Hát ez a rész, nekem nagyon nem jött be, még átvezető résznek is gyengus... Gohanról meg nem is beszélve.. Piccolóval való edzés eddig úgy tűnik nem fizetődött ki...( De ki tudja,lehet ha harcra kerülne sor, lezúzna egy két kisebb és gyengébb figurát
nekem se tetszett ez a rész... páran itt felspanolták, hogy milyen komoly lett Vegita edzése meg így, meg úgy, meg amúgy... hát nem akarok káromkodni de ez ************************************* (gyenge) rész lett...
a következő rész már egy kicsit érdekesebb lesz...
Ahogy látom kövi rész kicsit izgalmasabb lesz lesz benn egy két harcjelenet. Amit nem értek, Goku mindig azzal az elavult SJ1 szinttel harcol sok sok ellenfél ellen. OKés hogy nem vált rögtön kékhajú harcosistenre de legalább SJ3-al mehetne neki az ellenfélnek..
Na az hogy ssj1 az nem biztos, mert mint már itt is felvetette pár valaki nem sok különbség van ssj1 és ssj2 között kinézetben most már. Azt meg hogy miért ssj1-2 ben harcol? Na szerintem azért hogy minek vesse be a ssjb erőt amikor nincs rá szükség, meg minek kérkedjen vele, nem kell másnak tudnia mire is képes valójában.
Ahogy én elnézem az egyértelműen ssj2. Tovább meg érthetően nem megy, mivel minek menne egyből egy komolyabb szintre, ahogy Vegeta mondta Gokunak "szokása" is visszafogni magát az elején. Meg ahogy kivettem, Goku nem is nagyon szereti használni az ssj3 fölöslegesen, de ez érhető is, ssjb szinte minden szempontból jobb, szóval ha komolyan kell venni, akkor előbb fogja azt használni mint az ssj3-mat.
Amúgy ez tényleg jó alkalom lenne Vegitának hogy mutasson valamit, de biztos megint kimarad belőle valami miatt. Megint csak Goku küzd meg Blackel.
Valószínűleg, de hátha Vegitának is jut egy szelet abból a bizonyos tortából. Egyébként is megérdemelné, hogy ő bosszulhassa meg, amiért Black a családjára támadt. Ez már személyes ügy!
Szerintem, amikor kész a felirat. Se előbb, se később. A fordítóknak is van magánéletük, de angol felirattal Kissanime oldalon elérhető. Vagy Animered-en.
Szerkesztette: Andro - 2016.07.20. 18:11
Szerintem se Goku se Vegita nem akarja rögtön a SSJBlue szintet senkinek sem mutogatni. Ez olyasmi "aduász" vagy "joker" kártya számukra. Csak az arra méltó ellenfeleknél rukkolnak elő vele.
Illetve valószínűnek tartom, hogy sok energiát felemészt a Blue szint... Azért nem olyan nagy jártasak még sztem a Blue szintben, hisz olyan rengeteget nem használták még...
Még az erejüket sem tudják rendesen kontrollálni, mint ahogy azt Whis mondta nekik az egyik részben...
Őszintén mivel ez elvileg csak a jövő, emiatt szerintem csak Trunksnak kellene legyőznie Blacket. Vegita meg már mennyire védené a családját!
Amúgy én még örülök is hogy visszatértek a ssj-het. Valahogy az már sokkal klasszikusabb, na meg nem mellesleg szerintem sokkal jobban is néznek ki. Nekem valahogy soha nem tetszett ez a kék színű haj. (sárga jobban áll)
Na meg valahogy az sem volt olyan jó hogy hirtelen már elérték ezt az isteni szintet erőt (ssjb) aztán meg már mindenki ellen azzal kellet küzdeniük. Szóval mintha már mindenki ilyen isteni erővel bírna. Ez a jó kis klasszikus ssj Sokkal jobb látva hogy sok jó harcos van de nem mindenki isteni szinttel bír, és Gokuéknak sem kell mindig olyan erős ellenfél. Szinte már megpihenhetnek edzésnek jók az ilyen erős ellenfelek. Már már szórakozás nekik.