Fúfúúú ez nekem nagyon nézős.
Filmek & sorozatok
Ugye? Nekem is ez volt az első reakcióm
Egyébként van könyv változata is, 1974-ben írta Michael Crichton. Sajnos itthon magyarul nem lehet kapni, de külföldön sem. Mármint magyarul.
Ettől függetlenül várós sorozat lesz, mert rögtön megfogott az előzetes atmoszférája.
Jaja, utána olvastam, meg szerintem anno mesélte egy tesóm, hogy majd jön ki, de el is felejtettem, meg most ez az előzetes, plusz ezek a szereplők nagyon megfogtak engem.
Viszont a '73-as filmhez köze van? Szerintem én azt nem láttam, vagy nem emlékszem rá. A cím azonos, meg a műfaj is.
Minagi írta:
Viszont a '73-as filmhez köze van? Szerintem én azt nem láttam, vagy nem emlékszem rá. A cím azonos, meg a műfaj is.
Aes Sedai írta:Mivel én nem utálom divatból a Starkokat, Sansa meg ugye nagy kedvencem, ezért nekem tetszett a rész.
Lehet félreértetted, de igazából arra akartam utalni, hogy vannak akik divatból utálják a Starkokat, csak én nem tartozom közéjük. De ezt nem úgy értettem, hogy amúgy utálom őket csak nem divatból. Sőt én bírom őket, és szerintem sincs miért utálni őket egyáltalán, emiatt aki utálja az divatból utálja. Nem tudom érted e. Én amúgy mindig is Stark párti voltam a sorozatban, könyvben ez kicsit összetettebb, ott Targokat is jobban bírom, főleg amióta Griff is megjelent.
----
https://scontent-...e=57C81832
Ez jogos de nem is a kép vicces hanem alatta a topkomment:
This is what happens when kids grow up without video games.
Nem divatból utálják az emberek a Starkokat, hanem a többségük (köztük én is) nem tud együtt érezni Ned, Robb halálával. Mindketten a saját hülyeségük miatt haltak meg. Az oké, hogy Ned becsülete nem engedte hogy csöndben maradjon, de ha választás elé állítanának hogy vagy kussban maradok és hazamehetek a családomhoz, vagy elmondok mindent és ezzel mindenkit veszélybe sodrok, naná hogy az 1. verziót választanám. Ned nem tudta megállni + volt olyan hülye hogy bízott az emberekben.
Robb halálán meg egyáltalán nem lehet meglepődni és együtt érezni vele. Hülye volt mert sakkban tartotta a Lannister seregeket és ahelyett hogy elvett volna egy (mint kiderült szép) Frey csajt és ezzel magához láncolta volna a családot, a farka után ment és tudjuk mi lett a vége.
Egyedül Catelyn és Rickon az, akik nem érdemelték meg a halált. Ja meg Jon, de ő más tészta.
Szóval pl én sem divathater vagyok, csak nem tud meghatni egy olyan Stark halála, aki mindent megtett azért hogy megmurdeljen.
Én maradok Kisujj párti, ő a legnagyobb player az egész sztoriban
Azért Nednél kicsit bonyolultabb a kép. Ott Joff a fő felelős és nem Ned maga. Ned elfogadta volna az amnesztiát a legvégén, hajlandó lett volna az Éjjeli Őrségbe vonulni. Csak Pöcsfej másként gondolta.
Robb, nos ő tényleg hülye volt. De azért így is árulás áldozata lett, ha a Freyek indokát el is fogadjuk, Bolton akkor is elárulta, erre nem magyarázat Robb hülyesége. És a Boltonok nélkül a Freyek egyedül nem vitték volna véghez az árulást nem volt elég emberük hozzá.
Starkok közül én pont azokat szerettem, akik "mindent megtettek, hogy megmurdeljenek", tehát Nedet és Robbot. Tény, hogy ehhez a játékhoz ők nem voltak elegek, de azért nekem hiányoznak. Vigasztal a tény, hogy legalább most Benjen visszatért, csak az első évad óta várom végül is. Csak kár, hogy Derest és Északot nem uralhatja.
Azért meg biztos nem fogom magam rosszul érezni, hogy Sansa karaktere az első évad óta nem tudta magát megszerettetni velem. De mivel utálom, ezért biztosan csúnya "divathater" vagyok.
Én azt úgy értelmeztem, hogy lelkileg. Tehát, hogy akkora nyomott hagyott Ramsay terrora Sansa személyiségén, hogy a részéve vált. És erre rárímelt az ahogy Ramsay-t megölte. Én ezt az egészet így értelmeztem és zseniális párbeszéd volt szerintem. A terhesség eszembe se jutott. Meg honnan tudhatná Ramsay, hogy Sansa terhes-e. Hetek (hónapok?) óta nem látta.
Ugrás a fórumra: |