Üdvözlök mindenkit! Több témát is szeretnék fölvetni.
1.Minden kedves fórumozó társamtól,akik szeretik ,elnézést kérek, de én még ilyen irritáló, túlhypolt, nyavalyás karaktert,mint ez az Eileen Belserion, még nem pipáltam. Az egy dolog,hogy leírhatatlanul arrogáns és idegesítő, de próbálják itt úgy eladni,mintha ő lenne az atyaútisten,ehhez képest tőle láthattuk szerintem a világtörténelem egyik leghaszontalanabb,legszánalmasabb varázslatát: az Universe One-t. Engedelmetekkel,pontokba szedném ennek a "lenyűgöző" mágiának a hatásait:
- megmentette Gazillet a biztos haláltól
- megmentette Natsut, Lucyt, Happyt és Mestet a jó eséllyel bekövetkező haláltól
- Achnologia egyetlen célja a sárkányölők elpusztítása,akik már csak az ellenség soraiban fellelhetőek. Erre ez a taktikai lángelme elteleportálja őt valahova...
- ... majd a huszad részére lekicsinyíti Fiorét, hogy azért minél hamarabb visszataláljon.
- eljuttatta Zerefet a Fairy Tailbe. Ez kábé azzal is megoldható lett volna,ha a nagyságos császár feneke alá tesznek egy lovat,vagy valami. De,persze itt még a vén August,minden mágia tudója is gyalog caplat végig az egész országon. Egy-két heten belül talán meg is érkezett volna...
Oszt ez a szerencsétlen még elkezdi az észt osztani Agustnak is, aki a legjobb,legbölcsebb, legtiszteletreméltóbb karakter az ellenoldalnál, aki talán még meg is győzhető lett volna,ha az idióta Mest el nem ba***ta volna. Szóval remélem,hogy valaki(mondjuk a visszatérő Achno) úgy szét fogja kapni ezt a nőszemélyt,hogy csak na!
2. Eddig hét spriggant győztek le, kettő (Serena, Bloodman) minden bizonnyal halott, de szerintetek van annak jelentősége,hogy az öt életben maradott közül (Ajeel, Wahru, Jacob, Neinhart, Dimaria) előbbi négy a legyőzése óta egy képkockát sem kapott,míg utóbbi egy csomót? Akar vajon neki Mashima valami komolyabb szerepet adni, vagy csak a fanservice miatt mutogatja őt a férfi sprigganokkal ellentétben? (mellékesen: szerintem Dimaria messze a legjobb csaj az egész mangában) Mindenesetre Dimaria és Brandish találkozását nagyon várom, a háború előtt túltengő nagyképűségükből mindketten leadtak rendesen.
3. Értem én,hogy mese, meg mágia, de ahogy előttem már megjegyezték: lekicsinyíteni egy szíven lévő lyukat? A szerven, ahol már egy milliméter ezredrészél vékonyabb hajszálér elpattanása is végzetes következméyekkel járhat? Könyörgöm... És hogy lehet az,hogy sem August, sem a taktikai géniusz nem vette észre, hogy Brandish mágiát használ? Ne értsetek félre, nem kívánom Mira halálát, és nagyon kedves volt az egész Brandishtől, hogy megmentette, de így annyira bugyuta az egész.
4. Rakheid első blikkre bejövős, és a családneve talán biztosíték arra, hogy nem egy 2-3 fejezet alatt legyőzésre kerülő, jelleg-és jellemtelen tucatellenfél lesz,mint az eddig megismert sprigganok fele.