Úgy is csak egy csíter-fan vagyok, az én szavam nem sokat ér. XD Majd kiderül.
Nisekoi manga
Szerintem nem lesz ennek vége most. Olyat is olvastam, hogy ezentúl havi manga lesz, de feltételezem ez is kacsa, akkora hülyeség lenne így a végén megszívatni a népet, mint egy felhőkarcoló legtetején selfizni. Ja, bocs, mai kultúrában ez utóbbinak is több értelme van.
Off: Jaeger, még csak 2 rész van meg a Zeroból, de tolom. Ebben a topicban ne beszéljünk erről többet. XD
Hát eléggé vége lesz még ebben a hónapban, ez már konkrétan a végjáték vége. A kövi részekben kiderül, hogy meglepő módon bár Onodera a lány az ígéretben és Raku is szereti őt kiskoruk óta és amúgy mindenki imádja őt, Raku úgy dönt, hogy félredobja az elveit és a mangával együtt a süllyesztőt, vagyis Csítert választja. Ha nem engedtem volna el már rég, akkor kicsit pipa lennék.
Capac írta:
és amúgy mindenki imádja őt
Persze hogy megmondta és innen lehet tudni hogy Csíter fog nyerni. Ja meg abból hogy ő a másik főszereplő lel.
De akkor meg minek ez a nagy felhajtás? 50 fejezettel előbb ugyanúgy lezárhatták volna, hogy Rakunak leesik hogy Csítert szereti, azt dobja a kukába a sokévnyi szerelmet. Engem "csak" ez idegesít, mert így nem volt semmi értelme az egésznek. De akkor remélem, Onodera majd tol egy raget mint Manami az OreImo-ban ha már nem nyer, akkor legalább zúzza le a másikat.
Valaki nagyon kamuzott, hogy most lesz vége mert neem xD Pedig több oldalt lehozta.
Most ezt találtam: https://littleani...-expected/
Gondolkodtam rajta hogy letoljak-e egy raget, de aztán rájöttem, hogy fölösleges inkább bemásolom azt amit egy másik topicba írtam.
Én most már csak egy School Days endinggel lennék megelégedve. Esélytelen ezek után hogy Onodera nyerjen.
Érted, bevallja neki hogy szereti, Raku is mondja hogy szereti, ő a lány az ígéretből, naná hogy a csíter picsa fog nyerni.
Ugrás a fórumra: |