Óhh, hogy közben már kijött pár fejezet?
216:
Hogy lehet az, hogy a Yakuza főnök fiának nincs pénze? Chitoge nem elég fontos neki, hogy egy kis mocskos pénzt kérjen a fatertól?
onodera azza a mondattal, hogy "Azzal nem elégszik meg, ha (Chitoge) feladja." Akkor mit akar még, A földbe akarja döngölni, hogy háhá Raku engem választott és nem téged, vagy mi? xD Totális győzelmet akar?
A másik meg csak a szokásos. Onodera kétkézzel megfogja Raku kezét, hogy "én mindig veled leszek, szóval..." és az egészett sztornózza egy "nem, semmi-vel" Raku meg, ja jó, oké, azt hittem mondani akarsz valamit, de akkor biztos nem fontos. >.<
Miért kell rejteni Raku anyjának az arcát, így a manga legvégén? Komi-sensei már lusta egy új arcot megrajzolni?
Te jó ég! Google Fordító! XD Így már minden világos.
217: Nem sok említésre méltó dolog van ebben. Csupán Shuu monológja tetszett. Meg a végén, hogy jó helynek tűnik a végső szembesítéshez. Marika, hogy minek megy, arról ötletem sincs.
Úgy tűnik tévedtem. A 206-os fejezetnél mondtam azt, hogy még olyan 7-10 fejezet van hátra. De most gondolom úgy, hogy még olyan 5-7.