Nekik volt szerencséjük, hogy nem játszott Böde... és Gabi is csak szolidaritásból engedett be párat...
Sport
? Miről beszélsz?
Most megnéztem az ismétlést is, immár Hajdú B.-vel, igaz, az aranyköpések már nem voltak újak, hála az internetnek, de így is jó volt A magyar gólok hidegrázósak.
És akkor még egyszer.
Miről beszélsz?
Várj, gondolkodom, portugál helyzeteken. A három gól, ugye. Egy lesgól, az semmi. Egy nyugis Király-védés, az egyetlen értelmes CR szabad után, láttunk már ilyenből gólt, ezen az EB-n is (Bale mindkét szabadrúgása ez a kategória), de Király szerintem 20/20-szor védi.
Volt egy veszélyes labda, ami elment mindenki előtt. Egy CR fejes, nagyon kiszorított helyzetből... meg talán még egy labda?
Olyat, hogy 20-ról ellőtte a srác, és Király ölébe ment a labda, ne vegyünk már nagy helyzetnek.
Szóval a gólokon kívül max 2-3 nagyobb helyzete volt a portugáloknak.
Nekünk a gólokon kívül volt egy hatalmas Elek kapufánk, egy veszélyes Lovrencsics lövés (mellé), ok, annyira nem volt veszélyes.
De sokkal nagyobb helyzet volt, bár nem végződött kapuralövéssel, amikor Lovrencsics elvitte, és beadta (Pepe tisztázott szögletre). Azt vihette volna még, lőhetett volna, vagy beadhatta volna jobban.
És ugye volt egy Szalai lövés, ami majdnem bepottyant, de ez kb. az a kategória, mint CR szabija.
Szóval kb. ugyanott állunk.
Az már más kérdés, hogy a mi két gólunk szerencsés volt.
De ha nincs az a két gól, ne hogy azt hidd, hogy ennyire kinyílunk, mint a második félidő első 20 percében. Gyönyörű volt, de egyúttal őrület, ezt (a mi kaliberünkhöz hasonló- azaz román, szlovák, ír, stb.) válogatott soha nem csinálta volna meg, hanem azonnal 11 emberrel mentek volna a tizenhatosba.
És mi sem fogjuk Kádárral, meg Fiolával a nyolcaddöntők között. Legalábbis nagyon remélem.
Semmivel sem voltak jobbak a portugálok, szerintem. Vagy ha jobbak is voltak, (azért mégis), nem annyival, hogy a különbségnek gólban kellene megnyilvánulnia.
Hidd el, több száz meccset megnézek évente. (Na jó, de 100 biztos.) Ez egy megérdemelt döntetlen volt.
http://www.origo....yarok.html
Én kezdem sajnálni Ronaldot. Alapvetően nem egy rossz ember, sokaknak segített és még a Dzsudzsit is megdicsérte a meccs végével.
Én nem tudom miért kell ennyire lekezelő, bunkó, primitív parasztnak lenni. Oké, tényleg vicces a kiakadása - mert hát azzal nincs is baj, hogy nevetünk rajta, talán utólag ő is nevet, de hogy ilyen szintre lealacsonyodni....
Ez meg a Sport sötét oldala. Amikor gyakorlatilag lenézed és utálod az ellenfeleid. Abszolút kétélű ez a penge, az ember meg valahol nem találja a nyomorult helyét.
Meg sem lepődöm.
Én ellaudtam, de hallottam hírét. Pont a Sváj-Lengyenországról maradtam le ami állítólag egész jó volt, aztán jött az Észak-Ír vs. Wales ami mocsok unalmas volt, erre kiderül, hogy a Portugál-Horvát se aratott sikert. -.-"
Fegyverbe Magyar!
https://www.youtu...yfvszlW9wk
Bármi legyen is egy élmény eddig!
Még jó, hogy nem nézem, csak közvetítenek.
Jól hallottam azt a 4-0-t?
Igen. A belgák nagyon gyors focit játszottak. Nem tudtuk igazán felvenni a versenyt velük. Nekünk is volt pár helyzetünk de a szerencse most nem velünk volt. Jobbtól nem szégyen kikapni és ezek most keményen játszottak. Így is úgy is szép volt fiúk megmutatták nekünk hogy a magyar foci az újra európai szintű
Ha meg kell baszódni, hát meg kell!
Belgák meg nem olyan erősek, csak itt mutatkozik meg, hogy a mi védelmünk gyenge. Lang minden 3. labdája belgát talált, Juhász nem veszi fel az emberét, Guzmics aránylag elfogadható teljesítményt nyújtott, egyedül Kádár szerepelt jól szerintem a védelemben.
Szép volt és örülhetünk annak, hogy idáig eljutottunk, büszkék lehetünk az akarásra. Majd 4 év múlva megint megpróbálhatjuk. Talán csak azért kár, hogy beleszaladtunk a késbe, mert így nem lesz olyan előkelő a FIFA rangsorolásunk.
Jók voltak a belgák nagyon. Nem vettek fél vállról minket, mi se őket. A 4-0 meg nem meglepő. Nem ültünk rá, az 1-0-ra, hogy "de jó, ennyivel megúsztuk", mint ahogy a sötét időkben (elmúlt 20 év) tettük volna. Így hát jött a zakó, de támadtunk végig. Egyszerűen, most jelenleg, ezen a szinten vagyunk. Csoportból tudtunk jönni, de a legjobb nyolc közé még nem férünk be. Van hova fejlődni, de van is miből tanulni. Ezzel a játékkal, ezzel a motivációval a VB selejtezőkön nem lesz gond.
2 év múlva jöhet az újabb álom.
Ugrás a fórumra: |