Megint egy jó kis fejezet, tetszett.
Szóval Jinbei végre elhatározta magát, ennek örülök, bár így, hogy ennyi embere van nem hiszem, hogy csapattag lesz, hanem inkább szövetséges, legalábbis nekem most ez jött le.
Nem volt elég, hogy már Pedroról is azt írták, hogy Pudding férje volt, ami teljeséggel kizárt, mert akkor nem viselkedett volna így Puddinggal, pláne még érzelmet se váltott ki belőle. Ezenkívül a mostani spoilerekben olyanokat lehetett olvasni, hogy Aladin is a férje volt, szóval vagy Praline helyett Puddingot írtak véletlen, vagy valaki trollkodott vagy beszívott..
Ha jól értettem, akkor Big Mom elengedi Jinbeit, ha ő is elveszít valamit? Hát ez nem túl biztató, sajnálnám, ha tényleg így lenne.
Végre kiderültek dolgok Pedroval kapcsolatban. Sejtettem, hogy ő fog menni a Poneglyph-ért, már csak a rejtőzködéséből és a lopakodásából lehetett sejteni, hogy ez az ő feladata lesz. Mondjuk most eléggé úgy lett felvezetve, hogy majd ott fogja hagyni a fogát. A végén meg végre megérkeztek Big Momhoz. Vajon ki várja őket, Pudding vagy egy megcsonkított Jinbei..