Amúgy vajon Pannak volt farka?
Lehetséges lenne még hogy csak behozzák Brat? Neki szerintem már túl késő, ha Z-hez hasonlítjuk.
Pan már csak negyedrészben Saiyajin (mivel Videl ember, Gohan meg félvér), szóval nem hiszem, hogy volt neki. Trunksnak és Gotennek igen, de az övékét még a születésük után levágták. Elvileg ilyen szinten akkor Bra-t is be kéne hozni, hiszen a Z legvégén ő is szerepelt. Bár Bra is csak töltelékkarakter lenne, mert ha jól emlékszem, ő sem lett harcos.
A GT-t meg ne vegyük alapul, mert egyrészt az a DB Univerzum szégyene, másrészt a Super sem veszi alapul.
Ha a Gt-t nem vesszük, akkor lényegében semmit nem tudunk Braról, csak hogy 1-2 évvel fiatalabb Pan-nál. Szóval már meg kellet volna születnie. Legalábbis már Bulmának a végén kellene járnia. Hogy harcos lesz-e semmi infó, szóval lehet, de amúgy se sokat zavarna hiszen Pan se sok mindent zavar, hiszen még túl kicsi bármihez is. Ez lenne Braval is, de legalább lenne.
Ha a Gt-t nem vesszük, akkor lényegében semmit nem tudunk Braról, csak hogy 1-2 évvel fiatalabb Pan-nál. Szóval már meg kellet volna születnie. Legalábbis már Bulmának a végén kellene járnia. Hogy harcos lesz-e semmi infó, szóval lehet, de amúgy se sokat zavarna hiszen Pan se sok mindent zavar, hiszen még túl kicsi bármihez is. Ez lenne Braval is, de legalább lenne.
Pan már egyszer repült, mikor Pilafék úgymond "elrabolták", ő meg megmentette őket. Bra amúgy asszem egy évvel fiatalabb Pannál. Vagyis volt a Z legvégén és a GT-ben. A GT-t a Super nem veszi alapul, és a Z legvégét sem, különben Pannak csak hat év múlva kéne megszületnie. A Z legvégén négy éves (tíz évvel Buu után), a GT-ben pedig 14.
Remélem jól hozzák ki az egészet a végén és Vegita lesz az aki vagány üzemmódban megment majd mindenkit, én is ebben a végkimenetelben reménykedek.
F Trunks is fejlődhetne,vagy valahogy feltámadnának az ő idejében a többiek és ez egy korrekt befejezés lenne ennek a saganak.
Csak egy másik kérdésem srácok tud valaki erről valamit?
Van a videónak valami ízgazságalapja? https://www.youtu...SVO-4ogBIg
Szívből merem remélni,hogy ebből semmi nem lesz igaz mert ez innentől kezdve vicc kategória lenne.
Az ssj Blue okés, az szerintem egy átmeneti szakasz a végső ssj god stádium felé ami a vörös.
Ahogyan a battle of gods-ban is volt.
Ez csak az én elméletem,de ha jól gondolom azt elérik majd előbb vagy utóbb kemény edzés árán a történet folyamán.
Bár a manga az manga az anime meg az anime nézd meg azt a számot, amiben Goku Hittel harcolt. A mangában először SSJ-be, majd SSJ Redbe (a sima SSJ god), majd abból Blueba ment át.
E szerint Goku és Vegita is át tud változni sima SSJ godba is, ám az SSJ Blue erősebb, végülis SSJGODSSJ
Valóban így igaz ezt sajnos nem tudtam.
De köszönöm a válaszodat!
Ez egy olyan dolog amit jó lett volna tisztázni az animében is, sőt lényeges momentum lett volna kiemelni hogy a red gyengébb mint a blue. De ezekszerint Vegitáéknak ez már nem téma a történet szerint.
Újabb fekete pont a készítőknek.
Ez a baj a DBS-el nincsenek rendesen tisztázva és beosztva az erőviszonyok, szintek.Néha úgy érzem/gondolom hogy maga a szerző is felrúgja a saját világa alkotta szabályait.
A videó szerintem baromság. Semmi hivatalos megerősítés, csak egy srác rakta fel, aki akárki lehet.
Elég ha a GTA-ban és a csokoládés polcokon üti fel a fejét a Fradi -Újpest rivalizálás. A Dragon Ballban már nem kéne.
Csak nem, de a videónál jó néhány kommentár megvan győződve arról hogy ez az infó "kiszivárgott"
Ha ilyen ostobaságba fog átmenni az egész ,fájó szívvel de én "elengedem" az egészet.
Rossz lenne látni a hanyatlását egy jó franchise-nak ami esetleg átmenne "gyerek" müsorba.
Pedig egyértelműen tisztázva van. Sokan azért nem látják át, mert mindenáron túl akarják bonyolítani. Ez az egész gyerekeknek készült, úgy is kell gondolkodni.
- A sima "base" formában Goku haja fekete.
- Átváltozik "ssj1" akkor lelóg neki 4-5 tincs.
- ssj2 esetében már csak 1 tincs lóg le .
- ssj3 pedig a hosszúhaj.
Ugyanez van isten módban is.
- A "base" forma piros normál hajjal.
- Az "isten1" az a kék és több tincs lóg le
- isten2: Mivel Black úgy lesz erős, hogy megtanulja használni Goku testét, technikáit, magától értetődik, hogy úgy fogja legyőzni hogy átváltozik isten2-be.
- isten3: ez meg gondolom a harcművészeti tornán lesz, amikor eléri azt a szintet amikor már nem marad ellenfele és vége is lesz a Super sorozatnak.
