Az látod jó kérdés, hogy mi okozta.
De nekem ez ilyen volt.
http://www.kepfel...es.hu_.jpg
Most látom a te írásodat is Cart. Köszi.
Duma topic 14
Az látod jó kérdés, hogy mi okozta.
De nekem ez ilyen volt.
http://www.kepfel...es.hu_.jpg
Most látom a te írásodat is Cart. Köszi.
Nem tom, mi bajotok van vele, innen kb a legszebb csaj Heni, és nagyon kedves igazából, csak gondolom ő is úgy van sokmindenkivel, ahogyan ők is vele.
De naa, vajon rá akart utalni Gergő azzal a mélyalföldi dologgal? Csak mert akkor lassan világhírű lesz így szegény.
Meg nem tom már hogy ki írta, de én is pont megszoktam ezt a fordított felállás dolgot, erre meg visszajön a régi.
Gdat: öööö lusta voltam belépni a fórumra. És most hogy csak egy katt és nem kell belépni (tulképp még egyszer, ha már itt vagyok a naruto-kunon) feljöttem a fórumra egy kis eszmecserére Persze csak ha no prob. ez a régi motorosoknál.
Voltam én régebben is másmilyen, külföldi fórumban "kemény mag" és onnan hasonlítgatom össze, h az milyen volt és ez milyen. Azon is az a verzió volt, h az uccsó oldal volt a friss. Ezért volt itt először furcsa, h "visszafelé" kellett olvasni, alulról fölfelé De ebben is volt/van logika, mert végül is az 1. oldal 1. hsze a legfrissebb.
Capac írta:
A legszebb lány a fórumról? rly?
Kapásból tudnék mondani neked 3 lányt akik messze szebbek mint ő.
Capac írta:
A legszebb lány a fórumról? rly?
Kapásból tudnék mondani neked 3 lányt akik messze szebbek mint ő.
Mondjad csak, vállald fel bátran
Gdat: témában mindenképp, mert a Fahrenheit tajvani fiúbanda fanfóruma volt XDDDD (égek mint a rongy, de nem tagadom, h volt ilyen korszakom is kb 8-9-10 éve?)
Talán nem voltak ennyire szókimondóak az emberek, mint manapság. Meg hát amúgy sem lehetne annyira változatosan szitkozódni angolul, mint magyarul, nem? xD De nem is nagyon volt jellemző. Arra emlékszem hogy a freetalkban mi is napi szinten dumálgattunk. Az egyik lánytól Tajvanból a másiktól meg Thaiföldről kaptam képeslapot, szal jóban voltunk, az tuti.
Hmm szal miben tért el a hangulat még? Talán a "visszafogottabb" a legjobb szó rá.
Ugrás a fórumra: |