, szép se volt, csak vonzó, ami nagy különbség. Natalie Dormerre se nézne rá a kutya se, ha nem lenne nagyon jó kisugrázása. Scarlett Johanssen detto, nézzetek meg vele egy filmet, ahol nem a szexi karaktert játssza, és máris teljesen jellegtelenné válik.
Ugrás a fórumra: |