Engem is zavar ez, ez már nagyon erőltetett amit művelnek Gohannal és ami még idegesítőbb h az alkotók is úgy rajzolják meg mintha egy tini lenne zéró izommal.
Hova lett az az elhatározás h ezentúl edzeni fog, miután csúfosan kikapott Frieeza-tól. De még nem késő, Buu saga előtt is pár óra edzés alatt elérte a topformáját, csak valamit kezdeni kéne vele.
Szerkesztette: jasek89 - 2016.07.18. 17:02
Nem muszáj mindenkinek harcosnak lennie, Gohan sem akart soha az lenni, csak a körülmények vitték rá, de alapvetően nem egy harcos típus. Ettől függetlenül kíváncsian várom, hogy lesz-e valami abból a fogadalmából, hogy ismét edzeni kezd.
Én inkább azt látnám hogy goten és trunks végre 13-14 évesek lesznek és kapnak egy minimum SSJ3-at későbbiekben, akkor az is lehetséges hogy megtörténik egy kis canon ssj4 .... Kíváncsi vagyok hogy nézne kis teen gotenks ....
Hogy Gohan mennyire harcos típus arról annyit hogy ő is csillagharcos! Szóval eleve annak született.Az már más kérdés hogy az anyja letérítette az ö természetes mivoltáról.De még akkor is igazi nagy harcos lenne ha jobban foglalkozna az edzésekkel, de teljesen elhanyagolja a testét. Nincs rákényszerítve (sajnos) hogy edze magát harcossá váljon.
Sajnos ez van már Gotennel is. Ő edzene de az anyja nem engedi hogy az legyen aminek született. Nem tudom mivel jobb az ha egy született harcos gyenge és nem tudja megvédeni a szeretteit hogy tudós váljon belőle, vagy legyen harcos de akkor ő legalább meg tudja véden azokat akiket kell.
Pedig elvileg Goku is még a Buu sagaban megmondta, hogy nem az ő hanem már az új nemzedék dolga megvédeni a földet (világot). Erre most meg már nem is törődnek az ifjúsággal sajnos csak Goku meg Vegite erősödik. Teljesen elfelejtkeztek erről az elvről.
Igazából a félvér saiyajinekre jellemző, hogy lustábbak, és hajlamosak elhanyagolni az edzést. Ezt valahol olvastam, de nem tudom már hogy hol. Trunks is erre a sorsra jutott volna, ha Vegita engedi. De hát Vegita az Vegita, és az ő fia nem lehet ugye puhány és gyenge. Pont ezért edzette szorgosan a kölköt.
Chichinek meg fel kéne ismernie, hogy ha Goten edzeni akar, akkor hadd eddzen.
Chi-Chit is valahol meglehet érteni. A harcból nem lehet megélni. Gohannak mázlija volt, hogy egy gazdag családhoz házasodott be, ha nem kapták volna meg Satan-tól a pénzt, illetve ha Gohan nem Videllel jött volna össze elég szegényesen élnének. Gokunak és Gohannak is dolgoznia kéne.
Bulma azért nem foglalkozik annyira ezzel, mert ők az egyik leggazdagabb család az ottani Földön. Ha a gyereke egy szellemi fogyatékos lesz, akkor se kell soha sem mellőznie. Gokuéknál azért kicsit más a helyzet, annak ellenére, hogy Goku és Gohan és Goten is elég találékony a természetben és nem halnának éhen.
Illetve erős még kijelenteni, hogy Gohan nem foglalkozik az edzéssel. A torna előtt 4 nappal láttuk, hogy keményen edz. A torna óta, meg nem sok idő telhetett el, valamikor a munkájával is foglalkoznia kell.
Legelső dragon ball vége :
Chichi - "A mi gyerekünk is harcművész lesz és erős lesz" (Valami ilyesmi-t mondot)
Dragon ball Z közepe :
Goku - Fontosabbnak tartod gohan tanulását a föld sorsa helyet???
Chichi - IGEN!
Ez itt Chi-Chi, mondjuk végülis van jó oldala is, mikor engedte Gohan-t edzeni Goku-val ... Szerintem ha a fiúk is bemenének egy kis időre a time chamber-be akkor behoznák az edzést ....
Nem muszáj mindenkinek harcosnak lennie, Gohan sem akart soha az lenni, csak a körülmények vitték rá, de alapvetően nem egy harcos típus. Ettől függetlenül kíváncsian várom, hogy lesz-e valami abból a fogadalmából, hogy ismét edzeni kezd.
Egyet értek 100%-osan. Gohan kiskorában sem akart harcos lenni. Sőt, ő CELL ellen sem akart soha harcolni, de muszáj volt neki.
De nem is baj, nem kell mindenkiből SSJBlue-t csinálni, nem kell mindenkinek Istennek lennie. Ő csak legyen tudós aztán csá.
Meg most az hogy néz ki, hogy jelenleg az SSJ1-et is alig tudja, elkezd edzeni, aztán néhány rész tuán Blue-ban lesz? Nanemár, elvesztené ezzel a hitelességét a blue... Szar Fos lenne ez így. Goku meg Vegita az egész életüket átedzették, nagy nehezen elérték a Blue-t Gohan meg néhány edzés következtében meg tudná? Hagyjuk már.
Pedig kicsi Trunks semennyivel sem erősebb mint Goten, akit nem hagyja edzeni Chichi. Vegita mostanában nem igen edzhette Trunks-t, mivel Gokuval edz Billséknél.
Engem nem az zavar, hogy Gohan nem éri el a Blue-t, hanem már az SSJ2-től is baromi messze van, pedig az a forma nálam már alapnak számít. Bőven kibékülnék a Buu saga mystic formájával is, ami kb SSJ3 formnak tekinthető, sőt picit erősebb is.
Chichi és a pénz... apuka Omni King, szóval pénz az van dögivel.. Goku is nyert egy budokai-t, amiért elég sok lóvé járt
+ Az universe 6 saga előtt úgy volt, hogy Gohan elkezd edzeni, hogy megvédhesse a családját. Ekkora elhatározás volt? Csak pár órát szánna rá a hetente és karban tudná magát tartani.. ha nem is lenne erősebb, de legalább a régi szintet hozhatná..
Én is sajnálom, hogy így hanyagolják (a többiekkel együtt).
Engem is zavar ez, ez már nagyon erőltetett amit művelnek Gohannal és ami még idegesítőbb h az alkotók is úgy rajzolják meg mintha egy tini lenne zéró izommal.
Hova lett az az elhatározás h ezentúl edzeni fog, miután csúfosan kikapott Frieeza-tól. De még nem késő, Buu saga előtt is pár óra edzés alatt elérte a topformáját, csak valamit kezdeni kéne vele.