Leginkább a mosoly az a végén, ami a leginkább igazolja Ramsayt. Ugye a dolog közben kicsit vacilált Sansa, hogy végig nézze vagy sem, de végül úgy döntött , hogy belenéz a szörny szemébe és egy ideig nézi, a legvégén pedig láthattuk, hogy benne is felcsillant egy szörny. Amúgy elég cink, hogy csupa nő fog uralkodni szinte mindenhol.
Én is hasonlóképp gondolkodom, de azért jobb volna, ha nyomon követhető lenne az idő a sorozatban. Meg hát mióta megszökött, csak nagykabátban láttuk, ami egy ideig eltakarhatja a dolgot, szóval nem lehetetlen, de én is meglepődtem, hogy sokan ezt szűrték le a mondatból.
Az oké, hogy eltakarhatja, de ő maga nem vette észre? Azt kétlem. Azt pedig nem hiszem, hogy észrevette, de titkolja. Arra biztos lettek volna utalások vagy vmi.
Értettem, Aes csak gondoltam tudod hogy mire fel a "divat utálat", hamár te nem teszed. De kaptam rá így választ azért. :3 Apropó, meglested a linket amit küldtem?
Én nagyon szeretem a behind the screen, ha valakit érdekel ÉS még nem látta, akkor itt van a csatáról. https://www.youtu...93k4uhpf7g
Varys szerintem nagyobb player, mint Kisujj. Vagy legalábbis a stílusa jobban bejön. Hiába egy megátalkodott cselszövő, de nem olyan ignoráns, mint Petyr. Varys ugyan mondhatni, hogy machiavellista, de alapvetően érdekli őt az emberek sorsa. Nem csak az öncélú hatalom.
A Stargate Universet ne is emlegesse senki! Akkora hülyeség volt hogy csak na nem sok köze volt az eredeti műhöz és az eredeti szereplők feltűnése se sokat javított rajta. Se története se mondanivalója sőt értelme se volt.
Most tegyük félre azt hogy SGU fan vagyok.
Fejtsd már ki nekem bővebben kérlek, hogy mit értesz ezalatt. A hátsó kertben leforgatott jelenetek hiányát, vagy azt hogy nincs egy random gonosz akit 10 évadon keresztül kell legyőzni?
Imádom az SG1-t meg az SGA-t de azt ismerd már be, hogy egyiknek sem volt összetettebb sztorija mint egy átlag scifinek.
Jó sztorija volt, de egyáltalán nem lehet összetettnek hívni.
Az lehet hogy az SGU sztorijában is van kivetni való, de az egy hatalmas nagy baromság, hogy nincs neki. Az Ősök 1 millió évvel ezelőtt fölfedeztek egy struktúrát mélyen a galaktikus háttérsugárzásba temetve, ami az idők kezdetétől létezik. Már bocsánat, de mi ez, ha nem egy jó sztori? Engem pl baromira érdekelt hogy mit találtak az Ősök és mi történt a hajóval az elmúlt 1 millió évben. Ez egy kibaszott jó alap volt csak szarul használták ki.
Semmi köze nem volt az eredeti műhöz? Mármint az eredeti eredeti filmhez? Miért ne lett volna? Mivel az SG1 és az SGA folytatása, azok meg az 1. filmre alapoznak mindent, sőt, az SGA-ban utalás is volt a 9. ékzárra, csak nem tudták hova vezet.
Tehát ez is egy baromság.
Ha azt mondtad volna hogy unalmas volt és sok részen keresztül nem történt semmi, és sokszor a színészekkel is gond volt, abba nem tudnék belekötni mert így van.
Szerintem a Universe a legjobb dolog ami a franchise-al történt, csak túl kevés idő telt el az SGA meg közte.
Szép volt a CGI,a Végzet baromi szép hajó. Nem beszél benne minden idegen angolul, érdekes sztorit kapott, és szépek voltak a zenéi. Nagy kár hogy kaszát kapott.
Azért kapott kaszát mert egy depresszív karakterdráma volt SG köntösben. Az alapötlet zseniális. Arra kellett volna koncentrálni nem pedig a reménytelenségre meg a sötétségre. Az SG a felfedezésről szólt számomra mindig is. Na pont abból nem volt semmi a sorozatban. Csak néhány gonosz guppi. Az egyetlen csini vörit is kinyírták no reasons. Az SG megérdemelne egy feltámadást. Az Atlantisz végétől. Vagy akár az eltelt idő valóban eltelhet. Civakodás Atlantiszt visszaküldjék-e Pegazusba? A Jaffa nemzet épül és működik a Goauldok kihalóban. A Destiny eltűnt. Minden szép minden jó a legénységek szétszóródtak ki ki nyugdíjban a parancsnokság takarékon működik stb. És most jöhetne a gebasz Pl lebukás a világ előtt vagy nem tudom. de valami izgalmas És nem sötét. az nem áll jól ennek a világnak.
Persze ebben igazad van, de nekem tetszett ez a Lost hangulat csak az űrben (Lost in Space )
Én is azt mondtam hogy csak a megvalósítással voltak gondok, viszont maga az alaptörténet baromi jó és hatalmas potenciál rejlene benne.
Az egyik Brexit cikk alatt egy kommentelő berakta, hogy ez a videó aktuális: Brian élete - Mit adtak nekünk a rómaiak?
Ilyenkor olyan nosztalgia érzésem van. Én személy szerint nagyon szeretem a Monty Python-t, ezen a humoron nőttem fel. (Lehet ez a gond a humorommal. XD)
Sokan nem kedvelik őket, vagy nem tartják viccesnek poénjaikat, pedig zseniálisak. Persze néha pihent agy kell, de mégis a legtöbb jeleneteiken a mai napig lehet nevetni.
Amúgy pl. John Cleese külön sorozatát a Waczak szállót (Fawlty Towers) is nagyon szeretttem. Pont a hetekben szedtük le újra. Mindig angolul volt meg nekünk mert azt hiszem mikor felvettük videó kazettára (fú de oldschool) akkor az M1 simán adta felirattal. Most felnőtt fejjel jobban vágtam a poénokat, de a sima játszmán is rengeteget nevettem.
Másik nagy kedvencem Michael Palin utifilmjei az Utazások a Föld leghíresebb Vasútvonalain (Great Railway Journeys of the World) amit ugyan úgy néztünk kiskoromban és nagyon szerettem. Máig vannak meg jelenetek a fejemben.