Jó kis fejezet volt ez szerintem.Szerintem is hagyhatták volna,hogy Levy-ék még egy kis ideig sirjanak Gajeel miatt,igy nem volt sok értelme a szavaknak,amiket Levy-nek mondott mikor beszippantották.Az a két kiscsaj nagyon nem volt szimpatikus nekem,örülök neki,hoy végre valaki kiütötte őket.Mira meg szerintem elég keméneyen nézett ki,és szerensére le is nyomta a két kiscsajt.Bár az engem is meglepett,hogy eredetileg kardok voltak.Ez is mutatja,hogy Eilen-nek járna a mágia királya(királynője)cim nem August-nak.Amugy lehet,hogy Eilen megéreze valahogyan,hogy valaki kiütötte a két kis kardocskáját,igy odasietett Mira-hoz.Ugye ahogy már eddig is irtá,ha országoat tud kisebbé varázsolni akkor miért is ne tudna teleportálni is?Bár egy kicsit fura szerintem,hogy pont mikor észrevette Erza-t,akkor otthagyja és Mira-hoz megy.
Akkor most mindenki siet vissza a céhbe,hogy megvédék Mavist.Az nagyon utös lenne,ha odamenne az ellen is és mindeni egy helyen lenne igy végre betoppanhatna Gildartz-is. Bár én egyre jobban azt gondolom,hogy ő csak akkor fog jönni ha END felbukkan majd.Na de a kövi rész cimére énis iváncsi vagyok. Remélem minel hamarabb kiderül,hogy Natsu testvér Zeref-el,és hogy Natsu-END biztos lessz majd nagyotnézés.