Ügyes vagy, Capac, várj, inkább mégis rakok be képet magamról
Duma topic 14
Mi lett ez, én topic? Engem már úgyis rég láttatok
http://kepfeltolt...es.hu_.jpg
Jaj, Sevanna... Nem is merem megemlíteni azt az apró tényt, hogy nem épp Aes ízlését fikáztam, csak azt az egyszerű dolgot vetettem fel előtte, hogy nézhet ki az a színésznő mindenféle cicoma híján. Nem nagy szám szerintem, csak ennyi. Akkor már a Sansát játszó csaj, de Aesnek mintha jobban is tetszene, már csak abból, hogy róla többet linkelt képet.
Henivel meg beszél valaki kicsit, és ha nem totál idióta az illető, hamar megkedveli. De eléggé sikerült túltáegyalni ezt a témát is. Megint.
Jaa, Aes te pedig nem belemelegedtél Gdatba csak poénkidtatok valami izén, de már passz hogy min. Bocsi amúgy ha idegesítő vagyok, nem akarok én sokat időtni ám itt, nyugi. =)
Nézzenek oda mennyi helyes pasi van errefelé. XD
Ez a hét valahogy tényleg a párkapcsolatokról szólt... barátnőmmel elmentünk egy fakultatív előadásra ( lesz folytatása ),
ami mi másról, mint a párkapcsolatokról szólt. A faszi állati nagy arc... bár tartana nekünk órát, de sajnos nem a pszicho tanszéken van... Elmesélte, hogy felesége és ő már 27 éve házasok. És mielőtt az egyetemre jött volna, egy cégnél dolgozott, ahol időnként megrendezték a szokásos céges összejöveteleket. ÉS, mikor az ötödik alkalommal jelent meg a nejével egy ilyen estélyen, szóvá tették neki, hogyan merészel ennyiszer, ugyanazzal a feleséggel megjelenni... Nevettünk ezen, de azért mégis csak... mióta ciki az, ha feleséged van, és nem viszel minden héten más nőt az ágyba?
Hova jut ez a világ?
Nikucci írta:
Bocsi amúgy ha idegesítő vagyok, nem akarok én sokat időtni ám itt, nyugi. =)
Minagi írta:Szabi, egyébként ügyes vagy. Ledöbbent a csaj?
Sevanna írta:
Milyen céhe van gmannak?
Először azt hittem a képen Kaze kólát iszik de miután realizálódott bennem hogy az egy fucking ászok egyből szimpatikusabb fiatalempre lett.
Amikor olvastad Saphitól hogy bekerültél a top3ba nem árasztott el valami eufórikus érzés hogy ennél többet már nem is kívánhatnál az élettől?
Nekem soha nem sikerült még szakállat vagy borostát növesztenem pedig kurva jó lenne. De amikor cinkelnek miatta hogy alig van szőröm azzal szoktam érvelni hogy evolúcióba továbbléptem a szőrös majomtól, fejlődöttebb (matyar nyelv pls) emberi lény vagyok lel.
Ugrás a fórumra: |