Szerintem Vegita fog Black ellen harcolni ha már kihangsúlyozták vegita haragját, és bosszúvágyát. Goku pedig legyőzi azt aki Blacket irányítja vagy utasítja.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Az mondjuk sztem egy jó elképzelés lenne, hogy Blacket és aki irányítja azt egyszerre kellene leverni. Black-el Vegita ellen Goku meg a másik ellen és egyszerre, párhuzamosan. Érdekes lenne, és legalább egy kicsit feldobnák a harcokat...
De én is nagyon remélem, hogy Vegita fogja legyűrni Black-et... És pont azért, mert Black ugye eltanulja Gokutól a mozdulatokat, technikákat, és Goku nem fog tudni ellene mit tenni. És ki Goku ősi ellensége? Vegita...
Kzo írta:
Az mondjuk sztem egy jó elképzelés lenne, hogy Blacket és aki irányítja azt egyszerre kellene leverni. Black-el Vegita ellen Goku meg a másik ellen és egyszerre, párhuzamosan. Érdekes lenne, és legalább egy kicsit feldobnák a harcokat...
De én is nagyon remélem, hogy Vegita fogja legyűrni Black-et... És pont azért, mert Black ugye eltanulja Gokutól a mozdulatokat, technikákat, és Goku nem fog tudni ellene mit tenni. És ki Goku ősi ellensége? Vegita...
Szerintem nem igen van olyan aki irányítaná Blacket. Maga Black a gonosz itt. Az meg már más kérdés, hogy született ő kiből. Szóval nem hiszem hogy két ellenfél lesz majd. És ha egy ellenfél van akkor azt biztos Goku győzi le, mert mindig ős szokta. Már már túl Goku központú ez a történet. Pláne a harcok.
Mondjam meg hogy mire gondolok? Hogy future trunks átváltozik :
Super Saiyan God Super Saiyan 4 Super Saiyan 2.5 Super Human God 3 Super Chichi Kaioken 4.74-re
És akkor talán, de csak TALÁN legyőzi black-et kivéve ha black átmegy :
Super Black Not-God Super Human 8.39 God Zamasu 3.2-re, vagy SSJ135-re
Kai-san írta:
Mondjam meg hogy mire gondolok? Hogy future trunks átváltozik :
Super Saiyan God Super Saiyan 4 Super Saiyan 2.5 Super Human God 3 Super Chichi Kaioken 4.74-re
És akkor talán, de csak TALÁN legyőzi black-et kivéve ha black átmegy :
Super Black Not-God Super Human 8.39 God Zamasu 3.2-re, vagy SSJ135-re
Kai-san Azért hülyeségeket ne irkálj már! Már tényleg úgy tűnik, mintha tényleg csak azért irkálnál valamit, hogy csak írj valamit. Még ha csak hülyeségből is írod mert néha azért tényleg olyanról van itt szó aminek túl sok értelme nincs is. Na de ez akkor is csak a Dragon Ball. (eleve mennyi értelme van)
Augusztus 27-en (szombat) fogják először leadni a Fukkatsu no F filmet a Fuji TV-n (amin a super-t is adnják), ha minden igaz ugyan úgy reggel 9-kor, mint a heti részeket (japán idő szerint persze). Az érdekesség ebben az, hogy állítólag lesz benne egy új plusz jelenet is F.Trunks-al, ami a filmben eddig nem volt benne. Minden esetre én kíváncsi leszek, hogy milyen színű lesz ott Trunks haja. Gondolom kék, de én már azon se lepődnék meg, ha ott megint lila lenne
Új jelenet? Mit takarhat?
Trunks egy arc al később érkezik. Kíváncsian várom miképp fűzik bele..
Bár lehet, valami pár perces jelenetben előrevetítik a jövőbeni történéseket, mint ahogy "Zeno is bejelentette", a majdani, Univerzumok közötti Tornát.
Ekkor ez egy bővített verzió lehet, mint ahogy kiadtak a Battle of Gods esetében is egy +20 perces releaset?
Ha minden igaz, Trunks Freezával való harcát fogják mutatni Trunks "nézőszögéből". Hogy most ezt pontosan hogy kell elképzelni nem tudom, de szerintem nem kell nagy dologra gondolni és valószínűleg csak azt a jelenetet fogják "kinyújtani", amiben mutatták, hogy Trunks kettévágja Freezát.
Morbyd írta:
Augusztus 27-en (szombat) fogják először leadni a Fukkatsu no F filmet a Fuji TV-n (amin a super-t is adnják), ha minden igaz ugyan úgy reggel 9-kor, mint a heti részeket (japán idő szerint persze). Az érdekesség ebben az, hogy állítólag lesz benne egy új plusz jelenet is F.Trunks-al, ami a filmben eddig nem volt benne. Minden esetre én kíváncsi leszek, hogy milyen színű lesz ott Trunks haja. Gondolom kék, de én már azon se lepődnék meg, ha ott megint lila lenne
atimaly írta:
Egyébként Black mondja az egyik részben, hogy a tornanyertes goku testét vette át.
Ugrás a fórumra: |