Ha azt várod, hogy Luffy okosabb lesz, akkor azt várhatod egy ideig Tud megfontolt, és reális lenni, éles helyzetben.
Ha viszont nincs éles helyzetben, akkor legtöbbször csak hülyéskedik, és...szerintem ez így is van jól.
Na mindegy. Vagy 6 részt néztem ma meg, jól le voltam maradva. Már csak a két filler, a két utolsó rész hiányzik, azt is behozom majd valamikor.
Összességében nem volt rossz ez a 6 rész, szerintem, legalábbis így, együtt nézve. Egyszer sem tudta azt az élményt átadni, amit a manga adott, de azért voltak bőven ütős jelenetek. A Fujitora-Luffy harc különösen tetszett.
De a történet súlyát, mélységét...nem igazán tudom itt átérezni. A mangában sokkal inkább átéreztem, hogy mekkora hatást váltott ki mindenkiben Fujitora ereje, és azt is jobban átéltem, ahogy a 7 vezér esküt tesz Luffynak.
De mindegy, hozza az átlagszínvonalat, és megmondom őszintén, annyira jó részek következnek, hogy én még örülök is annak, hogy nem lesz nagyobb szünet (vagy hosszabb filler), nem lenne kedvem várni ezekre a részekre
szerk.:
Na, megnéztem a két filler részt is, és nekem egészen tetszett. Ökörködés az egész, de örülök, hogy nem próbáltak most a semmiből egy nagyon erős ellenfelet felhozni, és hogy csak Luffy idiótasága miatt kerültek pácba.
Az opening eléggé felemás, a képi világa nekem nagyon tetszik, sokkal jobban, mint az előző...komolyabbnak hat. Még a Kaido elleni harc is bejött, elvégre...annyira nagyon távol már nincs ez a csata
Viszont zeneileg eléggé fura...elüt az egész hangulatától. Mindenesetre jó, hogy már nem a régit kell hallgatnom újra és újra.
Szerkesztette: Jon - 2016.07.06. 21:58