Múltkor kért tőlem cigit egy 12 éves. Akinek amúgy barátnője is van. Korán érnek manapság. XD
Duma topic 14
Szegény Stancie fiú, te pedig pont ki nem állhatod a gyógyfüveket, ugye?
Capac, te nagyon sokat tudsz az amerikai fiatalok életéről, ott igaz kb, amit írtál. A magyarok azért még nem lettwk ennyire gázak. Annak a kisfiúnak tényleg komoly gondjai lehettek, Dr Szabi is valami ilyesmit írt.
Akkor neked is sok 12-13 éves unokaöcséd/húgod van.Nekem szám szerint 4 és mind ilyen hülye.Elég ha megnéznek egy vloggert aki azt mondja hogy öljék meg magukat mert az yolo és máris keresik a kést/kötelet/pirulákat stb...
Nemrég az éjjel nappalinál szólított le néhány hülyegyerek,hogy vegyek nekik bort.Szerencsére már ismertem Syzyt és a tőle szerzett "lel nem" idézettel otthagytam őket.
https://almasdarn...ally-hard/
Ennek a megható történetnek a főhőse szerintetek mennyire lehetett ostoba 1-10es skálán?
1. Megdugatta magát valami arabbal
2. Nem tudta mi az az ISIS
3. Nem tudta mi az az iszlám (!!!!)
4. Azért elment a csávóval egy olyan országba ahol ISIS is van meg iszlám is, ő meg gondolom azt se tudta merre van ez az ország.
5. És ezek után még meglepődött, hogy jól rábaszott.
Capac írta:
Nemrég az éjjel nappalinál szólított le néhány hülyegyerek,hogy vegyek nekik bort.Szerencsére már ismertem Syzyt és a tőle szerzett "lel nem" idézettel otthagytam őket.
aton14 írta:
A matek (és az értőolvasás óra ) helyett is lehetne hittan meg erkölcstan. Ez nagyon jót tenne a munkaalapú társadalomnak. :kkshi
Veracchi írta:
Aes, ahogy nézem a lány fejét hát... csak gratulálni tudok, szép volt jány'. *tapstaps*
Capac írta:
Pedig te sem nézel ki 18-nak
Ugrás a fórumra: |