Szerintem is egyértelműen Aokiji, láthattuk, hogy azért Ace le van maradva egy kicsivel az admirálisoktól. Szóval azért ez elég egyértelműen Aokiji, de ha életben maradt volna, szinte biztos vagyok benne, hogy pár éven belül utoléri és le is hagyta volna őket...csakhát nem maradt életben. Mindenesetre adok Aokijire 85%-ot.
Mihawk meg rohadt erős lehet, valószínűleg még Doffynál is sokkal erősebb, és könnyedén lehet, hogy egy admirális szintjén van. De azért Akainu láthattuk, hogy még közülük is kiemelkedik...igazából erre nincs bizonyítékunk, mert nem tudjuk, hogy milyen erősek, de azért szerintem ezt Akainunak kéne nyernie. Adok rá 70%-ot.
A Jack és Doffy csata még érdekesebb Doffy majdnem admirális szinten lehet, Jack meg hát láttuk, hogy mekkora tank...de nem tudom. Ace nem volt admirális szinten, márpedig Ace Fehérbajusz egyik legerősebb embere volt. Akkor Akainu emberei meg már partiban lennének egy admirálissal is? Viszont láttuk, hogy a két mink vezért is mekkora tank, mert még Bege is megijedt tőle. És Jack meg partiban volt kettejükkel (még ha nem is egyszerre, hanem felváltva...ami amúgy nekem megint csak arra utal, hogy lehet, hogy annyira nem bomba erős, de akkora tank, hogy bír harcolni napokig egy hozzá hasonló ellenfelekkel is).
Jacknek adnám a meccset, ez biztos, így látatlanban. Talán 65%.