Nem volt rossz fejezet, azonban pár dolog nagyon nem tetszett.
Gray ki van fáradva? Elvileg neki nem nagyon kellene, mert nem igazán volt komolya csatája. Ez alapján meg Gildarts kivételével senki sem nyerhetne csatát. Az nagyobb túlzás számomra, hogy Erza harcol. Mivel ez az utolsó forduló az FT és a Spriganok között így minden főbb szereplőnek járna egy tisztességes harc szerintem.
Na igen, a párosítások is érdekesek. Az előző fejezetben sem tetszett, hogy Minerva megy Wahru ellen. Jó nem ő a legerősebb ellenfél, de az alapján, hogy Laxus milyen állpotba került a legyőzése után az kissé lebecsüli Laxust. Rouge vs Bloodman még csak-csak szájhúzással. Elfman és Lisanna még pont megfelelne Ajeel ellen. Mira vs Jacobbal sem lenne komolyabb baj, de hogy teli lesz nyomatva fanservice jelenetekkel, meg Jacob szánalmas gyengepontjával, ez eléggé komolytalan harc lesz. Eddig messze Gray vs Invel lesz a legérdekesebb harc annak ellenére, hogy megint csak nem tudta kihagyni Hiro jégmágus küzd jégmágus ellen.
A fejezet többi része szerintem rendben volt. Eileen meg Erza kapcsolata, hát biztos volt, hogy bejátssza, noha reméltem, hogy nem lesz semmi, mert kicsit félek, hogy ez megint erőltetett lesz.
Elvileg most Invelnek kellene a leghamarabb kiesnie. Remélem Gray kap most egy normális harcot Invel ellen. Gondolom azért is megy le neki hamarabb a harca, (Mavis megmentésén kívül) mert később Zeref ellen vagy END-nél lesz még komoly szerepe.