Azért jó látni a kommenteket, amelyek alapján akad jó pár ember, aki tudja miről van szó.
http://www.memece...65879/haha
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Sport
Azért jó látni a kommenteket, amelyek alapján akad jó pár ember, aki tudja miről van szó.
http://www.memece...65879/haha
Hát szép volt azért a magyaroktól! De szerintem nem érdemeltünk volna 4 gólt. El kell ismerni tényleg sokkal jobbak voltak a Belgák, de azért nem 0-4 arányban. Igazár kijöhetett volna egy 1-3 az reálisabb lett volna szerintem. Na de akkor is szép volt! Na majd 4 év múlva! Ez már azt mutatja van előrelépés és tudunk fejlődni. (de a pontosságra tényleg jobban kellene figyelni)
Ishida írta:
Azért a VB selejtező más kérdés, ott nincs feltöltve a kvóta. Ott a 3. hely nem elég a rájátszásra.
Azért nem jött ki 1-3, mert nem érdemeltük meg.
Ha úgy lett volna és képesek lettünk volna rá, bement volna akár egy gól is.
De, nem voltunk - ezért is áll nulla ott, ahol. Ez ennyire egyszerű.
Az a baj, hogy mentálisan is hatást gyakorol az, ha például az ellenfél gólt lő. Teszem azt, az első talán még nem okoz akkora sokkot az elején, de ha bemegy egy második, ott már azért kétségbeeshet a Csapat - akarva akaratlan. Főleg ha ekkora a tét. Persze ugyanekkora erővel elbízhatja magát a másik Csapat (Veszprém...).
Meg azért, kicsit jobban kielemezhették volna, hogy miből szerzett előnyt a Belga válogatott - mert pl. a megindulásokból nem egészen jöttünk ki jól. Ha ez feltűnik, jöhetett volna taktikaváltás.
Más súlycsoport volt. Mondjuk ezt nem feltétlen a legjobb mondani, mert még a jobb csapatoknak is van rosszabb napja. Talán kicsit épp ezért izgalmas mindez.
Nem érdemeltük meg. Nem érdemeltük meg? Hogyapicsába ne érdemeltük volna meg? Nem mehetett volna be egy gól sem szerinted, nem érdemelték volna meg ezek a fiúk? Vagy a szurkolók? A világ második legjobbjai ellen? Nemár. Pont most pörgettem végig a tegnapi posztokat és kommenteket, de pártól elment az életkedvem is, és akkor még Te is ezt írod. Hát nemár.
Én elégedett vagyok a magyar válogatott szereplésével, kitettek magukért, csodálatosan játszottak, pedig én már rég eltemettem a magyar focit magamban. Erre ezek a fiúk ennek a kis pesszimista országnak újra mutattak egy álmot. Imádtam nézni a szurkolói képeket és videókat is, mind itthonról és mind Franciaországból. Ugyanolyan - bár intenzívebb - érzelmeket csalt elő belőlem ez az egész eb, mint pár héttel ezelőtt a jégkorong-világbajnokság, ahol szintén elég sok, azaz 77 év után nyertünk először meccset. És a szurkolók ott is mindig elénekelték a himnuszt, ha kikapott a csapat, akkor is, és azt is könnyezve néztem végig, mint ahogy most a foci eb magyar vonatkozású meccseinek végét is és a himnuszt is.
Nem azt mondom, hogy igenis tovább kellett volna jutnunk - mert így is szépen teljesítettünk -, hiszen a belgák jobbak nálunk, és jobbtól kikapni nem szégyen, viszont az felbasz, hogy csomó ember ilyeneket írogat, hogy "nem érdemeltük meg, csak szerencsénk volt, ki se kellett volna jutnunk, a vb-re sem fogunk kijutni, szarházi focisták, nem csinálnak semmit azért a sok pénzért" blablabla...
Továbbá Fellaini is kapja be, amiért mutogatni merészelte négy ujját Szalainak, miközben ő maga szart se csinált. :c
(Bocs, mérges vagyok.)
Fölös 1000 sort írni. Ha képesek lettünk volna gólt rúgni megtörtént volna! Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.
Hadd írjam már le a véleményemet, plíz. Ha 1000 sorban, akkor 1000 sorban. Eddig asszem egy szót sem írtam egyik meccsről sem, szóval utólagosan összefoglaltam őket.
Az meg, hogy nem lőttek egyet sem és az, hogy nem érdemeltek egyet sem, két külön dolog.
Mellékesen csak az elejét címeztem Neked, szóval még ez az 1000 soros izélgetésed sem jogos.
Az hogy ki mit érdemel, már egyéni vélemény (és az is marad), nem több.
Tényleg megmutatta a Magyar válogatott, mit tud és mennyit fejlődött/mi rejlett benne, bejutott a Nagyobbak közé, de az még nem változtat semmit azon, hogy lesznek erősebb Csapatok - akiket természetesen nem lehetetlen legyőzni, és biztos vagyok benne hogy később újra lesz esélyük megmutatni, vagy beinteni majd nekik.
Az hogy egy játékon háborogsz és egy véleményen, arról nem tehetek. Fogadd el.
Te meg nyugodj le kicsit. Az idegesség árt a szív és érrendszernek. : ((
? Nem is értem, hogy miről beszélsz Keiter.
Az, hogy mit érdemeltünk volna, a teljesítményünk alapján, és hogy mi sikerült belőle, két teljesen külön dolog.
Megérdemeltük, hogy kapjunk négyet? Meg. Sőt, kaphattunk volna többet is, ha nincs Király, nincs néha szerencsénk, nincs kapufa, stb.
Megérdemeltük VOLNA, a játék képe alapján, a helyzeteink alapján, hogy rúgjunk mondjuk kettőt? Mint a huzat.
Felvidékiként különösen büszke vagyok a srácokra, a 4-0 ellenére is. Előtte végignéztem a Német-Szlovákot (3-0). Lehet, hogy az eredmény jobb, de Istenem, a szlovákok 2-0 után semmit nem akartak, csak ne kapjanak többet, a mieink meg hajtottak, küzdöttek, megpróbálták. Nem sikerült. Pechük is volt. De nem adták fel, és vonultak vissza 11 emberrel hátrányban.
Szép volt fiúk!
Most leírtad azt Jon, amit pár kommentbe összefoglalva én.
5CP Keiter írta:
Azért nem jött ki 1-3, mert nem érdemeltük meg.
Ha úgy lett volna és képesek lettünk volna rá, bement volna akár egy gól is.
De, nem voltunk - ezért is áll nulla ott, ahol. Ez ennyire egyszerű.
....
Fölös 1000 sort írni. Ha képesek lettünk volna gólt rúgni megtörtént volna! Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.
Ugrás a fórumra: |