Engem meg se említesz? Jól van Aes öriharag. Pedig sose fogom elfelejteni, hogy bókoltál:U
Duma topic 14
Sajnos Hiei, a te eseted speciális. A csapatban van elég homár, hozzájuk törleszkedj.
Ja és tényleg, most jut eszembe: Saphi után a második helyezett, akit kifelejtettem, pedig élőben is láttam: volt itt egy Đestri nevű felhasználó, még az ősidőkben. Akkor még kicsi volt, de felnőtt azóta és bitang jó csaj lett belőle, orrvérzés kategória. Már aki szereti a nagyon alacsony, nagyon vékony lányokat, mint ahogy én pl. imádom őket. XD
Saphira írta:
Ha én leszbi lennék, nekem Sabaku jönne be legjobban fórumról.
Nekem ha az lennék Tabi... xDDDD Vagy saját magam. (Felrobban az egóm vigyázat.) Sabaku már így is az egyik jegyesem.
Uh és tényleg, bár még így is fura, hogy lent van a legújabb hsz és nem felül de na, duzzogva de elnézzük.
Ha látnád reggel Ariát kócosan, csapzottan, mosdatlan és büdös szájjal, meztelenül, smink nélkül, minden bizonnyal azt hinnéd, éjjel ismét valóra vált a Gdattal töltött éjszakád, azaz egy kisfiút fogtál meg. Ott
XD
Míg Heni csupa nőiesség, báj és.. Hát tök mindegy nekem aztán igaziból, mindenki azt tartja vonzónak, akit. De jó, hogy én előzékenyen már megint csak olyat írok, hogy ízl3sek és pofonok, ti pedig...
Nikucci írta:
Ha látnád reggel Ariát kócosan, csapzottan, mosdatlan és büdös szájjal, meztelenül, smink nélkül, minden bizonnyal azt hinnéd, éjjel ismét valóra vált a Gdattal töltött éjszakád, azaz egy kisfiút fogtál meg. Ott
XD
Szerintem mosdatlanul és büdös szájjal senki se vonzó, szóval ez ne legyen már összehasonlítási alap. Viszont amikor Arya megmossa a fogát, megfésülködik, stb. akkor szép, csinos és vékony lesz.
Jó tudom, Arya sokaknak nem tetszik, ezt meg is értem, nekem se ő a kedvencem.
Nikucci írta:
XD
Míg Heni csupa nőiesség, báj és.. Hát tök mindegy nekem aztán igaziból, mindenki azt tartja vonzónak, akit. De jó, hogy én előzékenyen már megint csak olyat írok, hogy ízl3sek és pofonok, ti pedig...
Niki, bogárkám neked se volt jó véleményed Heni-ről, majd hirtelen mikor rájöttél, hogy kezdenek hozzá sorolni és mondhatni nem elfogadni annyira, mint Őt, ő lett a te kis öribarid itt. Legyen, de te jössz azzal, hogy ízlések és pofonok. Miért hajtogatod ennyire, hogy Heni olyan szép? Egyszer leírtad és kész, felfogták, hogy ha lezbi lennél, akkor nem Saphival, Verával vagy Sevával kezdenél ki, hanem Henivel. Happység van! De miért akarod meggyőzni itt az embereket, hogy az összes többi csaj mondhatni ronda és Heni az egyetlen szép? Neked ez hol okoz örömöt?
Mindenki egyszer leírta véleményét az itteni csajokkla kapcsolatban, te meg nem tudom hányszor írtad, hogy Heni milyen szép és megakarsz minket győzni arról. Nem kell! Hogy egy klasszikussal jöjjek, nincs csúnya lány csak kevés pénz.
Ugrás a fórumra: |