Kiegészítés: Most felmerülhet a Black szálnál a fúzió gondolata, de szerintem ezt a "poént" nem szabad lelőni most. Tartogatni kell, hogy majd Isten3-ban fúzionáljanak, úgy mint a GT-ben amikor 4.szinten voltak mindketten. Szóval ha a harcművészeti után betesznek még valami gonoszt, akkor ott lesz a fúzió.
A torna nem fogja engedni szerintem a fúziót. Illetve ahogy ismerjük Gokut és Vegitát, nem szeretik a fúziót. Önállóan akarnak nyerni.
Csak a legvégső esetben fúzionálnak, ha már biztos a halál... A torna nem ez a környezet...
A torna nem fogja engedni szerintem a fúziót. Illetve ahogy ismerjük Gokut és Vegitát, nem szeretik a fúziót. Önállóan akarnak nyerni.
Csak a legvégső esetben fúzionálnak, ha már biztos a halál... A torna nem ez a környezet...
Na igen, de Vegita is inkább meghal, mintsem fúzionáljon Gokuval.
Nekem amúgy vannak gondjaim ezekkel a FORM-okkal. Értem én, hogy jött valahonnan az, hogy a kék erősebb a pirosnál, csak az nem tudom erről mikor volt szó az animében
No meg. SSJG-ben, szinte ugyan olyan erős volt, mint Bills, talán gyengébb kicsivel. Ezek alapján kékben simán erősebb, és ha még hozzá is veszem a 10szeres KaioKen-t, akkor már tuti, hogy gyalázná Bill-s.
Ennek okán, akkor már azt sem értem, hogy HIT milyen erős. HA GOKU a kékkel+kaiokennel, ment neki és még akkor is kb egy erősek voltak, ami nem tisztázott, akkor ezek alapján HIT simán neki mehetett volna bármelyik istennek, Amit mondjuk meg is akart tenni, csak megjött a király...
Ezek az erősviszonyos a Z-ben tök jól meg voltak oldva, mindenki lépte a formákat, szerezte a technikákat és valaki győzött. Itt meg ilyen össze visszasság van.
Elvileg Goku is azért érte el a kék szintet, mert egyszer SSJG-volt és benne maradt az ereje egy része, de VEGETA??? Értem, hogy meg magától érte el, de bakker!! Ha pilafos baromkodásra van idő akkor ezeket kicsit jobban megmagyarázni és kidolgozni miért nincs???
morbyd: akkor a 6-os univerzumban a jó csillagharcosok elküldték az ottani gokut (Black), hogy vigyázzon a földiekre.
Sajnos black beverte gyerekkorában a fejét és ahelyett, hogy vigyázott volna az ottani földiekre, azt képzelte, hogy el kell őket pusztítani. Nem lettek barátai, nem keresett sárkánygömböket, nem ismerte meg zseniális teknőst, hanem elpusztíttota a 6-os univerzum embereit. (akiket később a sárkánygömbök segítségével ismét feltámasztottak)
Miután elpusztította az ottani lakókat, útnak indult és néhány év múlva a jövőben megérkezik ide és folytatja a gyilkolást, amiben Trunks próbálja megakadályozni.
morbyd: akkor a 6-os univerzumban a jó csillagharcosok elküldték az ottani gokut (Black), hogy vigyázzon a földiekre.
Sajnos black beverte gyerekkorában a fejét és ahelyett, hogy vigyázott volna az ottani földiekre, azt képzelte, hogy el kell őket pusztítani. Nem lettek barátai, nem keresett sárkánygömböket, nem ismerte meg zseniális teknőst, hanem elpusztíttota a 6-os univerzum embereit. (akiket később a sárkánygömbök segítségével ismét feltámasztottak)
Miután elpusztította az ottani lakókat, útnak indult és néhány év múlva a jövőben megérkezik ide és folytatja a gyilkolást, amiben Trunks próbálja megakadályozni.
Plusz egy teória :-)
Akkor egy kérdés. Egy saiyajin miért irtaná ki a saját fajtáját? Oké, harcos faj, néha-néha kinyírtak egy-egy tagot maguk közül (aki feleslegessé vált, vagy gyengének bizonyult), de sosem pusztították volna el a saját fajtájukat még a hetes univerzumban sem. Még Vegita sem tett volna ilyet annak ellenére, hogy meg akarta ölni Gokut az elején. Oké, az ok, hogy árulónak tartotta. De nem lett volna egyikük sem olyan hülye, hogy elsöpörje a saját faját, hiszen azzal kihaltak volna.
Black szerintem isten, egy Kaioshin, aki felvette Goku alakját, különben miért mondaná, hogy "Ebben a testben..."? Tehát vagy megszállta Gokut, vagy Black simán alakváltó. Én a Kaioshines dologra tippelek a fülbevaló és a gyűrű miatt.
Hát a heti rész se volt valami nagy szám. Gohan tényleg szégyen már a csillagharcosokra nézve. Hogy hanyagolhatja el az erejét és nem foglalkozik az edzésekkel, csak a tanulással.
Na meg annyia nem tetszik már ez a sok "san" "cha" benne. Már tényleg túlzásba viszik.
Na meg Pan is már már tényleg túl erős egy csecsemőhöz képest. Lényegében semmi chakra "kí" kontroll nélkül képes mindenre.
Ki vette észre hogy Pilaf-nak nincs szemöldöke és ezért pont olyan mint SSJ3 Gokué?? xd
Vagy csak simán elfelejtették rajzolni? Amúgy ha 2 félvér saiyan-nak lesz egy gyerekkük akkor az már full saiyan lesz???