Az anime részeinek kitárgyalása.
A spoiler* szigorúan tilos!
(* Olyan esemény a történetben, mely a mangában már megtörtént, de az animében még nem.)
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
731. Rész
Csak röviden: Egészen jó csata volt Violet és Doffy között. De szegény Violetnek esélye sem volt.
A vak admirálisunk is besegít Zoroéknak, mondjuk ideje volt már.
Ez a Luffy 60 másodperc pedig remélem nem lesz olyan DBZ feeling, hogy a bolygó felrobban nehány mp múlva, de még 20 órával később is harcolnak rajta...
Összességében tetszett a rész. 5/5
Ez is felesleges rész volt, konkrétan a viola doffy harcát kivéve végigpörgettem az egész részt. Az utóbbi 3 részt simán lehetett volna egy részbe tenni, jövőhéten remélhetőleg felkel már Luffy mert az némi kép különösen vicces h az a 10 perchez 4-5 rész kell.
Sanjira mindig is jellemző volt, hogy külön utakon jár. És az ember már tökre elfelejti a létezését is, amikor hirtelen előtűnik. Az mindig egy epic pillanat. xd Amúgy annyira vontatott, hogy már komolyan én is elvesztem benne, hogy most épp hol is van. De szerintem arra a szomszédos szigetre mert valami w betűs xd De lehet ***ságot mondok
Zoura gondoltam természetesen, csak épp nem w-vel kezdődik. Close enough
Hi,
jelenleg a dressrosa arc elején tartok , és azt szeretném kérdezni hogy a manga fejezete alapján sok rész van még hátra ebből az arc-ból?
Jó lenne ha egyben letudnám darálni.
A régi fórumban visszaolvasni, guglizni nem merek. Már így is túl sok spoilerbe futottam bele
Már nincs vissza túl sok, a végén vagyunk már.
enxtheone neked ez spoiler:
Nekem is furcsa volt, a sok haki. Amikor Zoro bemutatta akkor full epic volt meg minden, hogy milyen szuper, hogy meg tudja csinálni, aztán pár résszel később már a jött-ment tengerészek is tudják. Meg a szamurájok is. Hát.. oké... Nem is olyan régen még csak néhány használóról tudtunk most meg kiderült, hogy nem is olyan ritka.
enxtheone írta:
Hi,
jelenleg a dressrosa arc elején tartok , és azt szeretném kérdezni hogy a manga fejezete alapján sok rész van még hátra ebből az arc-ból?(
DIGLI22 írta:
Hát ez már az Új Világ. Az lenne a furcsa, ha nem lennének képesek rá. .
czera írta:
Nem is olyan régen még csak néhány használóról tudtunk most meg kiderült, hogy nem is olyan ritka.
Ugrás a fórumra: |