Nehéz a matek, de elméletben hány fejezet van hátra? Nem csak három ha igaz a pletyka?
Bleach manga
Na végre,itt van aizen megszabadult a korlátoktól.
Ichigo észre sem vette... újra kettécsapta bach a kardját és mire készül?
Akármire is aizen közbelép most újra van "kívánsága" így a hogyoku segíti hogy újabb powert kapjon. Az hogy az én soul society-m így üdvözölte lehet hogy az nem az eredeti,vagy csak már a sajátjaként gondolja? Bejön a jóslatom hogy a hogyoku ichigo-ban fog kikötni?
Én se értem, hogy mi a picsa lesz a vége mert a tempo ugyanaz és mindenki azt mondja, hogy 685 lesz az utolsó fejezet.
Tippem, nem tiszta harcban fog nyerni Ichigo hanem Aizen fog csinálni valamit amitől beszar a juhász meg mindenki és the end. Amugy érdekes, hogy most nem tudta Ichigo kardját eltörni Juhász csak megrepedt, de tuti Aizen keze van benne.
A végén kiderül, hogy Bach lesz a börtönben Aizen meg csak vigyorog rá, hogy mikor meglátogatta átverte xD
Heh, rég jártam erre, mert nem nagyon mozgattak meg az utóbbi fejezetek, de most véééééééégre. Aizen vissza tért, immár kiszabadult a székből és szabadon alázhatja az ellent. Remélem, hogy nem fog elbukni, bár sajna erre elég nagy az esély. De inkább ne, ne, ne kérlek Kubo, ne! Meg igazából azt sem akarom, hogy átadja Ichigonak az erejét. Nyomják le team fight-ban a Juhászt aztán lépjen le trollkodni a világba, vagy legyen ő az új főkapi, Lélekirály akármi, de ne nyomjon be egy olyan véget mint Ichimaru.
Amúgy azt értem, hogy Aizen sérthetetlen, de egy olyan támadás, ami szétszedte a Széket, nem kellett volna a ruháját is megszaggassa kicsit?
Sidea írta:
Heh, rég jártam erre, mert nem nagyon mozgattak meg az utóbbi fejezetek, de most véééééééégre. Aizen vissza tért, immár kiszabadult a székből és szabadon alázhatja az ellent. Remélem, hogy nem fog elbukni, bár sajna erre elég nagy az esély. De inkább ne, ne, ne kérlek Kubo, ne! Meg igazából azt sem akarom, hogy átadja Ichigonak az erejét. Nyomják le team fight-ban a Juhászt aztán lépjen le trollkodni a világba, vagy legyen ő az új főkapi, Lélekirály akármi, de ne nyomjon be egy olyan véget mint Ichimaru.
Amúgy azt értem, hogy Aizen sérthetetlen, de egy olyan támadás, ami szétszedte a Széket, nem kellett volna a ruháját is megszaggassa kicsit?
Sajnos csak most jutottam el odáig, hogy eltudjam olvasni a heti fejezetet. Nekem ismét nagyon tetszett. Bach és Aizen nagyon adta, az s kis őrület szerintem jót tett Bach karakterének. Elnéztem volna még pár fejezetig a harcukat, meg ahogy oltogatják egymást, de az eddigi infók alapján nem így néz ki...
Mikor Icihigo befutott és Bach megint eltörte a kardját felnevettem. Mielőtt még kiderült, hogy mennyi van még hátra a Bleachből gondoltam, hogy egyszer még bejátsza, de amikor megtudtam, hogy már csak pár fejezet van hátra azt gondoltam, hogy erre már nincs idő. Bárhogy is lesz szerintem Aizen lesz a kulcs, azért hiányoltam, Icihigo rekacióját Aizenhez, de ezt akkor a következő fejezetben megkapjuk.
Aizennél viszont nem értettem azt, amikor valami olyasmit mond, hogy Ichigo nagyobb gondot okozott neki mint várta. Nekem egyáltalán nem ez jött le az elmúlt fejezetekből.
Szerintem Aizen arra gondolt, hogy jobban megizzasztotta Bach-ot Ichigo mint várta. Pl. Bekellet vetnie ellene a teljes erejét és létezik, hogy van rá egy korlát meddig használhatja Juhász. Vagy arra értette, hogy még mindig nem győzte le eperkét, de a következő fejezeteket izgalmasak lesznek az tuti
Akkor nem hiszem hogy kapunk vissza emlékezést az 1000 évvel ezelőtt történtekre.Pedig nagyon kíváncsi lennék Bach múltjára. Aizennek biztos lesz köze Juhász kinyirásába nem hiába mondott valami olyasmit hogy mindenem meg van ellened nem az a típus aki csak a levegőbe beszél és gondolom tud a jövőbe látó képességről gyanítom hogy az ellenszeréről is.Bár ettől függetlenül van egy olyan érzésem hogy a Ryuken által csinált nyíllal fogják megölni.
http://www.mangah...hap/683/1/
Aizen milyen önfeládozó egyén
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy hatalmas nagy marhaság volt a fejezet. Aizen képessége egyszerre hitelen már a jövőbelátásra is hat, arról nem is beszélve, hogy hipp-hopp randomra úgy dönt, hogy ő most a jókkal lesz.
Sejthető volt, hogy értelmes módon Bachot nem lehet leverni, de azért na...
Gratula azoknak, akiknek bejött a tippjük Aizennel kapcsolatban korábban. Én pusztán nem gondoltam, hogy Kubo tényleg elkövet ekkora ökörséget, de hát végül is nem tudom mit várok még a tagtól.
Köszi Exkirion, de nem tudom, annyira kiszámítható volt Aizen fellépése, hogy hihetetlen. XD Ha most Juhásznak tényleg annyi, akkor mi a ráknak kapta Ishida az azt nyílfejet? Mondjuk, ha 2 fejezet van csak vissza ( amit erősen kétlek, mert még mindig 0 teljesen hiteles infonk van ezzel kapcsolatban ), akkor ennyi volt, valóban. Röhej, de nem volt ezzel baj. Annyi ökörség után, amit ebben az arcban kaptunk, ez már elenyésző volt. Ettől függetlenül nincs vele bajom.
De ti mi a fenéről beszéltek? Komolyan. Ez a támadás teljesen biztos, hogy nem fektette ki Bach-ot. Mikor nyert Ichigo bárki ellen egyetlen getsuga tenshou? Ez még semmi. Következő fejezetben Bach talán kicsit sérült lesz, de ez még nem elég főleg nem egy elégé legyengült Ichigotól.
Amugy mi is Aizen kardjának a képessége? Hogy ennyire azt mondjátok, hogy baromság. Nem az a lényege, hogy teljesen összezavarja az ellenfél érzékeit? Így Bach nem gondolta át az egészet meg elégé Ichigora koncentrált. Szerintem Bach nem használja 0-24-ben az erejét szóval lehet pont most éppen 1 másodpercig nem figyelte a jövőt.
Mondjuk Ichigo ennek a nagymestere Aizent is megtudta lepni egy támadással mikor elég nagy volt köztük a különbség pedig.
Ugrás a fórumra: |