goku5 Bra-val még nem késtek el. Pan és Bra között akár 2 év is lehetett és Pan kb most pont olyan 2 éves. Szóval az is lehet, hogy Bulma már terhes is Bra-val, de ha nem, még az sem olyan nagy baj, mivel Toriyama ha a Z végén lővő karaktereket nem is, de az ott lévő "adatokat" újraírhatja (amire már most is van példa). Szóval lehet a végén még 3 év is lesz kettőjük között, de teljesen kihagyni Bra-t tuti nem fogja.
Köszi a kis infót amúgy nagyon jó a Szuper tény és való hogy felül múlja A GT-t történetben és mindenben és én is remélem hogy jó sok rész lesz belőle és eljutunk időben a GT idejéig és felül írjak azt. Nagyon nem tetszett a GT vége
Hát én csak remélni tudom, hogy tényleg nem hagyják ki Brat. Bár tegyük hozzá, hogy Bulma is ezért kezd elég idős lenni. Ha tudod egy terhesség 9 hónap. Pan már tényleg van olyan 2 éves. (bár nem néz ki annyinak) Így ha még most esik teherbe akkor már tényleg simán meglesz a 3 év köztük. Bár akkor meg Bra és Trunks között is kb 10 év lesz.
az a helyzet hogy a GT nem tartozik az eredeti DB unerzumhoz
Igen, nekem sem. Amúgy abban már Toriyama sem vett részt, és állítólag a stúdió is csak azért vágott bele, mert nem akarták elveszíteni a legjövedelmezőbb és legnépszerűbb animéjüket. Hát... meg is lett az eredménye. Olyan is lett.
Hát én csak remélni tudom, hogy tényleg nem hagyják ki Brat. Bár tegyük hozzá, hogy Bulma is ezért kezd elég idős lenni. Ha tudod egy terhesség 9 hónap. Pan már tényleg van olyan 2 éves. (bár nem néz ki annyinak) Így ha még most esik teherbe akkor már tényleg simán meglesz a 3 év köztük. Bár akkor meg Bra és Trunks között is kb 10 év lesz.
A Z végén Bra és Trunks között konkrétan 15 év korkülönbség van. A Z legvégén (amit ugye a Super miatt levágtak) Bra három éves, Trunks pedig 18, hiszen ott eltelt 10 év Buu legyőzése óta. És ott Pan és Bra között egy év van, mivel Pan négy éves, hiszen a GT-ben (ami ugye nem tartozik ide, de azért ide kell írni) meg 14, mivel az tíz évvel később játszódik mint a Z legeslegvége.
Bulma a Superben olyan 40-41 éves lehet most, mivel a 39. születésnapját ünnepelték Beerus érkezésekor. És ugyebár akkor még Videl csak terhes volt Pannal. Persze életkorokban csak saccolok, de kb. most Bulma ennyi idős lehet.
Hát hogy befele nőt miután le vágták ezt igazán nem fejtették ki csak annyit hogy újra elkezdett nőni és a csipeszel rá segítettek. ugyan is a hatalmas erő miatt és a tovább fejlődés miatt elkezdet neki újra nőni, és szerintem az SSJ God-ot úgy lehetne tovább fejleszteni ha be vennék az SSJ 4 et hogy az első god szint után a farokkal tényleg legyenek további szintek persze ezt nem tőlünk fogják meg kérdezni amúgy farok nélkül sincsenek korlátozva hisz akkor nem tudnának fejlődni
Egyesítve 2016.07.24 13:52:47:
Ja és az új részekkel kapcsolatban egy kicsit kifogásolhatónak tartom vagy inkább bele lehet kötni hogy a 2 idő sík teljesen különbözik egy mástól. Ugyan is ha a DBZ-t nézzük akkor ott nagyon jól össze lett hozva az idő sík itt viszont az események lefolyásában is van különbség. Ami elégé zavaró és fura mert ugye Buut legyőztek Trunksznak meg meg kelet gátolni a meg születését kérdés Vegita és a többiek mikor haltak meg és miben Black érkezése elött. Valamint ha Gohan fel hagyott az edzésekkel akkor hogy lett trunksz mestere és mért nem tud Trunksz Pan rol. Valamint hogy ha Black úgy jött létre hogy valaki meg szálta Gokut akkor hogy nem tud SSJ be változni. Úgy hogy ha jól meg nézzük a 2 idő vonal eseményi nagyon nem vágnak ösze.
herusz "kérdés Vegita és a többiek mikor haltak meg és miben Black érkezése elött" Vegetát még a kiborgok ölték a többiekkel együtt. Most azzal, hogy Trunks a Cell sagában visszament és tett ezt-azt, ez változatlan maradt.
"Valamint ha Gohan fel hagyott az edzésekkel akkor hogy lett trunksz mestere és mért nem tud Trunksz Pan rol" Szintén ugyan ez, Gohan-t megölték a a kiborgok és Videl-el valószínűleg nem is talákozott, így aztán Pan elég nehezen születhetett volna meg. Az edzéssel itt meg nem hagyott fel, miért is hagyott volna, mikor c17-ék gyilkolásznak mindenhol és ő az egyik a 2 emberől aki megállíthatja őket?
"akkor hogy nem tud SSJ be változni" Ezt a kérdést majd akkor tedd fel, ha az arc-nak vége és Black nem változott át semmivé. Még simán át változhat, attól, hogy még nem tette, később még simán megteheti, főleg hogy a mostani harca után Goku-val elég sok tudást szerzet tőle, lehet az ssj-t is majd így tanulja meg.
Hát tény és való hogy nem mostanság láttam a Cel sagat meg a Z-t de nekem Úgy rémlik hogy Trunksz tettei igen is változtattak a jövőn ugyan is mikor vissza tért a saját idejébe az androidok legyőzésé után elégé rendbe volt minden nem állt romokba a város. Habár igaz ami igaz a többiek akkor sem éltek abban a jövőben. De ha ezt vesszük alapul akkor folyamatosan 2 teljesen külön álló idő vonalról beszélhetünk. hisz az egyik jövőbe mindenki él a másikba meg senki. mondjuk itt bele lehet menni a metafizikába meg hogy több alternatív jövő létezik amíg az egyik meg nem valósul addig mind igaz. De azért ez egy Animébe így bele dobni minden magyarázat és háttér sztori nélkül vagy konkrét magyarázatok nélkül hát nekem akkor is kicsit kifogásolható. De lehet csak öregségemre túl kritikus lettem
mjay50 Nem. GT teljesen fanmade és nem része az eredeti történetnek (még ilyen formában sem). Meg amúgy sincsenek mindenféle alternatív idősíkok, amik vannak az eredetin kívül, azok is csak azért vannak mert Trunks illetve Cell létrehozta őket azzal, hogy visszamentek az időben.