Alig mertem már nézni a 86. percben, mire megint felharsant az "otttt vaaaaaaaaaaaan" az egész városban, és ááá, tudtam, hogy megvan, és már alig vártam a gólt.
Ez a bíró hatalmas fasz.
NEEE, EZ A BÍRÓ, TE JÓÉG.
Sport
Alig mertem már nézni a 86. percben, mire megint felharsant az "otttt vaaaaaaaaaaaan" az egész városban, és ááá, tudtam, hogy megvan, és már alig vártam a gólt.
Ez a bíró hatalmas fasz.
NEEE, EZ A BÍRÓ, TE JÓÉG.
Jól megérdemelten 1-1!!
Bár a magyarok voltak a jobbak, meg szerintem a bíró is ellenünk fújt, de csak meglett a döntetlen.
Azt a rohadt 11-est nem kellet volna megadnia!
Bár el kell ismerni piszok jól védekeztek! Mindenütt ott volt az a kék mez. Meg jók voltak a kontráik is.
Én bevallom őszintén, nem mertem nézni az utolsó öt percet, és már csak arra jöttem vissza, hogy éljenez a magyar szurkolótábor.
Bár a magyarok voltak a jobbak, meg szerintem a bíró is ellenünk fújt
Nagyon helyes!
A Magyarok egyébként is szebben játszottak , mint ezek. Ez egyértelmű. Az a 11-es meg nem volt teljesen jogos. Szóval feldughatják maguknak. Nekünk ez az egy pont is bőven jó.
Így már tuti nem leszünk kiesők, ha minden igaz.
Valaki ezt írta ki az uefa oldalán.
"Steven Ho
Hungarians = Targaryens of Football."
Nem tudom, pontosan mire gondol, vagy örülni kéne-e neki.
Egyébként itt egy videó a büntetőről, nevetséges volt ez a döntés.
http://www.hathar...tizenegyes
MÉG A 444 SEM TARTJA IGAZSÁGOSNAK, LOL ((
http://444.hu/201...izenegyest
Arra amúgy lehet számítani a továbbiakban, hogy fogunk még kapni ilyeneket. Már csak azért is, mert: Magyarok.
Ez mindig így volt/van/lesz.
Saphira írta:
"Steven Ho
Hungarians = Targaryens of Football."
Nem tudom, pontosan mire gondol, vagy örülni kéne-e neki. :XD
Esküszöm ha a bíró jól fúj, reális esetleg inkább csak egy kicsivel is jobban jlez sima magyar győzelem lett volna! Kíváncsi vagyok milyen vízhangja lesz ennek a nemzetközi sajtóban? Félek semmilyen, mert arra mennek hogy csak megvan a 4 pont és nagy valószínűséggel a továbbjutás. Szóval inkább a továbbjutásunk lesz a reálisabb hír.
[img]http://kepkezelo.com/images/99stpyg42futgdtpxo5i.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
És ez is, lel.
Amúgy öcsém mesélte, hogy ahol kb. 300-an szurkoltak, ott hat izlandi nyomi is szurkolt a Magyarok között. Csodálom, hogy túlélték. Bár azt megjegyezte, hogy a gólnál egy csomó sör a zászlólóbáló okosok felé repült.
Ezt a kókler vak bírót ki engedte a pályára lépni? Hihetetlen mennyire lejtett a pálya az izlandiaknak. Végig emberelőnyben voltak mert a bíró velük volt. Ennyi potya sárgát, vitatható döntést régen nem láttam. Az a büntető pedig. Egyszerűen nem hiszem el. Hiába lett döntetlen, a focit mi nyertük. Domináltunk, labdát birtokoltunk, labdákat szereztünk és nyomást gyakoroltunk. És az Izlandi jégteknős páncélját végül fel is törtük. Nem játszottak szép focit, a védekezésből szerzett labdákra építettek de nem kaptak olyan labdákat amiket használhattak volna. Ritmusváltásban is jobbak voltunk és az esetek zömében a védelmünk is jobban zárt. Amikor meg nem ott volt Király. Megvan a 4 pont, ez egy győzelem volt. Most már csak ne nyerjenek ma a portugálok és akkor minden rendben lesz
Saphi:
Azt jelenti, hogy a köztudatban az van, hogy kihalt a Targ/magyarfoci, de aztán ahogy láthatjuk, van visszaút az elfeledés útjáról.
A 11-esről pedig:
Kádár nem találta el a labdát, viszont eltalálta az izlandi lábát. Rájátszás volt? Természetesen, ilyen esetben minden támadónak el kell esnie, függetlenül a kontakt erősségétől. Szerintem fújható 11 volt.
Coelho:
Mert hivatalosan jegyzett "indulónak" számít. Ilyen a 7 millió proli országa. x'D
(Halkan megjegyzem, hogy még mindig csoportelsők vagyunk, mert a Cé eR Hé7 válogatott még mindig bénázik)
Ugrás a fórumra: |