Gyanítom, hogy az első lesz a megoldás, vagyis gyors harcokat fogunk kapni, legalábbis...a legtöbb esetben. Azt nem tudom elképzelni, hogy Acnologia visszatérne, most minden, de most már tényleg minden az Alvarez-FT harcra van kihegyezve.
Yuki-
Dimariát szerintem Brandish fogja elintézni. Olyan mágiája van, amivel ismereteink szerint senki nem tudja felvenni a versenyt a FT tagjai közül, szóval adja magát a dolog, és ezzel végre el is dőlne Brandish átállása.
Ishgar 4 istene szerintem is fel fog tűnni, de nagyon-nagyon remélem, hogy akkor végre már azt is realizálni fogják, hogy semmivel sem érnek többet, mint egy Gazille, vagy Gray, nem beszélve olyan állatokról, mint Natsu, Luxus vagy Erza.
Rahkeid biztos, hogy nincs olyan erős, mint August és Eileen...ő neki a képessége a különleges, ami ezek szerint veszélyes Acnologiára.
Az egésznek az a jó része, hogy kaphatunk új harcokat. Invel szinte biztos, hogy Grayt fogja megkapni, aminek én magam nem örülök, de kihozhat még belőle jó dolgokat Mashima. (De mégis, mennyivel királyabb lenne, ha mondjuk Natsu kapná, és nem megint egy jég-jég elleni csatát kéne néznünk, sokadjára.)
Serena érdekes ellenfél, alig kapott helyet, csak nála ugye fenn áll az, hogy ha kiütik Dimariát, akkor neki is annyi. Bár gondolom nem lesz olyan könnyű kiütni őt, minden logika azt diktálja, hogy ő most hátrébb húzódjon, ha ő tart fenn egyszerre három pajzsot is.
Ahogy mondtam, szerintem biztos, hogy Dimaria-t Brandish fogja kiiktatni, ezzel kettő le is tudva.
Aztán az olyan karakterek, mint Jacob vagy Ajeel...náluk érzem azt, hogy egy gyors csatát fogunk kapni, hiszen eléggé ki lettek már játszva, komplett harcot kaptak.
Itt van még Wahl meg Bloodman, tőlük sem várok túl sokat már.
És maradt még akkor a két nagy. Eileen egy ideig biztos, hogy elfoglalt lesz most, Mavissal, de Augusttal kell valamit kezdeni. Gérardot vagy Gildartzot tudom elképzelni, főleg utóbbit.
Ja, és még ott van Rahkeid. Adja magát Natsu, majd meglátjuk.
Úgyhogy leginkább azért tetszik ez a felállás, mert teljesen megkavarta az eddigi lapokat, és új helyzetet teremtett. Ez még akkor is jó szerintem, ha pár ellenfél esetében (Jacob, Ajeel, Bloodman, Jacob, Wahl) borítékolható, hogy komoly szerepük már nem lesz.