Na, akkor megosztok én is néhány észrevételt, véleményt, jóslatot
A flamingón lovagló nyúl: Alice Csodaországban az alaptéma (kövezzetek meg: nem láttam se a rajzfilmet, se a filmet, se nem olvastam a mesét ^^", úgyhogy nem kizárt, hogy ezt a minket (már ha az, és nem egy Zoan?) kellene követni ahhoz, hogy eljussanak a teapartira.
Illúziógyümölcs: hááát, szerintem ez inkább az erdő sajátossága, bár ha belegondolunk, Alice-nál is ott volt az a macskaszerű valami, ami illúziókkal szórakozott... nem hinném, hogy egy gyümölcs lenne, hacsak nem egy Lassoo-hoz vagy Funkfreed-hez hasonló módon maga a SZIGET ette meg az illúziógyümölcsöt.
Jinbe: ugyan egy tálca sört nem merek feltenni rá, de szerintem meg fog halni. Méghozzá pont akkor, amikor Luffyék már elhagynák a szigetet és minden megvan (Poneglyph, Sanji, Pekoms, stb.), Jinbe pedig feláldozza magát, mint annó Bon Clay-san Impel Downban. A kérdés az részemről, hogy ha ez a helyzet előáll, akkor Luffy visszafordul-e, hogy megveresse magát a Mamával, vagy benő egy kicsit a feje lágya, és beéri azzal, hogy teljesítette a küldetését?