Lehet volt már róla szó, de én nem találtam. Szóval azt tudjátok, hogy pl. a Boku no Hero Academia a 4. résztől bannolva van indavidean, ha online akarjuk nézni?
Hibajelentés
Hello, lennek egy problémám a Nanatsu no Taizai - Seisen no Shirushi TV Special 1. epizód-jával, mert amikor online próbálom nézni csak egy üzenet jön be hogy "kis türelmet konvertáljuk a videót" de semmi se történik! Esetleg ha indás a videó akkor kaphatnék egy link-et?! Köszönöm a segítséget!
Triri írta:
Nem tudom jó helyre irom-e, de a Fairy Tail manga 25. kötete nem letölthető nálam 404-es hiba kódot dob fel.
gripenx írta:
Lehet volt már róla szó, de én nem találtam. Szóval azt tudjátok, hogy pl. a Boku no Hero Academia a 4. résztől bannolva van indavidean, ha online akarjuk nézni?
Nanshu írta:
Halihó! A naruto ova-knál a 9-es feliratát letöltve a 8-asét találom benne.
aton14 írta:
A Beelzebub manga #003. kötet (017-025. fejezetek) letöltésére kattintva a Fairy Tail ugyanezen számú mangái jönnek le.
Mextil General írta:
Hello, lennek egy problémám a Nanatsu no Taizai - Seisen no Shirushi TV Special 1. epizód-jával, mert amikor online próbálom nézni csak egy üzenet jön be hogy "kis türelmet konvertáljuk a videót" de semmi se történik! Esetleg ha indás a videó akkor kaphatnék egy link-et?! Köszönöm a segítséget!
Hello,
A fooldalon neha (foleg naruto reszek erdekelnek igy ott vettem eszre) a torrentek letoltese sima klikkelesre nem indul el, ilyenkor jobb klikk megnyitas uj tabonnal pedig egybol elindul. (Peldaul most az aktualisan uj resznel (476) is jelentkezett a problema.)
Az nem hiba. Egyszerűen így van beállítva.
És hogy őszinte legyek szerintem nem is jó ez így. Értelmetlen. Minek különbözőeket gyűjteni amikor egy pokemonnal is ugyanannyi gömböt gyűjthetek mint 100 különbözővel. Ezt finoman szólva hülyeség és értelmetlen a készítők részérő. Ha csak a különbözőekért és azokért is csak 1 gömböt kapna az ember, vagy eleve külön lenne számolva hátha még lenne is értelme, de szerintem így értelmetlen a gyűjtögetés. Én ezért se igen vagyok benne aktív. Nincs lényegében semmi értelme így. Hol itt a verseny vagy hasonló?gyűjtsed, de semmi érelme külön őket gyűjtögetni.
Inkább kellet volna úgy megoldani hogy naponta 3-4 új jelenik meg elrejtve és azokat is csak 1-1 kaphatod el. Akkor még érdekes is lenne kutatni gyűjteni, nem hogy lényegében mindenütt fen van azt meg annyiszor amennyiszer már rá nem unol. Könnyű és fölös így a gömb gyűjtögetés.
Hello kedves fordítok!
Nem panaszkodásból de egy apróbb "hibát" véltem felfedezni. A Bleach felirat letöltéseknél 42-85-ig hiányoznak a feliratok. Köszönöm ha foglalkoztok vele. Minden elismerésem a tiétek, rengetek örömteli pillanatot (órát/napot) szereztetek már nekem.
Ugrás a fórumra: |