Számomra ez a rész elégé lassú tempójú volt. A kövi rész valamennyivel majd több izgalmat rejt, biztos!
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Én már nem is tudom a napját hogy mikor néztem utoljára Naruto-t, amióta elkezdték ezt a hülyeséget hogy egy rész ami normális utánna meg 1000 rész filler ! Tudom én hogy el kell húzni de hova már ilyen sokáig! Lefogadom hogy a fanok több mint fele már teljesen ki van akadva!
Szerintem nem volt se értelmetlen, se ellentmondásos.
Bát olyan jónak se mondanám. Valahogy ez is időhúzás, de legalább felvezeti a teljes konfliktust, jobban érthetővé teszi.
Bár szerintem ez lesz az utolsó fillerezés ha tényleg 700 részes lesz (ami szerintem igen valószínű és logikus.) Már csak a hátralévő epizódok számából és hogy mennyi híja van még a mangának. Látszik hogy ezt húzni fogják még pár részig és eleve nem sok híja van sem a mangána sem a 700. részig.
Nekem bazira bejönnek ezek a részek. Ami azt illeti, már a tököm tele van Naruto szövegével.
Na meg bakker, nem vagytok kíváncsiak Hagoromo környezetére? aesdé...
Mániája a vén varrógépnek, hogy kimászkáljon a legelőre. Betegen nehézkes a mozgás. A Ninshu erejével meggyógyíthatták volna, de gyökér volt. És mivel nem létezett akkor Stihl fűrész, ezért a villám, aki fejszével kivágott volna annyi fát, ha van egy biofavágó. Inkább logikus lépés volt.
Mi az az LKT?
Amúgy meg van olyan akkor hogy a falu fája ami kint van ez egy erdőben távol a falutól? Akkor mikor Narutóék is irtottak erdőt nem szólt semmit Avarrejtek?
Egyébkén édkekes hogy Ashura csak a szél elemet tudta használni akárcsak Narutó, bezzeg Hashirama képes volt a fa elemet (víz és föld) használni. Többet várnék Ashurától.
vvektor888 írta:
Én már nem is tudom a napját hogy mikor néztem utoljára Naruto-t, amióta elkezdték ezt a hülyeséget hogy egy rész ami normális utánna meg 1000 rész filler ! Tudom én hogy el kell húzni de hova már ilyen sokáig! Lefogadom hogy a fanok több mint fele már teljesen ki van akadva!
goku5 írta:
Mi az az LKT?
Hát az biztos, hogy a barátai segítségével miattuk lett olyan erős Ashura, de csak később edzésekkel lett erősebb nem? Az meg hogy később milyen elemeket használt azt még nem tudjuk. Szóval logika éppen egyikben sincs, csak éppen felvetetem. Egyszóval szerintem nem kel Narutónak fa elem.
Az LKT az a gép lenne?
Tudom, hogy nem ideillik a téma, de végre kijött a 3. OST album az animéhez. Durván jó zenék vannak benne, bár 1-2-őt én hiányolok róla.
Itt egy link a teljes albumhoz: https://www.youtu...4srkndzvKo
És itt pedig az amit én hiányolok róla: https://www.youtu...CPixEeCFuU
ez meg a másik ami szintén nincs rajta: https://www.youtu...2cdVdhqbn8
Komolyan mondom nem értem a filler készítő emberek logikáját. Mi a frásznak kellett Indra MS-jának olyannak lennie, mint Sasukéé... Mi a frásznak kellett Rasengannak szerepelnie benne. (Még, ha kezdetleges, akkor is az.)
A Raikiri vagy Chidori (tököm tudja mi a különbség) már feszegette a húrokat...
Valaki próbáljon már meg felvilágosítani, kérem! Nincs ötlet vagy mi a bánat van?
Ugrás a fórumra: |